• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi surekli dusunmek buyutmek takmak ve delirmek

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
Merhaba arkadaslar
Benim icinden cikamadigim ama farkinda oldugum durum su..
Hergun mutlaka gunumun cogunu herseyj dusunmekle geciriyorum bir konuyu kafama takiyorum dusunuyorum dusunuyorum icinden cikamiyorum sonra buyutuyorum ya ilerde soyle olursa ya boyle olmazsa diye o konuyu en ince ayrintiya kadar kafama takiyorum... tam onu cozmeye calisirken baska dusunce geliyor onuda takiyorum derken gunde uc bes konuyu kafama yer edip devamli kafamda kuruyorum ve kurtulamiyorum bundan.. mesela x bi konu dusunmeye basladim icimden konusuyorum suan boyle ya ilerde soyle olursa yok ya olmaz ama su ihtimalden dolayi soyldde olabilir soyle olmazsa ya boyle olursa gibi.. kendim cozemeyince lustral adli ilaci aldim yarin baslicam ayni dertte olan cozum bulan varmi

düşünüp işin içinden çıkamamak,en kötüsünü düşünmek,kafada kurmak ve kurduğun şeyden korkmak...hepsi bende var ve anksiyete bozukluğu..düzenli kullan canım ilaçlarını

Doktora danışmadan psikolojik ılac kullanımı sızı iyi ederken kötüleştirebilir

Bu dertten kurtuldun mu L Li-moon
ilacı doktor kontrölünde kullanıyor sandım..öyle değilse mutlaka doktora gitmeli..şikayetlerim %70 azaldı.3 aydır ilaç kullanıyorum.sizdede mi kaygı bozuklugu var

düşünüp işin içinden çıkamamak,en kötüsünü düşünmek,kafada kurmak ve kurduğun şeyden korkmak...hepsi bende var ve anksiyete bozukluğu..düzenli kullan canım ilaçlarını
Offd tam olarak oyle cok zor bisey bu ben daha bunu yeni yeni kabulleniyorum hic mutlu olamiyorum tam olcam kafama bi dusunce geluyo kurup duruyorum abuk sabuk seyleride takip dusunuyorum hayal kuruyrm bide resmen beynimde yasiyorum sen nasil cozum buldjn canjm

Doktora danışmadan psikolojik ılac kullanımı sızı iyi ederken kötüleştirebilir

Bu dertten kurtuldun mu L Li-moon

Daha once selectra kullaniyodum doktor kontrolunde suan tekrar dr gidemedim vaktm olmuyor gidene kadar delirmemek icin kullanmam lazimdi zaten selectraya es deger oldugu icin lustral aldim gidene kadar idare eder umarim yoksa delircem

ilacı doktor kontrölünde kullanıyor sandım..öyle değilse mutlaka doktora gitmeli..şikayetlerim %70 azaldı.3 aydır ilaç kullanıyorum.sizdede mi kaygı bozuklugu var
Arkadasimin belirttigi seyler var bende ozellikle gecmisimde yasiyorum sanki ve kesit kesit olayları arıyorum hayatımda hani öyle aman aman herseyı ozluyorum degik belki asiri yuklenmek olayları seyrinde izlememe de bu duruma getirdi ee tabi bide cevreden gordugumuz hayalkırıklıkları.

Pinklove doktora daniss sen yinede. Mail falan at gidemiosan

Merhaba arkadaslar
Benim icinden cikamadigim ama farkinda oldugum durum su..
Hergun mutlaka gunumun cogunu herseyj dusunmekle geciriyorum bir konuyu kafama takiyorum dusunuyorum dusunuyorum icinden cikamiyorum sonra buyutuyorum ya ilerde soyle olursa ya boyle olmazsa diye o konuyu en ince ayrintiya kadar kafama takiyorum... tam onu cozmeye calisirken baska dusunce geliyor onuda takiyorum derken gunde uc bes konuyu kafama yer edip devamli kafamda kuruyorum ve kurtulamiyorum bundan.. mesela x bi konu dusunmeye basladim icimden konusuyorum suan boyle ya ilerde soyle olursa yok ya olmaz ama su ihtimalden dolayi soyldde olabilir soyle olmazsa ya boyle olursa gibi.. kendim cozemeyince lustral adli ilaci aldim yarin baslicam ayni dertte olan cozum bulan varmi
bende de aynı sorun var ...
taktım mı çok pis takıyorum ..
mesela biri ters bi laf mı etti .. cevap vermek isteyip de vermediysem uykularım kaçıyo niye söylemedim diye ..
21 yaşındayım bu özelliğim beni erken yaşlandırır diye korkuyorum ..

