• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi ben bilirim .Ben mükemmelim tavrı....

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
Kızlar gerek ikili ilişkilerde gerekse toplum içerisinde bu tarz insanlara sinir oluyorum...
bu tarz insanlarla meslekı hayatta olsun akrabalar arasında vs hemen hemen her ortamda oldukça karşılaşıyoruz...
ben mukemmelım , ben en ıyısıyım ,en iyi ben bilirim tavırlarını takınıyorlar..
ayrıca bunlarla kalmayıp insanlara alaycı bir bakış yada küçümseme gibi davranışlarda bulunuyorlar...
Böyle bir durum da sizin tepkiniz ne olurdu...

bu tarz insanlara tepkim,direk onlara ayna görevi yapmak.....karşılarında kendi gibi birini görünce pek bir şaşırıyorlar:lepi:....şok tedavisi :roflol:çok eğlenceli oluyor bu...:teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepki göstermiyorum sadece izlerim sebebini anlamaya çalışırım..Bu tarz durumlar sadece kişilik kabullenmemesi ,sonradan görme ,hayatında oluşan yenilikler, güzel olması ,birçok sebebi olabilir..

Aslında ana kaynak eksiktir ..Memnuniyet...Gerçek anlamda yaşadıklarını yukarıda saydıklarımda dahil hazmetmiş insanlar oldukça mütevazıdır..Görmüş geçirmişliğin verdiği duygularla daha sakin karşılarlar hayatı kişileri..

Alaycı bakışlar demişsin tamamen karşımdakinin görüşüdür..Hep derim Kişi Kendinden bilir işi ...Bu lafımı yaban atmayın nolur

Ve mükemmel kavramı hergün öğreneceğimiz uygulayacağımız okadar şey varken kimsenin mükemmel olabileceğine inanmıyorum..Kişiler sadece mükemmellikte ayrılırlar sevgide mükemmel olan vardır,dostlukta,eş olarak,bir anne,başarılı bir iş adamı...vsvs uzar gider ..Hepsi bir arada olurmu henüz görülmüş değil..

Mükemmelciliği kabul etmektense gelişmeyi geliştirmeyi kabul etmek daha güzel daha heyecanlı.. :lepi:

onlar o taviri genellikle öyle olmadiklarini bildikleri icin takinirlar...
yani bir anlamda acizliklerini kapatmak icin...
ne yazikki benimde etrafimda böyle insanlar var...
ve ben gerektiginde haddini bildiriyorum...
kimse kimseyi kücümseyemez...

Aslında anlattığınız tam olarak kendini beğenmişlikse evet bende kendimi beğenirim hemde çok
ama bu başkalarını küçük görmek onları aşağılamak değildir herkesin bir karakteri vardır
ben kendimi ne çok güzel olduğum için nede akıllı vs olduğum için beğenmem
Allah yarattığı için kusursuz hatasız bir varlık olduğumuzu düşündüğüm için severim
her insanın kusuru vardır ama Yaradan bile affediyor..
sadece kendimi değil Allah'ın yarattığı en üstün varlık insan elimden gelebildiğince her insanı sevmeye
çalışıyorum

Ne demiş Can Yücel " sevdiğin kadar sevilirsin, sevdiklerin kadar iyisin, nefret ettiklerin kadar kötü " :lepi: :delphin:

amaaaannn canım..:dilcikar:
taktığın zaman çok değerli görüyorlar kendilerini...sositososito
takmayacaksın..inan ozaman daha başarılı oluyorsun.çünkü amaç belli..
benim eski şirketimde bir bayan vardı böyle..kendisi genel müdürün sevgisili olduğundan kendini havalarda görürdü(yatağa girerek havalanıyordu yani)..:CüvCüv:
herşeyi ben yaptım edalarında dolaşıyordu..yaptığı işlerde hep bizim üzerimizdeki gereksiz işler..sengözlerimebaksanab
tak tak tak topuklarını yere basarak plazayı inletirdi..
çok sinir oluyordum..hemde nee...Çok üzgünüm çoook
ama zamanla içindeki kompleksi bu şekilde çıkardığını anlamaya başladım..kaydirigubbakcemile4
sahip olamadığı bir çok şeye biz sahiptik çünkü..onun imrendiği herşeye biz sahiptik..
o sahip olamadığı için bu şekilde hırsını almaya çalışıyordu bizden..benneyaptımki
ben ondan sonra takmamayı öğrendim..
önemsemediğinde için içini yer o şekilde davranan kişi..daha çok sinir olur..sinir oldukça kudurur..:smiley-cool:
böylece sen hem relax olursun..hemde ona istediğini vermeden zamanını geçirmiş olursun..:icecream:

hiç takmam nasıl olsa bir şekilde aslında hiçbir şey bilmediğini kendisine gösteririm
görüşmek zorunda olmadığım bir insansa mümkün olduğunca uzak dururum insanların öğrenme süreci ömür boyu sürer
bildiğim birşey varsa oda hiçbirşey bilmediğimdir.

benim etrafımda da var böyle biri maalesef.hiç takmıyorum,umursamıyorum çünkü onu önemsemiyorum.biliyorumki "hayatlarında hiç başarı gösteremeyenler,kendilerini karşısındakini küçülterek avuturlar.

