- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Hemen bitir eğer bitirebilirsen ne kadar rahatladığını göreceksin ha bide benim gibi salaklık yapıp ondan kurtuldum evet başkası olabiliyor diye daha beterine kayma sonra benim gibi daha kötü olursun
zamanında bende çok güven sorunu yaşadım çok yalanlara maruz kaldım en yakın arkadaşım dediğim kişiden bile darbe yedim (boynuzlandım ) ama dedim ya o güvensizliği biri geliyo ve kırıyo mutlu oluyosun allahım yardım ediyo şimdi çok sacma şeylere üzülmüşüm diyorum :)canım çok sevindim umarım en kısa zamanda bende senin gibi düşünebilirim..ben hayal kırıklığı yaşadığım için bu kadar kötü hissettim kendimi..belirsizlikten nefret eden biriyim..bişey ya vardır ya yoktur dimi?hayatımdaki insan yüzünden üzüldüm..ve su an aramızda bişey yok ama halen görüşüyoruz ara ara..yani sevgili değiliz ama bi şekilde beni çıkarmakta istemiyor hayatından.ve ben her görüştüğümde kendimi daha kötü hissediyorum..ama onu görmekte iyi geliyor yani kafam oldukça karışık..aslında tamamen bitirsem hersey daha güzel olacak alışıcam belki ama o da olmuyo..
amin cümlemizin bende psikologa gitmeyi düşünmüştüm zamanında ama gitmedim ilaç verir diye korktum bende çok arada kaldım yalanlara maruz kaldım hatta en yakın arkadaşım dediğim insanla sevgilim aldattı beni ama ben hiç bişe demedim şimdi hepsi acı cekiyo bana yaşattıklrının bin katıını yaşıyorlar sende çok mutlu olucaksın buna inan allaha sığın kalbini ferah tut iradeli ol çünkü birden hayatına biri giriyo ve bütün yaşadığın kötü şeyleri unutturuyo ben buna inanıyorum bişeylerle meşgul olişte şu durumda karşıma biri çıksa bile diğerine hissettiğin gibi aynı derecede hissedemezmişim gibi geliyor..bişey ya vardır ya yoktur bence..ama insanlar böyle değil ki..umarım bende beni hakeden bir insanla olur şu saçma günleri bir an evvel atlatırım..hala psikologa gidiyorum ama herşey kafada bitiyor onu anladım.hem bitti istemiyorum diyorum hem tekrar görüyorum ister istemez.böyle nereye kadar gider bilmiyorum çok yıprandığım kesin.Allah mutluluğunu bozmasın canım
zamanında bende çok güven sorunu yaşadım çok yalanlara maruz kaldım en yakın arkadaşım dediğim kişiden bile darbe yedim (boynuzlandım ) ama dedim ya o güvensizliği biri geliyo ve kırıyo mutlu oluyosun allahım yardım ediyo şimdi çok sacma şeylere üzülmüşüm diyorum :)
amin cümlemizin bende psikologa gitmeyi düşünmüştüm zamanında ama gitmedim ilaç verir diye korktum bende çok arada kaldım yalanlara maruz kaldım hatta en yakın arkadaşım dediğim insanla sevgilim aldattı beni ama ben hiç bişe demedim şimdi hepsi acı cekiyo bana yaşattıklrının bin katıını yaşıyorlar sende çok mutlu olucaksın buna inan allaha sığın kalbini ferah tut iradeli ol çünkü birden hayatına biri giriyo ve bütün yaşadığın kötü şeyleri unutturuyo ben buna inanıyorum bişeylerle meşgul ol
Aynı hatayı 2 kez yaptım 2. Si daha agır geldi ve şuan da da bunun sıkıntısını yaşıyorum bişey aynen dediğin gibi ya vardır ya yoktur dimi ama sanırım biyerde bi hata yapıyoruz ve hep aynı tip kişilerle karşılaşıp her seferinde daha zor oluyoray o da oluyor gibiydi zaten de.çivi çiviyi söker olayı hikaye kesinlikle.kimseye aynı şekilde hissedemezmişim gibi geliyor şu an zaten istemiyorum kimseyi ..
Aynı hatayı 2 kez yaptım 2. Si daha agır geldi ve şuan da da bunun sıkıntısını yaşıyorum bişey aynen dediğin gibi ya vardır ya yoktur dimi ama sanırım biyerde bi hata yapıyoruz ve hep aynı tip kişilerle karşılaşıp her seferinde daha zor oluyor
bende aynı durumdayım sevgilim ve annesi yüzünden iyice psikolojim bozuldu evlenince sevgilimn annesi ile yaşaycakmışız offfayrıca bi bakıyorumm annesini çok seviyorum bi bakıyorum nefret ediyorum
bende aynı durumdayım sevgilim ve annesi yüzünden iyice psikolojim bozuldu evlenince sevgilimn annesi ile yaşaycakmışız offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?