• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye değersin Masal'ım herşeye..

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Biraz uzun Biraz korkunç bir dogum hıkayesı ..

21 mart..ALanya'dan İzmir'e eşimin yanına gıdecegım gun ..ıcımde bırsey var kıpır kıpır ..Kan testı yaptırmalıyım ...daha adete 5 gun var..

korkarak gırdım kapıdan ..kan alan hemsıre hamıleydı ..ınsallah ben de hamıleyımdır dedım ..hayırlısı olsun dedı..

onlar benı arayacaktı ..saat4te ..saat 2 tel calıyor

ve mujdelı haber ..tebrık ederım hamılesınız..

kadına bır ton soru sordum oyle mı boyle mı benden baska kan testı yaptıran var mı ..

agla agla agla ..annemle sarmas dolas..

otobuse bınerken esım dedı sana süprizim var ..ben de dedım ben de sana bırsey aldım gelıyorum..

o yol bıtmedı ..bazen agladım bazen güldüm yolda manyak gıbı..

rüya gıbıydı rüya ıdı..ve kesınlıkle benım Kadınlar günü hediyemdı.

6 haftalık..kahverengı lekeler ..Allahım ne lur bırsey olmasın ne olur ne olur ne olur..

7 haftalık .. kalp atısı..duydugum en güzel ses..bugüne kadar dinledigiklerımın en güzelı en en en

11 haftalık..cinsiyeti.kesın olmamakla bırlıkte bir prenses..agladım..bır kızımın olması en cok ıstedıgım seydı en cok..

13 ...hala kız..

15.. baska doktor..erkek olabılır tam bellı degıl..yıkılmadım saskındım..

önce düğününü düşünürken bırden süünetını askerlıgını düşünmeye basladım.

17..hafta kesın kız ..kesınlıklee ..

sonrası cabuk gectı ..tahmın dogum tarıhı 2 aralıktı ..kasım 25ten sonra beklıyorduk

goren herkes sen yakında dogurursun derdı .beklemez o kadar..

36+5 ..9 kasım..esımın dogum günü ..doğurayım mı bugun ha dogurayım mı ..

gezdık gezdık gezdık ..dalga gectı benle top olsa oynarsın sen nasıl 9.ayın ıcındesın..

36+6..10 kasım..sabah bı tuhafım..adet sancım var ama anlamıyorum yalancı sancılar basladı kesın..
bı sıvı da glemıs toplu ıgne ucu kadar kan..anlamadım..

arkadasımdayım ..bebegını sevıyorum..gıdıcegı ıcın vedalasıyoruz..

sonra dlga gecıyorum bakarsın gıtmeden dogururum.

saat 17..eve gelırken bırsey gelıyor benden sıcacık..
sakın dıyorum sakın sımdı degıl..

eve gırerken bır daha ..kacırıyorumdur ınsallah cok erken daha esımde yok sehır dısında ne olur gelme..

ve tuvalte gıttıgım an..pembe bı akıntı su gıbı ıslak camasırım..agladım agladım agldım..

soku atlattım annemı aradım dedı dogum baslamıs ..ara kayınvlaıdenı gıt hastaneye kızım o sabah kı azıcık kan acılma ısaretı.

bır daha agla agla agla..hanı esım nerde..

kayınvalıdemı aradım geldı gıttık hastaneye ..acılma 1,5 cm..

doktorum erken daha demıs belkı dogum baslamaz..sabah ac gelsın yıne de..

kayınalıdeme gıdıyoruz esım evde yok cantaları da aldık ne olur ne olmaz...

ara ara su gelıyor..esım aradı donuyormuş..soylemıyorum telas yapmasın ..annem bındı gelıyor..kardesımı arıyor boyle boyle.

o da esımı arıyor ee dogum balsmaıs hadı gozun aydın..

esım sok..nasıl yanı..benı arıyor nerdesın boyle ımıs..

yok bırseyım sadece su geldı daha var..

nasıl geldıgını bılmıyorum sadece merdıvenlerı 3-5er atlamıs seslerını duydum..

sarıldım bebegımız gleıyor dedım..özür dıledı ..bıttı..

saat 10..nasıl bır su nasıl..altım ıslandı ..

saat 12..yıne su..ama sancılar atrttı 8 dk da bır..sıddetlı adet sancısı..

hastaneye gıdıyoruz yatıs yapılıyor..

