Herseyi surekli dusunmek buyutmek takmak ve delirmek

ben de herseyi kafaya takyorum . Unutamama skntim var birer birer aklima geliyo bi suru eksik buluyorum esimde. Bu normal mi (

Arkadaşlar merhaba. Böyle durumlar da tabiki de en olası yol, psikolog- psikiyatr kişilere başvurmaktır fakat öncelikle kişi kendi ile sohbet etmeyi bilmelidir. İnanın ilkte bunun üzerine gidilmeli ve göreceksiniz ki belli derecelerdeki bu tarz durumları azaltıcı ve hatta en önemlisi önleyici bir tedavi geliştireceksiniz kendinizce... Selametle

Daha once selectra kullaniyodum doktor kontrolunde suan tekrar dr gidemedim vaktm olmuyor gidene kadar delirmemek icin kullanmam lazimdi zaten selectraya es deger oldugu icin lustral aldim gidene kadar idare eder umarim yoksa delircem
gidene kadar ildareetsin diye başka ilaç mı ??? canım benim bunlar leblebi değil beyin kimyanı değiştiriyrosun

doktor kontrolsüz psikolojik bir ilaç kullanılmamalı canım o hastalığı çek vaktin olunca git ama gidipte alma o ilacı ne gibi bir tepki vereceğini bilemezsin vücudunun naptın gittin mi doktora?

canım eğer doktor önermediyse ilacı kullanma derim, hatta her doktorun söylediği ilaca da hemen başlama bi araştır başka doktorların görüşlerini de al çünkü bu sandığımız kadar basit bir şey değil. ben de aynı durumdayım ve psikolojik destek aldım ilaç kullanmayı reddeden bi bünyem var kendimle cebelleşiyorum resmen açıkçası ilaca bağımlı olmaktan korkuyorum öyle söyleyim. inancımızla yenebiliriz belki, maneviyatımızı beslememiz laızm sanırım. başka türlü içinden çıkılacak gibi görünmüyoor

bende de aynı problem var kafama herşeyi takıyorum ya şöle olursa ya böle olursa bazen geçmişte yaşadığım şeyelere takılı kalıyorum olmuş ve yapılmış kötü şeyleri unutmuyorum düşünüyorum istemsiz. özellikle eşim sesini biraz yükseltse surat yapsa veya terslerse vay haline hüngür hüngür aglıyorum soguyorum hatta kafamda değişik şeyler kuruyorum o çoktan unutmuş oluyor yanıma geliyor güzel davranıyor ama ben kinleniyorum o ara sarılıp opse dokunsun ıstemiyorum vurup kırmak geliyo içimden ve dilime kelepçe vuruyorlar sanki istemsiz susuyorum kesinlikle konuşmuyorum içimde değişik duygular yaşıyorum sonra bırakıp odama geçip uyuyorum görmek istemiyorum. konuşursam da kırıcı ve öfkeli konuşuyorum bu huyumu sevmiyorum ama isteyerek yapmıyorum herşeyi büyütüyorum sürekli agresif ve sinirli olmaya basladım sürekli bi hasizlik yorgunluk var üstümde hep aglamaklıyım cekilmez oldum enerjim bitmiş gibi ya ben bile kendimden bezdim bilmiyorum depresyonda mıyım acaba

Kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz. Zaten doktora da gidiyormuşssunuz. Lakin doktor size demedi m? "bu ilaçlar en az 6 ay kullanılır. Ben demeden asla bırakmayacaksınız"
Çünkü doktorum bana bunu söyledi. Doktora geç bile gitsem ilacı aynı dozda almamız gerekiyor. Bırakma kararını biz değil doktor verir. Doktor denetiminde kontrollü bırakılması gerekiyor. Kafanıza göre ilaç değişimi, bırakmanız hastalığın tekrarlaması cok yüksek ihtimal. Doktorumun dediğine göre 5 ay kullabdım kafama göre kullandım sonra bıraktım hastalığın tekrarlaması durumunda daha uzun bir tedavi almak gerekiyor. Bu ilaçlar doktor dediğibde başlanmalı,doktor dediğinde azalarak bırakılmalı. Kafanıza göre kullandığınız, bıraktığınız ilaç tedavizi kötü etkiler... Lütfen doktorunuza başvurun...

