How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Herşeyden tiksinir oldum?

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Selam kızlar bu aralar içtiğim türk kahvesinden tutun yediğim yiyeceklere kadar herseyden tiksinir hale geldim. Öncelikle hamile değilim. Tamam regl düzensizliğim var 2.5 hafta geçti ama olacağım ağrılarım var lekeler de var bekarim. Bazen yoğun baş ağrısı el ayak boşalması ve denge problemim var yemek yemeden duramayan ben yiyemiyorum. Bi ara migrenim var di tedavisini oldum. Tekrar başlar gibi oluyor. Birde panik atak gibi birşey var metroya binerken midem bulanmaya başlıyor ne oluyor anlamiyorum eve geldiğimde kasildigim için yorgun düşüyorum.

Komple bir check-up’a girmelisin bence. 2,5 hafta geciken regl normal mi ya? Pko var mı? Sırasıyla kadın doğumcu, dahiliyeci ve panik bozukluk için psikiyatriye görün. Yemin ediyorum üzüldüm okurken. Çok geçmiş olsun inşallah toparlanırsın bir an önce.

Migren için uyguladığınız tedavi denge merkezinizi sabote etmiş
Hekim olmadan bize soruyorsan yorumum bu yönde :)
Siz genede bir hekime danışın

Komple bir check-up’a girmelisin bence. 2,5 hafta geciken regl normal mi ya? Pko var mı? Sırasıyla kadın doğumcu, dahiliyeci ve panik bozukluk için psikiyatriye görün. Yemin ediyorum üzüldüm okurken. Çok geçmiş olsun inşallah toparlanırsın bir an önce.
Öncelikle teşekkür ederim cok yoğun ve stresli bir tempo ile çalışıyorum annemde babamda sehir disinda biraz yalnizlik endise kaygim mi var bilmiyorum fakat çikolata kistim var hep gittigimde tarlusal ve yasmin veriyorlar

Bu arada regl öncesi ve regl esnasında ben de bazı yiyeceklerden tiksinirim. Normalde severek yememe rağmen et ve tavuk yiyemem. Patates yiyemem mesela. Nedenini hiç bilmiyorum ama her ayın rahat 10 günü bu yiyeceklerden kaçasım geliyor.

Migren için uyguladığınız tedavi denge merkezinizi sabote etmiş
Hekim olmadan bize soruyorsan yorumum bu yönde :)
Siz genede bir hekime danışın
Hekimim 4 yıl önce 6 seanslik migren tedavisi uyguladi 2 yil tekrarlamazsa sanslisin demisti 4 yil sonra hortlamaya basladi teşekkür ederim :)

Bu arada regl öncesi ve regl esnasında ben de bazı yiyeceklerden tiksinirim. Normalde severek yememe rağmen et ve tavuk yiyemem. Patates yiyemem mesela. Nedenini hiç bilmiyorum ama her ayın rahat 10 günü bu yiyeceklerden kaçasım geliyor.
yaaa evet kesinlikle patates yiyemiyorum suan ve tavuk kokusuna tahammulum yoktur oldum olasi

Öncelikle teşekkür ederim cok yoğun ve stresli bir tempo ile çalışıyorum annemde babamda sehir disinda biraz yalnizlik endise kaygim mi var bilmiyorum fakat çikolata kistim var hep gittigimde tarlusal ve yasmin veriyorlar
Yaşadığın sorunlar psikolojik de olabilir tabi ki. İzin kullanma imkanın varsa şöyle 1 hafta kafanı dinle. Aileni ziyaret et veya ne bileyim seni rahatlatacak işlerle meşgul ol. Doktoru da ihmal etme tabi. Tekrar geçmiş olsun.

Yaşadığın sorunlar psikolojik de olabilir tabi ki. İzin kullanma imkanın varsa şöyle 1 hafta kafanı dinle. Aileni ziyaret et veya ne bileyim seni rahatlatacak işlerle meşgul ol. Doktoru da ihmal etme tabi. Tekrar geçmiş olsun.

Daimi kullandığın bir ilaç varmıydı onumu kestin birden ondanmı oldu acaba
cok teşekkür ederim :)
Yok daima kullandığım bir ilacım son bir haftadir bu haldeyim ben mi kuruntu yapiyorum diye düşündum de yok

Back