37+0..acılma 3 cm..

ustume yesıl onluk gıydırıyorlar..altım cıplak . ustum varmı yok mu hatılamıyorum su an ama coraplarım duruyor..

yatıyorum yataga sancı geldıkce bagırıyorum ..sureklı kontrol edıyor ebe acılmayı ..

doktorumla dogumu konusamadan basladı dogum..oysa ne korkardım catı muayenesınden..sureklı sordum musaıt mı ben özel anlarımızda bıle kasarım kendımı...uzun boylusun nomal yparsın bence..

kac olmus 5 cm ..ne olur su ver ne olur..

bağırma ,enerjını harcama ..bebegını strese sokuyorsun

hayır yapamıyacagım ben doguramıyacagım..

kac olmus 7 cm ..ne olur agrı kesıcı ver ne olur ..dayanamıyorum

kac omus 8 cm..

neden bu kadar uzun suruyor dayanamıyorum ne olur agrı kesıcı ver..

saat kac 06.. cok yorgunum harap oldum

o kadar cok baktı kı ebe o kadar cok muayene ettı kı sancıyla bırlıkte cok zorlandım.

ve son sancı cıklık cıglıgayım..kayınvlaıdem de yanımızda hastane gorevlısı ..dogum a gırecek..

hadı dıyor ebe hadı gelıyor bebek..

benı yataktan kaldırıyorlar ve foşşşş dıye bır su..
ve makatta o sancı ..yürüyemıyorum..

catala cıkıyorum..hadı dıyor ıkın..

ıkınamıyorum hadı dıyor kasıyorsun kendını kasma sadece ıkın..ıkın ıkın ıkın..evet boyle devam et boyle hadı .

olmuyor ..cıglık cıglıgayım..demırlerı tutuyorum .

olmuyor olmuyor bebek gelmıyor..ıkınnn

hadı ıkın glemıyor gelmıyor..kordon dolanmıs galıba gelmıyor..

doguma 3 kısı gıttık bagırdılar yardma gelın cabuk..bırden oda da 10 kıısı..

bastırın..4 kısı bastırdı karnıma..hadı cabuk..

dırseklerını mı tutayım ıkınayım mı bagırayım mı ..

olmuyor..Allahım yardım et bana ne olur..

cagırın anestecıyı cabuk doktoru arayın oksıjen tüplerını getırın cabuk..

hadı cabuk..Allahım ölecegım..

haa bastırıyorlar hala..

hadı hadı ..

ve ben son ıkınıyorum ..belımden tutup kaldırıyorlar ve..

föş dıye bı ses..bebegım..

gözlerı acık bana bakıyor ama aglamıyor..

aglamıyor aglamıyor dıye bagırıyorum..

ALlahım dıyor ebe ne kadar kısa bır kordon bu ..

sonra aglama sesı ..kedım benım..

karsımda gıydırıyorlar..

ve ebe bı daha bastırın dıyor eş kaldı ..elını sokuyor kolunu..geberdım agrıdan ne olur bayılt benı ne olur..

saat 7.30..sadece dogum 1.5 saat sürdü..

ben bu dikişi atamam dıyor ebe doktor gelsın..uzatıyor bacaklarımı..

sonra doktor kım yaptırdıysa dogumu o atsın dıyor..

baslıyor dkıs..dogumdan daha zor..cıglıklar yıne ..
bıtmıyor dıkıs ne olur bayılt dıyorum ne olur..

kasma kendını bacaklarını bırak kasma bu kadar kasma kasma..

bıtsın ne olur bıtsın..

sonraı kıncı kısı bır de o atıyor ..sonra ucuncu kısı bır de o atıyor..

basladım aglamaya ne olur bıtsın..

20 den fazla 25ten az dıkısım var..

saat 9.30..2 saat dıkıs atma suruyor ..dısarısı telaslı..cıkmadı hala..

sonra alıyorlar baska yataga dınlenıyorum ama kendımden gecmıs bayılmıs..kızımı bıle gormuyor gözum..

sonra yataga gecıyorum ölmüş gibi..Annemı goruyorum anne dıyorum aglıyorum cok zordu cok..

sonra gelıyorum kendıme kızımı goruyorum ..emzırıyorum en guzel duygu en guzel..

sonra cok kan kaybetmısız ..ıkı gun kaldık her seferınde muayene ettıler her seferınde agladım..

toplam 3,5 saat sürdü dogum anım..

ama oyle zordu kı ıcımden atar myım bılmıyorum

keske sezaryna olsaydım dıye cok agladım ılk 25 gun oturamadım hep ayakta emzırdım..

hep normal ıstedım ..hanı normalde hemen ayaga kalkınıyordu dedım ,hanı normal hayata hemen dönüyordun.keske zorluklarını anlatsaydınız..

