Canım ama bu kızın verdiği formülü aynen uygulayalım bence bir bildiği vardır bitkilerin içinde hep kız biraz daha güneş çıkmasını bekleyelim o zaman, sürülenlerde kana geçiyo canım
Bilmiyorum canım ben bu zamana kadar rezene adaçayı hep hazır içtim ama ısırganı aktardan mı alsam acaba diye bende düşünüyorum bu ısırgan benim kafamı karıştırdı nasıl 75 bedenden 90 bedene büyütmüş inanamıyorum ya keşke öyle olsa keşkeee
Bendede var pko canım onu ben hiç düşünmemiştim engel olur mu diye bence olmaz 80 beden olsun razıyım ben ama olmazsada yapcak bişey yok ama hala çok istiyorum büyümesiniBide yalansabende pko var yinede etkili olurmu acaba hycnlndm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ama bu kızın verdiği formülü aynen uygulayalım bence bir bildiği vardır bitkilerin içinde hep kız biraz daha güneş çıkmasını bekleyelim o zaman, sürülenlerde kana geçiyo canım
Bilmiyorum canım ben bu zamana kadar rezene adaçayı hep hazır içtim ama ısırganı aktardan mı alsam acaba diye bende düşünüyorum bu ısırgan benim kafamı karıştırdı nasıl 75 bedenden 90 bedene büyütmüş inanamıyorum ya keşke öyle olsa keşkeee
Doğru söylüyosun, onlar da kana geçiyodur. O zaman bunu da deneyelim fakat ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum, güneş iyice yakana kadar. Sonra işe yaramazsa ne anlamı olur. Tarife uyalım:)
Kızlar bi dönem bu sayfalarda doğal çözümler ararken ne programlar yaptım.faydalı olacağına inandığım güzel zararsız listeler hazırladım.kimini yaptım kimini yapmadım.78 cm di benim..dolgulu 75 zar zor doluyor.sutyensiz neredeyse dümdüzüm....
Şimdi ise hiçbişey yapmıyorum.mutsuzummasaj yaptığım dönemlerde çörekotu yağı bide st.herb kremleri kullandım bi süre 82 cm olmuştu bi ara.
sevinmiştim ama yine elde pek bişey yok
Anladımki ya çok uzun süre günde 2-3 kez masaj vesair yapıcaksın...kremler yağlar çaylar....bu disiplini göstermek zor geldi sanırım.en az 4-5 ay boyunca bide..
şuan üniversite son sınıf derslerim bayağı ağır vakitte bulamıyorum...
Ne olacak bu işin sonu bilmem.göğüssüz olmak psikolojimi bozuyor.yarın öbürgün evlensemde sorun.evlenmesemde yine bana sorun.
Kesin sonuç alanlar en az 10 cm büyüme sağlayanlar bi umut buraya yazsa keşke...
eskilerden kimse yok.forumda kimseler yok..
Tek çarenin silikon olmasını istemiyorum.yokmudur çaresi..............???
canım bence sorun yapma ya bende evlenmeden önce 75 bile yoktu şimdi 80 e bile sığmıyor.. tam olarak sıkıntıyı anlamadım ama görüntü itibariyle beğenmiyosan tabiki elinden geleni yap ama hani eşin memnun kalmaz diyosan zaten cinsel ilişkiden sonra 1-2 beden büyüyo yinede herşey gönlünce olsun
sen hiç yaptıran birinden öneri aldın mı canım ben çok kararsızım acaba bi zararı var mı yok mu hemen erir mi ..ama haftaya yaptırıcam aksi bişi çıkmazsa
Merhaba hayirlisi olsun :)Kızlar ben aquafilling yaptırdım beş gün önce sorularınızı alabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hayirlisi olsun :)
Nerede ne kadara yaptirdin?
Eskisiyle simdiki arasindaki biyut farki ne kadr?
Dogal duruyor mu?
Memnun kaldin mi :) ???
Boyut farkı yaklaşık iki beden ancak zaten benim sorunum fazla büyümesi değildi pörsümüştü görünümü toparlasn istemiştm şuan mükemmel gözüküyolar ancak hala sertler yumuşadklarnda içim rahat edicek 8000 tlye yaptırdm sami beye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Icinize sindiyse ne mutlu size :) peki erime kuculme durumu nedir? Sami bey bir zaman belirtti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?