Iste sorun bu evlenmeden takiyorum takiyorum takiyorum yani ben gelecegi cok takip kurguluyorum keske bi cozumu olsa beynim yoruldu dusunmekten artik
Bende öyleyim...bütün gün düşünüyorum hiçbişeye odaklanamıyorum ve çok agresifim bu yüzden.bazen biri bişey anlatıo ben hala düşünmeye devam ediyorum dinliyomuş gibi yaparak...kafam patlıcak düşünmekten!
Aynen oyle ins kurtuluruz beynimize galip gelirizvalla bu tarz seyler zordur bir kere yapistimi kolay kolay birakmaz
Bazen normal insanlar gibi kafam rahat olsun istiyorun annemle otuurup tv izliyoruz duvarlara annemjn yuzune dalip gidiyorum kendi kendime olayin olumlu halini dusjnuyorum yok kotu olmaz diyorum beynim ataga geciyor hayir kotu olcak diyo hayal kurup olumsuz hayallere daliyorum sen dr gittinmi hic ama boyle olmani tetikleyem bisey olmustur
Evet kesinlikle tetikleyen cozume ulasmayan olaylar beklenilen alinamayan yanitlar soru isaretleri bu hale sokuyor en garibi su kendime diyorjm ki hayir bu sekilde olup olumlu olabilir diyorum sonra beynim hemem olumsuz senaryo kuruyoyoo gitmedim. psikiyatri direk ilac veriyor. psikologlarin seans ücreti de 200 den basliyor o da en iyisi.
ayni sorunlari ben de yasiyorum. bu biraz yasanan olayin beyinde yer etmesi ve bunu yok etmek icin birseylerin iyi gitmemesi. herseyin kötü gitmesi. cevreden aileden uzaklaşmak, güven azalmasi, stres. gibi gibi.
Sürekli olumsuz düsünmenin caresini inan bilmiyorumEvet kesinlikle tetikleyen cozume ulasmayan olaylar beklenilen alinamayan yanitlar soru isaretleri bu hale sokuyor en garibi su kendime diyorjm ki hayir bu sekilde olup olumlu olabilir diyorum sonra beynim hemem olumsuz senaryo kuruyo
Tek caresi guclu olmak ve beyne hukmetmek gucsuz olnca yenemiyosun olumsuzluklariSürekli olumsuz düsünmenin caresini inan bilmiyorum
Başarabiliriz inşTek caresi guclu olmak ve beyne hukmetmek gucsuz olnca yenemiyosun olumsuzluklari
Düşünmekten ve korkulardan kaçmadım canım.eşimin yaptığı eşek şakası yüzünden böyle oldum ben.ben uyurken kapının arkasına saklandı korkuttu beni.uyku sersemi görünmeyen bi varlık gördüm sandım.eşimden hatta herkesden korkup kaçar olmuştum.yani bütün insanları sanki görünmeyen varlık şekline girmiş gibi algılıyordu beynim.doktor korkularından kaçma yüzleş dedi.mesela eşimden korktum gittim inadına sarıldım.2 kez panik atak geçirdim o korkuyla çok kötüydü.uyku halinde olmasaydım bi şaka bu kadar etkilemezdi belkide.şimdi neden korkuyorsam üzerine gidiyorum.düşünmek istemediğim şeylerden kaçtıkça daha fazla düşünürmüşüm doktor öyle demişti.düşünceden kaçmıyorum.düşünüyorum hatta korku panik başlıyor ama gereksiz korku olduğunu görünce geçiyor.düşünmekten kaçma canım bırak gelsin düşünce sorularına cevap ara kaçma.yoksa kurtulamazsınOffd tam olarak oyle cok zor bisey bu ben daha bunu yeni yeni kabulleniyorum hic mutlu olamiyorum tam olcam kafama bi dusunce geluyo kurup duruyorum abuk sabuk seyleride takip dusunuyorum hayal kuruyrm bide resmen beynimde yasiyorum sen nasil cozum buldjn canjm
Düşünmekten ve korkulardan kaçmadım canım.eşimin yaptığı eşek şakası yüzünden böyle oldum ben.ben uyurken kapının arkasına saklandı korkuttu beni.uyku sersemi görünmeyen bi varlık gördüm sandım.eşimden hatta herkesden korkup kaçar olmuştum.yani bütün insanları sanki görünmeyen varlık şekline girmiş gibi algılıyordu beynim.doktor korkularından kaçma yüzleş dedi.mesela eşimden korktum gittim inadına sarıldım.2 kez panik atak geçirdim o korkuyla çok kötüydü.uyku halinde olmasaydım bi şaka bu kadar etkilemezdi belkide.şimdi neden korkuyorsam üzerine gidiyorum.düşünmek istemediğim şeylerden kaçtıkça daha fazla düşünürmüşüm doktor öyle demişti.düşünceden kaçmıyorum.düşünüyorum hatta korku panik başlıyor ama gereksiz korku olduğunu görünce geçiyor.düşünmekten kaçma canım bırak gelsin düşünce sorularına cevap ara kaçma.yoksa kurtulamazsın