Bazen diyorum ki şu güzel hayatını boş şeylerle yorma .. kendime gaz veriyorum unutur gibi oluyorum sıkıntıları pişmanlıkları ..
Sonra bi bakıyorum yine dalmışım aynı şeylere ..
İlaç kullanmayı hiç sevmem .. Bunun için de kullanmam sanıyorum ..
Ama keşke bi çaresi olsa ...
:KK43::KK43:

Arkadasimin belirttigi seyler var bende ozellikle gecmisimde yasiyorum sanki ve kesit kesit olayları arıyorum hayatımda hani öyle aman aman herseyı ozluyorum degik belki asiri yuklenmek olayları seyrinde izlememe de bu duruma getirdi ee tabi bide cevreden gordugumuz hayalkırıklıkları.

Pinklove doktora daniss sen yinede. Mail falan at gidemiosan

Benim gecmia degil gelecek kaygilarim var on yil sonrasinj suandan dusunup kuruyorjm olimsuzluklari dusunuyorum ona inanniyorum vs cok igrenc bir durum beynim o kadar yorgun ve dalgin ki ve kimse anlamiyo hasta olduhunu aman ne takiyosun diyolar ustune zaten elde olsa takmayiz heralde yani bendede kafaya takip buyutmek cozmeye calsmak bi konuyu halletmeden bes konu cozmeye calismak ama.bunda icinde bulundugumuz ortam cok etkili ben nisanlimin ailesi yuzunden boyle oldum mesela

Benim gecmia degil gelecek kaygilarim var on yil sonrasinj suandan dusunup kuruyorjm olimsuzluklari dusunuyorum ona inanniyorum vs cok igrenc bir durum beynim o kadar yorgun ve dalgin ki ve kimse anlamiyo hasta olduhunu aman ne takiyosun diyolar ustune zaten elde olsa takmayiz heralde yani bendede kafaya takip buyutmek cozmeye calsmak bi konuyu halletmeden bes konu cozmeye calismak ama.bunda icinde bulundugumuz ortam cok etkili ben nisanlimin ailesi yuzunden boyle oldum mesela
Takma lafindan tiksindim ben.
Ne zarar gelirse cevreden gelio.
Onun yuzunden bunalimdasin.
Uzaklasmalısın bi süre insanlardan, cevrenin verdigi zarar seni daha da yoksullaştırır
Nasil olur bilmem ama bi süre kimseyle bu konuda konusmamaya calis

Takma lafindan tiksindim ben.
Ne zarar gelirse cevreden gelio.
Onun yuzunden bunalimdasin.
Uzaklasmalısın bi süre insanlardan, cevrenin verdigi zarar seni daha da yoksullaştırır
Nasil olur bilmem ama bi süre kimseyle bu konuda konusmamaya calis
Cok daraldim gercekten kendi sorunlarimi takip kuruyorum dusjnuyorum bide nisanlimin kendo takmadigi seyleride takiyorum uzuluyorm dusjnuyorum devamli karsiliginda bana dedigi takma senin biseyin yok psikolojik bu . Ya ben delimiyim kendime dert edinim durup dururken beynime hukmedemiyorum takmicam diyorum beynim hemen film seridi gibi kafama sokuuyo kurtulamiyorum hep aklomda dusjnceler nasil aticam anlamadim