Öncelikle doktora görünün ve bunu paylasın ve yanı sıra bol bol zikir Çek'in. Aman kafanıza göre ilaç kullanmayın daha fena olmayın.

canım öncelikle çok geçmiş olsun.ben de senin gibiyim herşeyi çok fazla takıp kafamı yoruyorum..en sonunda dayanamadım psikologa basladım terapi ilaç kullanmıyorum istemiyorum.çünkü ne kullanırsam kullanayım olumsuz düşünceleri atamıyorum..son zamanlarda özel hayatımla ilgili şeyler de hiç yolunda gitmedi.ve su an heryerımde kabarıklıklar,kaşıntılar ve doktorlar stresten olduğunu söylüyor..bu düşünceler yüzünden kendime zarar veriyorum anlayacağın.psikologa gitmeni öneririm en azından her konuda konuşabiliyorsun ve sana olaylara farklı açıdan bakmanı sağlıyor..

bence kesinlikle depresyondasın ben de aynı sebeplerle gittim psikologa ve depresyonda olduğumu söyledi 2 aydır düzenli terapiye gidiyorum..Allah şifamızı versin

ilaç işe yarayacaktır.
ama siz de takmamayı öğrenmelisiniz. başka işlerle meşgul olmaya gayret edin.

Ay evet lustral benim istahimi kesti ve mide bulantisi yapiyor istahimida kesti baya bi

Lustral'ı bir kez kullanmıstım yarım kutu da bıraktım..Yarım içiyordum inanılmaz esnetiyordu beni esnerken sanki içimden bişey çıkıyodu çok kötü geldi bana..Bence psikolojik ilaçlar insanın unutmasını ya da mutlu olmasını sağlamıyor.Umutsuz düşüncelerden kurtulmak gerek..Şahsen hiçbişey için umudum yok son zamanlarda çok mutsuzum ama düzelmesini çoook istiyorum.

bence kesinlikle depresyondasın ben de aynı sebeplerle gittim psikologa ve depresyonda olduğumu söyledi 2 aydır düzenli terapiye gidiyorum..Allah şifamızı versin
aminn :) bu mesajı attığımda gerçekten kötüydüm ama bi aydır bol bol dua ediyorumm şükrediyorum sürekli kitap okuyorum her sabah yürüyüş yapıyorum eşime karşı sabırla yaklaşıyorum kendi kendime hep motive edici konuşuyorum kötü olmak kavga etmek kolay diyorum gülümsüyorum ve tartışmaları uzatmayıp susuyorum şakaya vuruyorum bazen karşımızdakini biz uzaklaştırıyoruz gerçekten bişey olunca artık içime atmayıp konuşuyorum rahatlıyorum ve bakıyorum ki aslında herşeyi ben abartıyomuşum herşey düzeliyor aslında değişime kendimizden başlamalıyız galibaa :)

canım çok sevindim umarım en kısa zamanda bende senin gibi düşünebilirim..ben hayal kırıklığı yaşadığım için bu kadar kötü hissettim kendimi..belirsizlikten nefret eden biriyim..bişey ya vardır ya yoktur dimi?hayatımdaki insan yüzünden üzüldüm..ve su an aramızda bişey yok ama halen görüşüyoruz ara ara..yani sevgili değiliz ama bi şekilde beni çıkarmakta istemiyor hayatından.ve ben her görüştüğümde kendimi daha kötü hissediyorum..ama onu görmekte iyi geliyor yani kafam oldukça karışık..aslında tamamen bitirsem hersey daha güzel olacak alışıcam belki ama o da olmuyo..

Hemen bitir eğer bitirebilirsen ne kadar rahatladığını göreceksin ha bide benim gibi salaklık yapıp ondan kurtuldum evet başkası olabiliyor diye daha beterine kayma sonra benim gibi daha kötü olursun

kesinlikle senin durumununu çok önceden bende yaşamıştım baya bunalıma girmiştim hayatımdan çıkmıyodu ama dahilde olmuyordu ben çıkarmıştım en sonunda baya acı çektim ama birden karşıma eşim çıktı ve ben gerçekten mutluyum o günler geçti bitti net olmalı insan sürekli gel gitleri var arada kalmak tabikide insanı çok kötü yapıyo anlıyorum allah yardımcın olsun ama inşallah sana senin gibi değer veren biri çıkar karşına

işte şu durumda karşıma biri çıksa bile diğerine hissettiğin gibi aynı derecede hissedemezmişim gibi geliyor..bişey ya vardır ya yoktur bence..ama insanlar böyle değil ki..umarım bende beni hakeden bir insanla olur şu saçma günleri bir an evvel atlatırım..hala psikologa gidiyorum ama herşey kafada bitiyor onu anladım.hem bitti istemiyorum diyorum hem tekrar görüyorum ister istemez.böyle nereye kadar gider bilmiyorum çok yıprandığım kesin.Allah mutluluğunu bozmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…