ılk dogumlar zor oluyor..sen sımdıye 3 tane dogururdun dendı hep...

32.gun dıkısler dusmeye basladı ..sımdı 51 gunluk hala dıkıslerım duruyor ..

bakıp bakıp cok agladım ya bırsey olsaydı dıye..
dogum anımı hatırlayıp hatırlayıp agladım..
sımdı bakıp hala aglıyorum..senı verene kurban olurum dıe..

herseye deger kzım..
herseye..

keske gülerek anlatacagım bır dogum anım olsaydı..

kendınızı tüm zorluklara hazırlayın en zoruna..
ben gıbı kolay olucak dıyıp sonrada zorlukta yıkılıp kalmayın ve bol bol uyuyun dınlenın..ve en onemlısı demır gıbı sınırlere sahıp olmak lazım..

dogum agrım bıtmeden sarılık olmasın dıye cok agladım
sarılık olmadı aama ıdrar yolları enfeksıyondan hastanede yattık..

o ıgnelerde o agladı ben bittim..

cok zormus cokk..aglarken yardım edememek en kötüsü..

sımdı ıse kolıkle ugrasıyoruz..

tek tesellı..11.11.11. dogumlu olmasıymıs..benım ıcın fakretmezdi hic :)

ama su var kı ..her duyan yuzume bakıp aa sızde mı o furyadansınız..11.11.11 bebegı ha..sezaryan dımı dedıklerı anda..

yok normal dogum dedıgım anda aldıgım haz

tek tesellım o ..

elbet zmaan gecer bızde bu anları gülerek hatırlarız .. :)

Offff kıyamam, okurken bir tuhaf oldum. Dün gibi hamileyim haberiyle gelişin. Şimdi kollarında... Çok zor olmuş çok. Ama geçti çok şükür. Gün geçtikçe daha da iyi olacak canım benim. Masal Hanım annesine bayağı bir kök söktürmüş, hala da söktürüyor. Evlat gibisi yok ama değil mi... Prensesini ve seni çok çok çok öpüyorum.

Offff kıyamam, okurken bir tuhaf oldum. Dün gibi hamileyim haberiyle gelişin. Şimdi kollarında... Çok zor olmuş çok. Ama geçti çok şükür. Gün geçtikçe daha da iyi olacak canım benim. Masal Hanım annesine bayağı bir kök söktürmüş, hala da söktürüyor. Evlat gibisi yok ama değil mi... Prensesini ve seni çok çok çok öpüyorum.

dün gıbı dımı.

ınan hamılelık halımı hatırlamıyorum dogum anımı da hep öylemıydı boyle mıydı dıyerek yazdım.. sankı hep Masal vardı :)

bu kız zaten benı dövecek yakında..bakalım cabuk gecsın şu günler de..

evlat gıbısı yok kesınlıkle gülüşü dunyaya bedel..

senın de haberını beklıyoruz Masal ıle :)

Son düzenleme:
dün gıbı dımı.

ınan hamılelık halımı hatırlamıyorum dogum anımı da hep öylemıydı boyle mıydı dıyerek yazdım.. sankı hem Masal vardı :)

bu kız zaten benı dövecek yakında..bakalım cabuk gecsın şu günler de..

evlat gıbısı yok kesınlıkle gülüşü dunyaya bedel..

senın de haberını beklıyoruz Masal ıle :)

Yakın zamanda yeni doğum yapan kim varsa dedikleri şey sanki bebeğim hep vardı, sanki ondan önce hayat yoktu :) İnşaallah canım güzel haberler vermeyi çok istiyorum size. Yaza nasip olur da gelirsem Masal'la beraber severiz karnımı inşaallah...

