Herşeye nasıl yetişiyorsunuz?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
Ya demin temizlik konusu açınca aklıma geldi.

Hani kadınlar var herşeye yetişiyor, hem kariyer sahibi, hem ailesiyle çocuklarıyla ilgileniyor, hem ev işleri yapıyor, hemde bakımlı görünmeye çalışıyor. Burda da var heralde öyle kadınlar.Etrafımızda da var öyle kadınlar. Herşeye nasıl yetişiyorsunuz? Sizi takdir ediyorum yemin ederim. İdeal kadın tipi bence :)

Ben 1 şeye ancak yetişebiliyorum yemin ederim.En fazla iki şeye Evli de değilim çoçuklu da değilim. Ya dersle uğraşıyorum,ya işle uğraşıyorum ya kendimle uğraşıyorum. Fakat ben sizin gibi çok şeye yetişmek istiyorum. İşle dersle uğraşırken kendimle de uğraşmak istiyorum, evde düzenli olsun istiyorum.

Sabah erken mi uyanıyorsunuz napıyorsunuz?Tüyolarınızı paylaşın lütfen.Yani gün boyunca o kadar şeyi nasıl yetiştiriyorsunuz?

hiçbir şeye yetişemiyorum ve çabam da yok. oldugu kadar. canımdan kıymetlı degıl ya
annenler gelsin bence

Bende merak ederim onu hep ama ne varki onlarda calisan.bayanlar bi yardimci tutar temizlettiriyor evlerini yani kisacasi hersey parayla paran varsa herseye yetisirsin

Yapıp yapmadığından emin olmasan da yapmaya çalışarak bence.
Bir de organize olup her şeyi aynı anda yapmayarak.

hiçbir şeye yetişemiyorum ve çabam da yok. oldugu kadar. canımdan kıymetlı degıl ya
annenler gelse iyi olur bence
Yok ya annemlerle alakası yok. Biraz organizasyoncu olmak iyidir.Her zaman lazım oluyor. Baksana Victoria Beckham, kariyer sahibi kadın birde 4 çocuk var. Diyorki çocuklarla da kendim ilgilenmeye çalışıyorum,gece onlar uyuduktan sonra biraz kendimle ilgileniyorum. Çok az uyuyorum çok erken kalkıyorum ama güzel sevdiğim bir işim güzel bir ailem olduğu için çok mutluyum diyor

Bende merak ederim onu hep ama ne varki onlarda calisan.bayanlar bi yardimci tutar temizlettiriyor evlerini yani kisacasi hersey parayla paran varsa herseye yetisirsin
Evet yardımcı tuttan da var. Fakat kendisi yapan da var. Bizim bir tanıdığımız var,kaç işe aynı anda koşuşturuyor,evde sürekli misafirleri var birde küçük çocukları var, hem çalışıyor hem çok titiz eve bakıyor yemek yapıyor, birde kendine bakıyor kocasına hoş görünmeye çalışıyor.

lütfen konularınızı ilgili bölümlere açalım.
bölümlerin yerini bilmiyorsanız sitedeki editörlere sorabilirsiniz.
konuyu taşıyorum..

Bilmem...
Herseye yetişme gibi bir kaygım ve gücüm olmadı hiç bir zaman.
Istesem de temizlik, ütü yapamam mesela.
Yemek konusunda beceriksizim.
Kocamı ve kendimi mutlu edeyim, güzel giyinelim anca bu işleri takip edebiliyorum.

bende sabah 9 aksam 6 şeklinde çalısıyorum.eşim vardiyalı calısıyor cogu zaman ben ıse giderken o işten eve gelıyor ustelık bırde dunyalar tatlısı oğlum var sana duzenımı anlatmaya calısayım.Aksam işten geliyorum oğlumu annemden alıyorum onu yediriıyorum oynuyorum uyku saatıne kadar onunla ılgılenıyorum 10 gıbı onu yatırıyorum o daha ayktayken camasırları makınaya atmıs oluyorum zaten oglum uyuyunca onları hallediyorum sonra mutfaga gırıp bır sonrakı gunun yemegını ustune kouyuyorum cunku ısten geldigimde zamanım olmayacak yemek yapmak ıcın :) o arada mutfagımı temızlıyorum kalan bulasık varsa hallediyorum.yemek pişene kadar öncesinden kalan kurumus camasır varsa onları katlıyorum utuluyorum aynı makıne gibiyim.saolsun haftalık olarak sil süpür işlerinide eşim yapıyor.hafta sonları bende eşimin vardıyası denk gelırse dısarı cıkıyorum oglumla esımde yani sistematık olman lazım.bebegım olmadan oncede hafta ıcı ısten gelınce hergun bı ıs yapar hafta sonuna ıs bırakmazdımkı bana kalsın diye bakım konusundada esımın vardıyasına gore eve gelıcekse o gelmeden hemen bı kot gecırırm ustume bı bluz azıcıkda 15 ,sanıyede rımel kalem bıttı ite :)

Valla kizlar kim diyorsaki herseyi kendim yapiyorum ve herseye yetisiyorum bilinki bunun altinda bir bit yenigi vardir....hem calisip hem ev isi hem kendine bakmak cokkkkk ama cokkkk zor...bende ayni durumlari yasiyorum evliyim üniversite okuyorum calisiyorum ve aslinda süsü cok ama cok seven biriyim fakat hepsi bir arada yürümüyor allahtanki esim bu konuda anlayisli ve ne biliyim evi sppürmediysem süpürür bana yardim etmeye calisiyor ve aslada neden yemek yok,niye ev temiz degil dememistir bugüne kadar cok sükür

Olduğu kadar hem eş, hem ev, hem aileler..
Mesela babam bana çok düşkün, 2 görmese özler bazen bir bakıyorum koca hafta boyunca 2 gün evde oturmuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…