aynen bende böyleyim.. tüm gün beynimle boğuşuyorum annem ve nişanlım da beni anlamıyo bıktım artık takma abartma lafından.. zaten elimizde olsa takmayız çok meraklı değiliz düşünmye... bende tüm gün düşünürüm benim korkum ölüm değil gelecek kaygısı outurup 1 yıl 5 yıl 10 yıl sonrasını düşünürüm bugunu falanda takıp düşünmem hep bugunden sonrasını düşünür kurarım takarım.. hep olumsuz kötü düşünüyorum olumlu düşünemiyorum bir türlü benimde nişanlımın ailesinden sonra oldu bu huyum ben dr yardımı alcam inşallah atlatırız canımevet tabiki oldu daha çok küçükken...hep dinlerdim annemi babamı...sevdiklerimi kaybetmekten korkardım...kendimle ilgili bişeyden korkmuyorum hastalık yada ölüm ama sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum...evlendikten sonra daha fazlalaştı korkularım düşüncelerim daha yoğunlaştı kafam sürekli dolu o nasıl olcak bu nasıl olucak die bütün gün düşünüyorum...eşimle yada annemle en ufak şeyde tartışıyorum buyüzden.onlarda anlam veremiyor nie fazla tepki veriyorum diye şaşırıyolar.bilmiyolarki bütün gün kafamda kuruyorum stresliyim...
inşallah..Başarabiliriz inş
Hepimizin anksiyete bozukluğu nedeni farklı ama belirtiler aynı canım.düşünüp işin içinden çıkamamak,her yanımızı korku sarması ve çıldırma korkusu..hep başımıza ya kötüsü gelirse korkusu yüzünden endişemiz tavan yapıyor.huy haline geliyor sanırım bi derdi düşünüp atlatınca yenisini kafaya takıyorum bendeaslında seninkiyle benimk biraz farklıymış benim şöyle. devamlı düşünüyorum ve kuruyorum.yani nişanlımın ailesini kafama takmaktan oldu bu daha önce yoktu tetikleyen ailesi oldu eskiden ailesine çok düşkündü annesine yani şuan baya törpülendi ama benim kafaama yer etmişti ya şimdi korkular basladı daha evlenmeden kafamda evliliğimiz çok kötü olcak annesi ablasıyla yasıcak ama kesin biz evlenince alcak annesini diye kuruyorum sonra yok diyoum öyle olmaz böyle konuşulmdı sonra gerii beynim olumsuz düşünceleri yayıyor kafama ve olumsuz düşündükçe mutusz oluyorum annesine yakın olamıyorum annesi beni çok sever gerçekten ama ben bu düşünceler yüzünden sevemiyorum hep soğuğum sanki yakın olsam yakın davransam hersey kötü olcakmış gibi hissediyorum . yani tek sıkıntım kafamın içnde ki düşüncelerle boğuşmak takmak. bide bi bakıyosun annesini çok seviyorum bi bakıyosun nefret ediyorum anlamadım ne bendeki bu
Aynen oyle ama ben boyle cok mutsuzum nisanliyim iloskime cok yansiyo bu durumHepimizin anksiyete bozukluğu nedeni farklı ama belirtiler aynı canım.düşünüp işin içinden çıkamamak,her yanımızı korku sarması ve çıldırma korkusu..hep başımıza ya kötüsü gelirse korkusu yüzünden endişemiz tavan yapıyor.huy haline geliyor sanırım bi derdi düşünüp atlatınca yenisini kafaya takıyorum bende
Keske yasayabilsem ama ben devamli gelecegi kafama takip kendimi mutsuz ediyorjm yasamadigim gunleri kafama takiyorum ya soyle olursa ya boyle olmazsa vs diyeBende böyleyim. Ama kontrol etmeyi öğrendim biraz.
Andan yani şimdiki zamandan kopuk yaşamanın bedeli bence.
Boşuna dememişler ANI YAŞA diye
Merhaba bu foruma sizin actiginiz konuyu actiktan sonra kaydoldum. Bazen anksiyeteyleKeske yasayabilsem ama ben devamli gelecegi kafama takip kendimi mutsuz ediyorjm yasamadigim gunleri kafama takiyorum ya soyle olursa ya boyle olmazsa vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?