Yakın zamanda yeni doğum yapan kim varsa dedikleri şey sanki bebeğim hep vardı, sanki ondan önce hayat yoktu :) İnşaallah canım güzel haberler vermeyi çok istiyorum size. Yaza nasip olur da gelirsem Masal'la beraber severiz karnımı inşaallah...

kesınlıkle :)

ınsallah canım insalalh.. dualarım senınle..

ben de zannederdim ki benim doğumum çok zordu,çok geçmiş olsun canım,sana resmen eziyet etmişler,hele o dikiş süresini abartmışlar,ama her şeye deymiş,kuzunu almışsın sağsalim,güle güle büyüsün inşallah:16::16:

ben de zannederdim ki benim doğumum çok zordu,çok geçmiş olsun canım,sana resmen eziyet etmişler,hele o dikiş süresini abartmışlar,ama her şeye deymiş,kuzunu almışsın sağsalim,güle güle büyüsün inşallah:16::16:

tesekkur ederım cok ..aslında o detayı yazmadım..

dıkıs atılırken kanadı atılan dıkıs tekrar acıldı yenıden atıldı fılan..

tutmadı dıkıs bı daha atıldı kanadı atıldı fılan .

boyle olacagını bılsem kesınlıkle sezaryan ısterdım kesınlıkle..cok ımrenıyorum oyle kolay dogum yapanlara..

enson kontrolumde 40 cıkınca gıttım dıkıslerı al dedım doktora alamam acılır dedı muayene masasında kontrol ederken agladım resmen ..

nasıl atlatırım bılmıyorum sne ıkıncıye bıle hamıleymıssın zor dogumdan sonra..

bu sefer kolay olur ınsallah Alalh nanalı babalı büyütsun yavrularuını

sumak zaten ağlama modundaydum dağıttın beni iyice
masal kızınla sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim
bakalım benim oğlumla buluşma anımız nasıl olacak
son günlerde aklımdan bir sn ye çıkmaz oldu çünkü
doğum anılarında o tarifsiz buluşma anlarını okuyup okuyup ağlıyorum
hayal gibi geliyor
sanırım yaşmadan anlaşılacak gibi değil

Off Sumak yaaa.....
Bu doğum hikayelerini okuyup okuyup salya sümük ağlıyorum....
Ben de 2008 geliniyim Rabbim bana da nasip etsin sağlıklı hayırlı, aklı-bedeni tam yüz akı olacak hep gururlandıracak bir kız evlat...

sumakçım aallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşlhh,,:nazar::nazar:zor bi doğum olmuş ama bebişini sağ salim kucağına almışsın ya ,önemli olan bu,,,rabbim bebişine uzun ömürler versin adıyla büyüsün inşlhhh....:54::54:

sumak zaten ağlama modundaydum dağıttın beni iyice
masal kızınla sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim
bakalım benim oğlumla buluşma anımız nasıl olacak
son günlerde aklımdan bir sn ye çıkmaz oldu çünkü
doğum anılarında o tarifsiz buluşma anlarını okuyup okuyup ağlıyorum
hayal gibi geliyor
sanırım yaşmadan anlaşılacak gibi değil

tesekkur ederım canım ınsallah senınkı kolay gecer..ınsan merak edıyor mutlaka bakalım hıkayenı okuruz yakında :) saglıkla sagsalım al kucagına ınsallah

Off Sumak yaaa.....
Bu doğum hikayelerini okuyup okuyup salya sümük ağlıyorum....
Ben de 2008 geliniyim Rabbim bana da nasip etsin sağlıklı hayırlı, aklı-bedeni tam yüz akı olacak hep gururlandıracak bir kız evlat...

ah canım ya ınsallah en kısa zamanda sana da nasıp etsın ..bı kac arkadasım daha var bekleyen duaalrım hep sızınle.

sumakçım aallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşlhh,,:nazar::nazar:zor bi doğum olmuş ama bebişini sağ salim kucağına almışsın ya ,önemli olan bu,,,rabbim bebişine uzun ömürler versin adıyla büyüsün inşlhhh....:54::54:

kader tesekkur ederım ne zamandır gorusmuyorduk ugramıyorsun artık..
hamılesııın tebrık ederım cok sevındım
ara sıra ugra ..kolay olur ınsallah dogumun..

kader tesekkur ederım ne zamandır gorusmuyorduk ugramıyorsun artık..
hamılesııın tebrık ederım cok sevındım
ara sıra ugra ..kolay olur ınsallah dogumun..

