- 1 Ekim 2020
- 41
- 0
- 3
- Konu Sahibi depresif458
-
Ne hahahahaah kaç kaççbizim İmam nikahımızda kendisini de süslemiş eşiyle nikah tazelemiş mehirini 500 gr altınken 1 trilyona değiştirmek isteyen
Noktaları parayla mı satıyorlar ben anlamadım, kullansaydınız ya azcık .
Siz herşeye karışan bir görümceyle ne derece iyi anlaşabilirdinizGörümce tuhafda, siz de çok tuhafsınz. Aslında iyi anlaşıyor olmanız gerekirmiş. İlginç.
Ama ponçik eşiyle çok mutlu, sorun yok kiEşiniz ablasının ağzına bakmaya devam ederse daha çok sinir krizi yaşarsınız
KEndi kararını alabiliyormuş eşim çocuk değilmiş öyle diyorEşiniz ablasının ağzına bakmaya devam ederse daha çok sinir krizi yaşarsınız
AnlaşamazdımSiz herşeye karışan bir görümceyle ne derece iyi anlaşabilirdiniz
Kalpten tebrik ediyorum, ben bir kere bile okuyamadımBirde konuyu karisik yazmissiniz bazi kisimlari iki kere okumak zorunda kaldim:/
Uzaktan kumandalı adam almış haberi yokKEndi kararını alabiliyormuş eşim çocuk değilmiş öyle diyor
Sadece o değil konu rahmetli teyzeleri bile ‘Düğün için neden görümcenizi aradınız ki?
Kardeşinin lafıyla tek başına düğün olacak diye karar değiştiren eşiniz.
Pandemi olmasaydı bir güzel sizin lafıniz yerde kalacakmış.
Asıl suçlu eşken nasıl onları kanatsız melek görüp görümceye bileniyorsunuz sadece hiç anlamıyorum.
NASILUzaktan kumandalı adam almış haberi yok
Siz mantıkl ı birine benziyorsunuz eşimi nasıl ele geçirebilirim yönetirimDüğün için neden görümcenizi aradınız ki?
Asıl suçlu eşken nasıl onu kanatsız melek görüp görümceye bileniyorsunuz sadece hiç anlamıyorum.
Düğün için neden görümcenizi aradınız ki?
Asıl suçlu eşken nasıl onu kanatsız melek görüp görümceye bileniyorsunuz sadece hiç anlamıyorum.
Kesinlikle doğru bir tespit yaptınız çünkğ erkek arkadaşlarıyla da buluşmalar ayarlardı evliliğin ilk zamanlarında maksadı bence ben kılıbık olmadım demekti çübkü kendisi arkadşalarıyla çok dalga geçmiş bu konudaEşinizin 1 saat ev esyalarını konuşması resimlerini göndermesi nedir ya. Ev ikinizin. geldiğinde görürsün abla biz çok beğendik de geç..
İnsanların kararlarının üzerine söz söylemeye kalkan, benim sözümü dinliyor beni daha çok seviyor diye yarış halinde olan bi görümceniz ve hayır diyemeyen bi eşiniz var.
Arasın sorsun da evin iç meselelerine neden bu kadar müdahale ettirir ki erkekler. Evlendim ama değişmedim i ispat etmeye mi çalışıyor ne
Sizin eliniz evlilik nedir daha öğrenememiş malesef. Elaleme göre yaşıyor.Kesinlikle doğru bir tespit yaptınız çünkğ erkek arkadaşlarıyla da buluşmalar ayarlardı evliliğin ilk zamanlarında maksadı bence ben kılıbık olmadım demekti çübkü kendisi arkadşalarıyla çok dalga geçmiş bu konuda
Napabilirim bana bir fikir verir misiniz onu nasıl yönetebilirim milleti umursamasınSizin eliniz evlilik nedir daha öğrenememiş malesef. Elaleme göre yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?