Herşeyden şüpheleniyorum psikolojikmi gerçek mi anlayamıyorum

Meraklibirhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
27
0
31
Normalde de şüpheci bir insanım böyle biriyle nasıl evlendim bilmiyorum (böyle biri dememin sebebi de çok sosyal biri arkadaşı çok fotoğraf çekip paylasmayi seven herkesle samimi olabilen ve özgüveni yüksek biri)resmen gözüm kararmış yada bana o güveni verdi ama şimdi ne değişti bilmiyorum evlenene kadar hep kötü bişey olacak başıma kötü bişey gelecek ailesi kötü çıkacak çok pişman olacağım korkusu vardı neyse evlendim şimdi beni aldatıyor mu korkusu sardı kafamda kurup kurup tartışma çıkarıyorum son günlerde keyfimiz çok kaçmaya başladı ayrıca babası da hasta hastane işleriyle koşturuyor zaten derdi var birde ben üzüyor gibi hissediyorum ama elimde değil gel gelelim konu şu yine hastane dolayısı ile eve geldi kahvaltı ettik sonra ise döndü telefonunu evde unutmuş tabi bende şüphe kraliçesi dururmuyum başladım kurcalamaya eski sevgilisi ile mesajlastigi ekran görüntüsü buldum ama bitmiş bir ilişki kadın konuşabilir miyiz demiş eşimde hayır demiş numarası da gözüküyor du merak ettim telefonundan numaryi yazdım ne olsun erkek ismi ile kayıtlı 😒 isten dondu işte tartistik tabi ben aklında o var onu seviyosun benimle niye evlendin gibi şeyler söylüyorum tabi yine yalvarıyor açıklıyor not;biz yeni tanıştığımız da bana anlatmıştı o kızı beni aldattı zor günler geçirdim falan herşey tamam tam inanacak oluyorum ilgisi eskisi gibi dışarı çıkmıyor arkadaşlari ile görüşmüyor hemen eve geliyor ama neden ya neden insan eski sevgilisini erkek ismiyle kaydeder bunu sorduğumda evlendigi halde beni arıyordu bende intikam almak için konusmalarimizi kayitliyordum ailesine söylemek için eskiden kayıt etmişim kalmış diyor

telefonundan numaryi yazdım ne olsun erkek ismi ile kayıtlı 😒
Şuraya kadar siz baya kuruntulu kaygılı birisiniz diyecektim ve kayıtlı kalmasina unutmuş olabilir ihtimalini düşünecektim ama

bunu sorduğumda evlendigi halde beni arıyordu bende intikam almak için konusmalarimizi kayitliyordum ailesine söylemek için eskiden kayıt etmişim kalmış diyor

Bu açıklamasi çok sacma.
Ekran goruntusu ne zamana ait

Çok kuruntulusunuz. Böyle evlilik sürmez. Ha eşiniz de o numarayı erkek ismiyle kaydedip hata yapmış gibi görünebilir ama belki ararsa açmamak için tanıma amacıyla böyle bir yola gitmiştir. Çünkü gerçek adıyla kaydetse ve sizleyken kadın ararsa felaket. O da aranız bozulmasın diye böyle bir yola gitmiş olabilir.

Eşiniz kadınla konuşmamış bile. Kadın konuşmak isteyince kestirip atmış neden aldatmış muamelesi yapıyorsunuz?

Aynı şey sevgiliyken benim de başıma geldi. Çok mutlu bir ilişkideyken eski sevgilim mesaj attı. Ekran görüntüsü alıp arkadaşlara attım yüzsüz diye. Kendisine de yüz vermedim. Ekran görüntüsü alınması o yüzden bana çok garip gelmedi.

Şuraya kadar siz baya kuruntulu kaygılı birisiniz diyecektim ve kayıtlı kalmasina unutmuş olabilir ihtimalini düşünecektim ama

Bu açıklamasi çok sacma.
Ekran goruntusu ne zamana ait
Dugumuzden üç ay önce ben numaraya baktım resim yoktu mesaj attım tek tık oldu engellemiş heralde ya bilmiyorum kafam çok karışık ailemden herkese sorabilirsin herkes biliyor olanları dedi sizce ne yapmalıyım şuan aramız bozuk küs yattık resmen :/

Çok kuruntulusunuz. Böyle evlilik sürmez. Ha eşiniz de o numarayı erkek ismiyle kaydedip hata yapmış gibi görünebilir ama belki ararsa açmamak için tanıma amacıyla böyle bir yola gitmiştir. Çünkü gerçek adıyla kaydetse ve sizleyken kadın ararsa felaket. O da aranız bozulmasın diye böyle bir yola gitmiş olabilir.

Eşiniz kadınla konuşmamış bile. Kadın konuşmak isteyince kestirip atmış neden aldatmış muamelesi yapıyorsunuz?

Aynı şey sevgiliyken benim de başıma geldi. Çok mutlu bir ilişkideyken eski sevgilim mesaj attı. Ekran görüntüsü alıp arkadaşlara attım yüzsüz diye. Kendisine de yüz vermedim. Ekran görüntüsü alınması o yüzden bana çok garip gelmedi.
Teşekkür ederim eşimi seviyorum böyle şeyler yaşamak beni üzüyor biraz üstüne gittim bugün aramız açıldı biraz hep bana sarılir öyle uyurdu hiç cagirmadi uyudu

Dugumuzden üç ay önce ben numaraya baktım resim yoktu mesaj attım tek tık oldu engellemiş heralde ya bilmiyorum kafam çok karışık ailemden herkese sorabilirsin herkes biliyor olanları dedi sizce ne yapmalıyım şuan aramız bozuk küs yattık resmen :/

Düğünden önce eski sevgilinin numarasını nereden biliyordunuz, ve neden kontrol etme gereği duydunuz. Demek ki sizi rahatsız eden bir durum varmış.

Güvensizlik 2'li ilişkilerde en tehlikeli şeylerden biri bence ve eşin daha evlenmeden eski sevgiliden bahsederek sende bunun temelini oluşturmuş. Yetmemiş üstüne ex sevgiliyi telefona 'intikam' amacıyla kaydederek yinelemiş. Belki fiili bir ihanet yok ama güvensizlik gibi büyük bir sorun var. Bence çift terapisine gidin vakit kaybetmeden.

X