çok teşekkür ederim canım,,,kk ya eskisi gibi sık girmiyorum artık,,, ama uğrarım canımm tabii ,,,doğum şimdiden rüyalarıma girmeye başladı sona yaklaştıkça korkular artıyor,,,allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşlhh,,,epidural normal istiyorum ama şartlar müsait olursa ,bakalım artık,,,dayananam heralde ben okadar ağrıya acıya,,:2::2:

Şurada yıllardan beni yazılan bütün doğum hikayelerini okudum senin hamile olma isteğini hamile kaldığın süreci hepsini takip edebildiğim için çok içten geldi hikaye.
Üzülüyorsun laylaylom gülümseme ile anlatabileceğim bir doğum hikayem olmadı diye ama herşeyin bir sebebi var.Sumak doğumda çekilen sancılar acılar ile ilgili dini bir açıklama biliyordum.Net değil ifade edemiyorum yanlış olmasın diye ama bunun bir mükafatı var diye biliyorum.Zor olmasının da bir sebebi var yani,,,Yine de şükür şükür şükür sağlıksın,Masal sağlıklı,tombilik daha ne olsun :)
Burada genelde pozitif bir hava var doğumla ilgili bunları yazman en azından gerçekçi olmuş böylesi de var diye.
Normal doğumu artık herkes tercih ediyor bilinçlendik birazda ama belki de sezeryen olması gereken kişilerde bu furya ile sıkıntıya düşüyor.
Dilerim bir gün bende yazarım ,Masal'a sağlık,huzurlu bir hayat diliyorum :nazar:
Annelik sana yakıştı tam da hayal ettiğimiz gibi :21:

kıyamammm okurken içim sızladııı çok zor olmuşşşş çokkk normal doğum yapan biir olarak anlıyorum seni benimde masalımm var tatlımı tatlı oluyo bu cadılar allah ayırmasnnnn geçti gitti hepsi

canımmm baştan beri senin yaşadıklarını bilen kişilerden olarak masala kavuşmana en çok sevinenlerdenim:nazar:
zor bir doğum olduğunu demiştin ama hikayeni paylaşman her anını yaşamama sebep oldu ,
boşuna dememişler"cennet anaların ayağı altında." anne yavrusuna kavuşmak için bu kadar zorluk çekiyorsa
her şeyin en güzeline layıktır .
masala anne ve babasıyla sağlıklı ,bol şanslı yıllar diliyorum sizi kocaman öpüyorum:16:

canim okuyunca o aniy yasiyorum sanki...
benimde cok zor gecmisti..
neyseki sende Masalìmizda iyisiniz...
dedigin gibi herseye ama herseye degerler...

rabbim bebegini saglikla ve huzurla buyutmeyi nasip eder ins...

darisi isteyen tum arkadaslarimizin basinaaaaaaaaaaaaa...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy, içim gitti okurken. ben de 11 haftalık hamileyim. doğumdan çok korkmuyorum. çünkü ben de sizin gibi çok zor doğum yapan bir arkadaşımın doğumunun neredeyse tamamında yanındaydım. ama böyle hikayelerde çok üzülüyorum :( rabbim herkesin evladını bağışlasın. inşallah en kısa zamanda isz de tamamen iyileşirsiniz... bebeğiniz de uzun ömürlü hayırlı bir evlat olur inşallah :)

inşallahhhhhhh sumak Allahım banada yazmayı nasip eder

insalalh canım benım cok kolay olur ınsalalh dogumun..

çok teşekkür ederim canım,,,kk ya eskisi gibi sık girmiyorum artık,,, ama uğrarım canımm tabii ,,,doğum şimdiden rüyalarıma girmeye başladı sona yaklaştıkça korkular artıyor,,,allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşlhh,,,epidural normal istiyorum ama şartlar müsait olursa ,bakalım artık,,,dayananam heralde ben okadar ağrıya acıya,,:2::2:

herkesın kı farklı oluyor ıste..bazısı ıse hoplaya zıplaya cıkıyor hastaneden ..korkma hıc kolay olur ınsalalh.

Şurada yıllardan beni yazılan bütün doğum hikayelerini okudum senin hamile olma isteğini hamile kaldığın süreci hepsini takip edebildiğim için çok içten geldi hikaye.
Üzülüyorsun laylaylom gülümseme ile anlatabileceğim bir doğum hikayem olmadı diye ama herşeyin bir sebebi var.Sumak doğumda çekilen sancılar acılar ile ilgili dini bir açıklama biliyordum.Net değil ifade edemiyorum yanlış olmasın diye ama bunun bir mükafatı var diye biliyorum.Zor olmasının da bir sebebi var yani,,,Yine de şükür şükür şükür sağlıksın,Masal sağlıklı,tombilik daha ne olsun :)
Burada genelde pozitif bir hava var doğumla ilgili bunları yazman en azından gerçekçi olmuş böylesi de var diye.
Normal doğumu artık herkes tercih ediyor bilinçlendik birazda ama belki de sezeryen olması gereken kişilerde bu furya ile sıkıntıya düşüyor.
Dilerim bir gün bende yazarım ,Masal'a sağlık,huzurlu bir hayat diliyorum :nazar:
Annelik sana yakıştı tam da hayal ettiğimiz gibi :21:

