herşeye razıyım,yeter ki gelsin...

bengusu

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
1.699
4
47
bende gittim dün doktora,muayene oldum utana sıkıla ama bebek için değerdi karşımdaki duvarda onlarca bebek resmi vardı baktıkça baktım istedim bir an önce benimde olsa bir bebeğim bende versem onun resmini assalar duvara diye düşündüm muayene olurken,doktorum pkossun dedi büyük ihtimalle,düzensiz adetlerim,kilo almam ve saçlarımın dökülmesi bunlar hep bu yüzdenmiş,adet olduktan sonra 3.günü hormon testi yapalım sonuca göre başlarız tedaviye dedi sustum ben sanmıştım ki biraz daha bekleyin normal herşey der sanmıştım,dondum kaldım boşluktaydım bu durumda hamile kalırsam eğer kaybedebilirmişim düşükle sonuçlanabilirmiş,dayanabilir miyim hiç onu kaybetmeye tamam dedim ne yapmam gerekirse yaparım yeter ki bende bebeğimde sağlıklı olsun,önce kilo vermelisin dedi,spora başlamalısın,bu çok önemliymiş ve bende bugün diyetisyene gittim,diyetteyim şimdi açım şu an ama razıyım kavuşacaksam birgün bebeğime her şeye razıyım...

CANIM BUNU BU AKDAR SORUN YAPMA LÜTFEN BAK BENDE PKOSUM ALLAHIN İZNİYLE HAMİLEYİM BEND EHEP HERŞEYİN NORMAL DENSİN İSTEİDM BU YUZDEN AYLARCA KENDİMİ HEP KASTIM AMA SONRADAN DEDİM Kİ SAGLIKLI SIHHATLİ OLSUN DA ALLAHIN İZNİYLE VARSIN TEDAVİYLE OLSUN DEDİM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN YUC ERABBİM EŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HAMİLEYİM 1 HAFTA SONRA ALLAH KISMET EDERSE 4 CÜ AYIMIZI YAŞAMAYA BAŞLAYACAGIZ OLACAK ALLAHIN İZNİYLE SENİND ESAKIN ÜMİDSİNİ YTİRME VE LÜTFEN HERŞEYE RAZIYIM YETER Kİ OLSUN BEBEGİM GELSİN DEME SAGLIKLI SIHHATLİ HAYILRI OLANI HAYIRLI ZAMANDA VER RABBİM DEEEEEEEEEEE

canım inşallah olur yaaa üzme kendini bak senin durumunda olupta hamile kalan arkadaşlarımız çok oldu okuduk hep burdan sevindik.ama moral çok önemli sıkma canını herşeyin bir tedavisi var artık.kendini güvende hissettğin bir doktora git ve tedavine ilaçlarına dikkat et.Allahın izniyle hamilede kalırsın sağlıklı bebeğinde olur.üzme kendini.destek olmak istedim sadece:)

bende zaten bu rahatsızlığı yaşayıp da hamile kalanları duydukça umudumu kaybetmiyorum olacak inşallah bir gün ...

herşeye razıyım derken ona kavuşmak için her tedaviye razıyım demek istemiştim zaten sağlıklı olmam ve bebeğimin sağlıkla dünyaya gelebilmesi için hemen diyetisyene gittim,onu kaybetmemek için,Rabbime sığınıyorum ve inanıyorum Rabbim sabredenlerle beraberdir...

CANIM BUNU BU AKDAR SORUN YAPMA LÜTFEN BAK BENDE PKOSUM ALLAHIN İZNİYLE HAMİLEYİM BEND EHEP HERŞEYİN NORMAL DENSİN İSTEİDM BU YUZDEN AYLARCA KENDİMİ HEP KASTIM AMA SONRADAN DEDİM Kİ SAGLIKLI SIHHATLİ OLSUN DA ALLAHIN İZNİYLE VARSIN TEDAVİYLE OLSUN DEDİM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN YUC ERABBİM EŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HAMİLEYİM 1 HAFTA SONRA ALLAH KISMET EDERSE 4 CÜ AYIMIZI YAŞAMAYA BAŞLAYACAGIZ OLACAK ALLAHIN İZNİYLE SENİND ESAKIN ÜMİDSİNİ YTİRME VE LÜTFEN HERŞEYE RAZIYIM YETER Kİ OLSUN BEBEGİM GELSİN DEME SAGLIKLI SIHHATLİ HAYILRI OLANI HAYIRLI ZAMANDA VER RABBİM DEEEEEEEEEEE

evet herseyın bi zamanı var canım bak benımde olmuyo ama sabırla beklıyorum saranur canım sana katılıyorumŞeniz:asigim:

herşeye razıyım derken ona kavuşmak için her tedaviye razıyım demek istemiştim zaten sağlıklı olmam ve bebeğimin sağlıkla dünyaya gelebilmesi için hemen diyetisyene gittim,onu kaybetmemek için,Rabbime sığınıyorum ve inanıyorum Rabbim sabredenlerle beraberdir...

pardon canım o fikrine bende kaatılıyorum bende tutucu bi insanım ama söz konusu bebek olunca insan herseyı yapabılıyo hem tıpta ayıp yok bide hamile kalırsan gör sen :dance:benım vajınadan olan muayenemı daha kocam bılmıyo cok kıskanc duysa:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

yaa canım aynılarını bızzde yasadık ama korkma bende pkoluyum ablamda onun bırbucuk yasında oglusu var ben de hamıleyım allah daha buyuk dert vermesın bence en kısa zamanda hamıle kalırsın ınsallah

Arkadaşım Allah herkese sabır versin.İsteyen herkese ben de dahil sağlıklı hayırlı bebekler versin.Sabır sabır sabır...

yaa canım aynılarını bızzde yasadık ama korkma bende pkoluyum ablamda onun bırbucuk yasında oglusu var ben de hamıleyım allah daha buyuk dert vermesın bence en kısa zamanda hamıle kalırsın ınsallah

cumadan beri daha iyiyim inş bende kısa zamanda hamile kalırım

X