Ay ayy çok yaparım ben bunu...:roflol:
Hatta Nazlıcım çok çok iyi bilir..:1hug:
Buluşmalarda bana hiç kimse "Lale" diye hitap etmez..
Herkes bana "seksi" der..:icecream:
Sürekli "dünyanın en seksi ve zeki kadını benim" diye salınır dururum hemen her yerde..hihoyyyt
Fotoğraf eklediğimde mutlaka mavi boncuk koyarım kendime..:nazar:
Belki cidden kendimle çok barışık olduğumdan belki de geyik adını siz koyun..
Ama ben mükemmelim, ben bunu biliyorum,siz de unutmayın e mi?kaydirigubbakcemile5

Begenirim kendimi, guvenirim de...:icecream:
Aksi yanlis olur zaten...:lepi:
Ama o ben bilirim edalarina burunup de ici fos cikanlar, alcak daglari yaratmis edasina kapilip bir
haltin sahibi olamayanlar yok mu iste bende cok gicik oluyorum bu tiplere...kötükedihüso
Belki de icindeki ezik duygulari bu sekilde bastirmaya calisiyor zavalliciklar. :roflol:

Ben de beğenirim kendimi herkes gibi...ama kibirli değilimdir...

Ama bu kendimi beğenmişlik durumum kendimi başkalarından üstün görmem,onlara karşı büyüklenmem,böbürlenmem ile eş değerde değildir...

Bu anlamda kendini beğenmiş insanlara,herşeyin en iyisini ben bilirim,diğer insanlara göre en mükemmeli benim diyen insanlardan uzak duruyorum mümkün olduğunca...zaten bu tipler genelde yalnızdır :delphin:

Bu tipler genelde kendilerini dünyanın merkezi sanıp kendilerine boy aynasından bakarlar,kendileri hakkında aşırı olumlu düşünme yeteneğine sahiptirler,tek beğenilmesi gerekenin kendileri olduğu gibi çocukça bir düşünceye kapılırlar,mütevaziliği tamamen elden bırakmış tek odak noktaları beğenme üzerine kurulu insan modelleridir...şeytanın en sevdiği günah davranışına ortak olanlar da bu kibirli insanlardır :delphin:

Kendini beğenmiş olarak tanımlanan insan aslında kendini beğenemeyen ve beğenilmeye ihtiyaç duyan insandır.fazlasıyla beğenilme ihtiyacı duyan insan, eksikliğinden memnun olmadığı için sürekli etrafındakilere aslında iyi olduğunu anltamaya ve göstermeye çalışır. kendini beğenen insansa, kendinden ne az ne de çok bahseder.... ilgisi kendine yönelik değildir, yapmak istediği, görmek istediği şeylere konsantre olur. Her şeyi bilirim havasında değildir, çünkü herşeyin bilinmeyeceğini bilir...

valla kendime güvenirim ama mütavazi olmak ayrı bi meziyettir herkes olamaz.değil kendimi övmek ben söyleyim böleyim demek utanırım bırı bana deyınce.ama ukala kendını begenmıs ben bılırım havasında olanlara sınır olurum.onlarda bana olur cuk dıye lafı oturturum cunkum.mütevazi olacak insan yok ole ben bilirim havaları

Kimse herşeyi bilmek zorunda değil zaten
Mükemmellik ise bambaşka birşey,acaba nesi mükemmel
Böyle kişilerle çok ta yakın olmamak lazım
Kendini övmesi ise cabası
Beni ben değil başkaları övsün derim en güzelide budur bence

Aldırış etmem ben böyle insanlara...
Ne mükemmel insan vardır ne de herşeyin en iyisini bilebilen...
Zaten bu tarz insanları kimse ciddiye de almaz...

Ay ayy çok yaparım ben bunu...:roflol:
Hatta Nazlıcım çok çok iyi bilir..:1hug:
Buluşmalarda bana hiç kimse "Lale" diye hitap etmez..
Herkes bana "seksi" der..:icecream:
Sürekli "dünyanın en seksi ve zeki kadını benim" diye salınır dururum hemen her yerde..hihoyyyt
Fotoğraf eklediğimde mutlaka mavi boncuk koyarım kendime..:nazar:
Belki cidden kendimle çok barışık olduğumdan belki de geyik adını siz koyun..
Ama ben mükemmelim, ben bunu biliyorum,siz de unutmayın e mi?kaydirigubbakcemile5

kendinde olanı söylemek senin yaptığın...
insanın kendini olduğu gibi kabul etmesi, kusurlarını daha çok sevmesi, bunu dile getirmesi kadar güzel bir şey olamaz...
seninde kusurun zeki, güzel ve seksi olmak...
kendinde olmayanı satmıyorsun ki ukala olasın...

Birsey biliyorsam konusurum, bilmiyorsam haddimi bilir susarim!!:kahve:

Ne kendimi rezil ederim, nede baskalarini yanlis yönlendirmek isterim...

Kendisine bir meseleden sorulup da bilmediği halde fetva veren kimse hem sapık hem saptırandır:1closedeyes:

Allah böyle insanlardan korusun!!!:Saruboceq:

Mükemmel olsa zaten bunu söyleme ihtiyacı duymaz... Kişi kendinde olmayan için bukadar hırpalar kendini. Ezikliğini, eksikliğini bastırmak için. Ve acınacak insanlardır.
Ben gülerim, gülerken bile kızarım kendime... Gülecek kadar dinlediğim için...

elendra ve lafebesi arkadaşımın söylediklerine tamamen katılmakla beraber bende eklemek istiyorum
bu tip insanları hiç kaale almam he der geçerim şakkıdı
ve gün gelir o herşeyi ben bilirim diyene aslında hiçbirşey bilmediğini gösteririm kibarca
anlayan anlarrr sengözlerimebaksanab

ya hıc tuhamılım ypok boyle ınsanlara
neyse o olmalısın ve kendını begenmıslık ben bılırım hareketlerı kımseye yakısmıyo bence
helekı gercekte bos bırıyse hıc yakısmıyo gerekız bı kendını begenmıslık ve cekılmez bı hal alma..

Back
X