Yok ya annemlerle alakası yok. Biraz organizasyoncu olmak iyidir.Her zaman lazım oluyor. Baksana Victoria Beckham, kariyer sahibi kadın birde 4 çocuk var. Diyorki çocuklarla da kendim ilgilenmeye çalışıyorum,gece onlar uyuduktan sonra biraz kendimle ilgileniyorum. Çok az uyuyorum çok erken kalkıyorum ama güzel sevdiğim bir işim güzel bir ailem olduğu için çok mutluyum diyorhiçbir şeye yetişemiyorum ve çabam da yok. oldugu kadar. canımdan kıymetlı degıl ya
annenler gelse iyi olur bence
Evet yardımcı tuttan da var. Fakat kendisi yapan da var. Bizim bir tanıdığımız var,kaç işe aynı anda koşuşturuyor,evde sürekli misafirleri var birde küçük çocukları var, hem çalışıyor hem çok titiz eve bakıyor yemek yapıyor, birde kendine bakıyor kocasına hoş görünmeye çalışıyor.Bende merak ederim onu hep ama ne varki onlarda calisan.bayanlar bi yardimci tutar temizlettiriyor evlerini yani kisacasi hersey parayla paran varsa herseye yetisirsin
lütfen konularınızı ilgili bölümlere açalım.Ya demin temizlik konusu açınca aklıma geldi.
Hani kadınlar var herşeye yetişiyor, hem kariyer sahibi, hem ailesiyle çocuklarıyla ilgileniyor, hem ev işleri yapıyor, hemde bakımlı görünmeye çalışıyor. Burda da var heralde öyle kadınlar.Etrafımızda da var öyle kadınlar. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz? Sizi takdir ediyorum yemin ederim. İdeal kadın tipi bence :)
Ben 1 şeye ancak yetişebiliyorum yemin ederim.En fazla iki şeyeEvli de değilim çoçuklu da değilim. Ya dersle uğraşıyorum,ya işle uğraşıyorum ya kendimle uğraşıyorum. Fakat ben sizin gibi çok şeye yetişmek istiyorum. İşle dersle uğraşırken kendimle de uğraşmak istiyorum, evde düzenli olsun istiyorum.
Sabah erken mi uyanıyorsunuz napıyorsunuz?Tüyolarınızı paylaşın lütfen.Yani gün boyunca o kadar şeyi nasıl yetiştiriyorsunuz?