• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herseyi kafaya takmak hastalikmi?

tarasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
118
4
38
İstanbul
Slm arkadaşlar yardıma ihticaim var..herşeyi kafama takiyorum,bunaliyorum,rüyalarıma giriyor kabus görüyorum.gün içinde yaşadığım can sıkıntılı olaylar hep aklımda bosveremiyorum..ve artik kesimde bunaldi..psikologami gitsem bu hastalıklmı??

Slm arkadaşlar yardıma ihticaim var..herşeyi kafama takiyorum,bunaliyorum,rüyalarıma giriyor kabus görüyorum.gün içinde yaşadığım can sıkıntılı olaylar hep aklımda bosveremiyorum..ve artik kesimde bunaldi..psikologami gitsem bu hastalıklmı??

psikoloğa gidermişin bilmem ama takıntı ruhsal bir rahatsızlık.

Aynısı bende de var, bende kötü olayları unutmuyorum, sürekli tekrarlıyorum kafamda, depresyona girmiştim, destek aldım, ilaç içtim ve o ruh halini atlattım.. Hala arada düşünüyorum kötü şeyleri , ama eskisi gibi değil ve düşününce üzülüp ağlamıyorum artık, küfredip geçiyorum içimden..

Yani sana diyeceğim, en yakın zamanda bi psikploğa ve psikiyatriste görün, psikoterapi falan al, insan rahatlıyor.. Geçmiş olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back