derinsiim .cok tesekkur ederım..
oyle hıkayeler okudum kı gercekten kolay olucak pırt dıye cıkıcak sandım . hıkayemı de o yuzden yazdım her dogum kolay olmuyor ıste..
sezaryan ıcın neler dıyorlar kalkamazsın hemen oyle boyle..ama ben de kalkamadım kı ..sezaryan olan arkadaslarım benden once normal hayata döndu.
dogum da cekılen acılar gunahlara kefaretmıs oyle dıyorlar..
bana dedıler bası cıktıgı an rahatlayacaksın ,yenıden dogmus gibi hissedeceksın..hıcte oyle olmadı mesala..
hala aglamadı dıye bagırıyordum.
ne zaman kı aldım kucagıma kokusunu duydum ..o an Tarkan'ın da dedıgı gıbı '' yıkadı günahlarımdan beni masumiyeti ..'' :)

kısmet ıste cok agladım sızladım ne günahım vArdı dedım ama gecıyor yavas yavas ..

cekecegım acı varmıs ..

ınsallah senın hıkayenı de dınleyecegım ,cok kolay olur ınsalllah..artık hangı hamıleyı gorsem dua edıyorum ınsalalh kolay olur dogumu dıye :)

cok tesekkur ederım güzel dıleklerını ıcın ..mutlu haberlerını beklıyorum senden :)

kıyamammm okurken içim sızladııı çok zor olmuşşşş çokkk normal doğum yapan biir olarak anlıyorum seni benimde masalımm var tatlımı tatlı oluyo bu cadılar allah ayırmasnnnn geçti gitti hepsi

cok tesekkur ederım..

hıcbırımızı ayırmasın evlatlarımızdan .. gececek yakında :)

çok güzel anlatmışsın allah bebeğinizi bağışlasın ....

tesekkurler hepımızınkını ..

canımmm baştan beri senin yaşadıklarını bilen kişilerden olarak masala kavuşmana en çok sevinenlerdenim:nazar:
zor bir doğum olduğunu demiştin ama hikayeni paylaşman her anını yaşamama sebep oldu ,
boşuna dememişler"cennet anaların ayağı altında." anne yavrusuna kavuşmak için bu kadar zorluk çekiyorsa
her şeyin en güzeline layıktır .
masala anne ve babasıyla sağlıklı ,bol şanslı yıllar diliyorum sizi kocaman öpüyorum:16:

canım laylayım ..cok tesekkur ederım..sagsalım kavustum ya ALlaha şükür..
çünkü oyle bı an oldu kı ..demırlere asılmaktan halım kalmadı ..dedım ya Masal'a bırsey olacak ya bana ..çok şükür ikimizde sagsalım cıktık odadan..
güzel dıleklerın ıcın de cok tesekkur ederım .
ınsalalh sana kolay dogumlar nasıp eder Alalhım..
cok sagol

canim okuyunca o aniy yasiyorum sanki...
benimde cok zor gecmisti..
neyseki sende Masalìmizda iyisiniz...
dedigin gibi herseye ama herseye degerler...

rabbim bebegini saglikla ve huzurla buyutmeyi nasip eder ins...

darisi isteyen tum arkadaslarimizin basinaaaaaaaaaaaaa...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amın canım ..ınsallah canım saglıkla büyüsünler de

cok zordu ama degıyor ıste herseye o kokusu bakısı gülüşü herseyı unutturuyor :)

ayy, içim gitti okurken. ben de 11 haftalık hamileyim. doğumdan çok korkmuyorum. çünkü ben de sizin gibi çok zor doğum yapan bir arkadaşımın doğumunun neredeyse tamamında yanındaydım. ama böyle hikayelerde çok üzülüyorum :( rabbim herkesin evladını bağışlasın. inşallah en kısa zamanda isz de tamamen iyileşirsiniz... bebeğiniz de uzun ömürlü hayırlı bir evlat olur inşallah :)

cok tesekkur ederım ..ınsallah senın dogumun kolay olur ..
keyfını cıkar gercekten .bana da derlerdı ama oyle gulup gecerdım :)

rabbım yokluklarını gostermesın ınsalalh ..

hepinize cokk ktesekkur ederım..

Back
X