Herseyi surekli dusunmek buyutmek takmak ve delirmek

Hemen bitir eğer bitirebilirsen ne kadar rahatladığını göreceksin ha bide benim gibi salaklık yapıp ondan kurtuldum evet başkası olabiliyor diye daha beterine kayma sonra benim gibi daha kötü olursun

ay o da oluyor gibiydi zaten de.çivi çiviyi söker olayı hikaye kesinlikle.kimseye aynı şekilde hissedemezmişim gibi geliyor şu an zaten istemiyorum kimseyi ..

zamanında bende çok güven sorunu yaşadım çok yalanlara maruz kaldım en yakın arkadaşım dediğim kişiden bile darbe yedim (boynuzlandım ) ama dedim ya o güvensizliği biri geliyo ve kırıyo mutlu oluyosun allahım yardım ediyo şimdi çok sacma şeylere üzülmüşüm diyorum :)
amin cümlemizin bende psikologa gitmeyi düşünmüştüm zamanında ama gitmedim ilaç verir diye korktum bende çok arada kaldım yalanlara maruz kaldım hatta en yakın arkadaşım dediğim insanla sevgilim aldattı beni ama ben hiç bişe demedim şimdi hepsi acı cekiyo bana yaşattıklrının bin katıını yaşıyorlar sende çok mutlu olucaksın buna inan allaha sığın kalbini ferah tut iradeli ol çünkü birden hayatına biri giriyo ve bütün yaşadığın kötü şeyleri unutturuyo ben buna inanıyorum bişeylerle meşgul ol

çok sağol canım..valla hayatıma birinin gireceğinden ve mutlu olacağımdan çoook şüpheliyim hiç umudum yok en azından su an içimdeki sıkıntıyı halletsem başka bişi istemiyorum.tam alıştım diyorum sonra karşılaşıyoruz ya da mesaj atıyo vs..en başa geri dön..sinirlerim çok bozuldu..bana kötü bişey yaşattı diyemem asla ama bu bile çok canımı sıkıyo ne benimle ne bensiz çok sinir bozucu.bende ilaç kullanmıyorum sadece terapiye gidiyorum.psikologa gitmemin asıl sebebi de stresten çok fazla yemek yedim 5 6 kg aldım..şimdi düzelmesi için uğrasıyorum ve heryerimde geçmeyen kaşıntılar oldu 3 doktor da stres dedi.cuma tekrar gideceğim başka doktora..herşey sıkıntıdan ve gerçekten değmiyor.

ay o da oluyor gibiydi zaten de.çivi çiviyi söker olayı hikaye kesinlikle.kimseye aynı şekilde hissedemezmişim gibi geliyor şu an zaten istemiyorum kimseyi ..
Aynı hatayı 2 kez yaptım 2. Si daha agır geldi ve şuan da da bunun sıkıntısını yaşıyorum bişey aynen dediğin gibi ya vardır ya yoktur dimi ama sanırım biyerde bi hata yapıyoruz ve hep aynı tip kişilerle karşılaşıp her seferinde daha zor oluyor

zoru kovalıyoruz olmayacak insanlarla olmayacak hayaller kurmaya gerek yok..ah ah dertlendimmm yine :)

Valla antidepresanlara bulaşmış ve kurtulmak için debelenen bir olarak tek söyleyeceğim şey ilaçsız alternatif tıp yollarına ve beyninizi doğru kullanma tekniklerine yönelin. İlaca başlaması bir dert bırakması ayrı dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…