Cok daraldim gercekten kendi sorunlarimi takip kuruyorum dusjnuyorum bide nisanlimin kendo takmadigi seyleride takiyorum uzuluyorm dusjnuyorum devamli karsiliginda bana dedigi takma senin biseyin yok psikolojik bu . Ya ben delimiyim kendime dert edinim durup dururken beynime hukmedemiyorum takmicam diyorum beynim hemen film seridi gibi kafama sokuuyo kurtulamiyorum hep aklomda dusjnceler nasil aticam anlamadim

surekli evde misin ya da mesguliyetin var mi?

surekli evde misin ya da mesguliyetin var mi?
Evde degilim calisiyorum tek olmadigim zamanlar cok dusunmuyorum ama tek kalayim is yerinde yogun olmayim hemen basliyor dusunceler hep olumsuz dusunuyorum kurdukca kuryyorum olumlu hal alana kadar beynjmi zorluyorum ama cozemiyorum tabi

Evde degilim calisiyorum tek olmadigim zamanlar cok dusunmuyorum ama tek kalayim is yerinde yogun olmayim hemen basliyor dusunceler hep olumsuz dusunuyorum kurdukca kuryyorum olumlu hal alana kadar beynjmi zorluyorum ama cozemiyorum tabi

vesvese onlar o halde. beyin boşken şeytan doldururmuş. o an aklınıza geldiginde hemen hareketli müzik açın ve dinleyin. iş yerinde hemen imkan olmaz biliyorum ancak bossanız iş yoksa bile temizz hava alın o an ve kendinize bir papatya çayı demleyin.

vesvese onlar o halde. beyin boşken şeytan doldururmuş. o an aklınıza geldiginde hemen hareketli müzik açın ve dinleyin. iş yerinde hemen imkan olmaz biliyorum ancak bossanız iş yoksa bile temizz hava alın o an ve kendinize bir papatya çayı demleyin.

Denedim cok deniyorum ama beynjm inatla ben kafami dagitsamda akljma sokuuyo resmen hayal olarak olumsuzluklar gozumun onunden geciyor bugunden iki uc yil sonrasink dusunup takiyorum istedigkm gibi olmicak olumsuz olcak gibj geliyor cozum uretmeye calisiyorum sanirjm anksiyete var bende

Denedim cok deniyorum ama beynjm inatla ben kafami dagitsamda akljma sokuuyo resmen hayal olarak olumsuzluklar gozumun onunden geciyor bugunden iki uc yil sonrasink dusunup takiyorum istedigkm gibi olmicak olumsuz olcak gibj geliyor cozum uretmeye calisiyorum sanirjm anksiyete var bende

senin gelecek kaygin fazlasiyla olusmus. maddi olarak sıkıntı mı var hayatında nisanlının ya da senin?
gelecek kaygısı gecmise üzülmekten iyidir .

senin gelecek kaygin fazlasiyla olusmus. maddi olarak sıkıntı mı var hayatında nisanlının ya da senin?
gelecek kaygısı gecmise üzülmekten iyidir .
maddi sıkıntı yok aslında maddiyatta değil pek fazla.. ben biraz kuruntu yapıyorum nişanlım biraz annesine düşkündü anneside ona ou saçma sapan bi şekilde düşüne düşüne kafamda kura kura kendimi hasta yaptım ya evlendiğimizde aile olduğumuzu fark edemzse ya hala annesiyle olmak isterse bana değer vermezse gibi bana böyle olmayacağını söylüyor fakat şimdide şunu takıyorum ablası var ablası evlensemde annemi bırakmam benle yaşıcak der hep ama ben kafamda kocası istemez bizle yaşarsa annesi kendi hayatımız olmazsa evliliğimiz ya kötü olursa ya sorunlar çıkarsa vs vs bunları kafamda kurup kurup canımı sıkıyorum

Sizz evlenmeden bunlari mi düşündünüz? Cogu erkek anacıdır. Önce bunu kabullen.
Iste sorun bu evlenmeden takiyorum takiyorum takiyorum yani ben gelecegi cok takip kurguluyorum keske bi cozumu olsa beynim yoruldu dusunmekten artik

Back