Herşeyden biraz var hepsi sıfır ayarında satış durdurulmuştur..

Heveslenmiştim bendee tümgün girdim baktım ekledinmi diye Neyse canın sağolsun yazgülü kargoyu bekliyorum içlerinden biride bana olursa pek mesut olcem

ben yine aramaya devam edicem gerçekten güzeldi bana büyük olduğu için aldığım gibi duruyor..senin kilo kaç :)) olur benimkiler sana

2010 yılında almıştım ankara mavi optikten maalesef faturası durmuyor 150 tl diyorum e kartını birazdan bakıp yazarım elden teslim daha iyi olur gözlükçüye göstermek istersen ben ankaradayım
Canım ben manısadayım.çizik vs varmı gozlukte. Son fiyat 150mi dıyosun bıraz daha indirim yapsan

ben yine aramaya devam edicem gerçekten güzeldi bana büyük olduğu için aldığım gibi duruyor..senin kilo kaç :)) olur benimkiler sana

Şuan 63 ama günden güne katlanıyor malum 4.aydan sonra asıl kilolar geliomuş.Dilersen yorma kendini eline geçince bakarım artık

Canım ben manısadayım.çizik vs varmı gozlukte. Son fiyat 150mi dıyosun bıraz daha indirim yapsan

hiçbi sorunu yok ben pek sevmem gözlük takmayı eşim nişanlıyken hediye olarak almış bikaçtane resmim dışında hiç kullanmadım :) gözlüğün yanındakileri komple yazıyorum

RB3025 AVIVATOR LARGE METAL 014/51 5514 2N MADE İN İTALY

140 OLABİLİR

Son düzenleme:
Merhaba. 5dk engeline takıldım burdan yazıyım Kargoyu aldım fakat eksik yollamışsın, hırka yok

merhaba aaa nasıl olur sizin istediklerinizi yolladım hırka derken hangisi

Sırf bir karışıklık olmasın diye tarif etmek yerine resimleriyle beraber sayfana eklediğim hırka yazgülü.Yukarı bak sence hangisini yollamadın' sa O

Buarada dilerim uygun ve nezaket kuralları içerisinde seni incitmeden fikrimi beyan edebilirim lakin gerçekten mor kolyeli kazak dışında hiçbiri 30tl ye değecek ürünler değildi üstüne birde eksik gönderilmesi cabası.Geri yollamayı bile düşündüm ama dallanıp budaklandırmak bana göre değil,netice itibariyle giyemeyeceğim istersen sana ücreti talep etmeden geri yollayabilirim

Sırf bir karışıklık olmasın diye tarif etmek yerine resimleriyle beraber sayfana eklediğim hırka yazgülü.Yukarı bak sence hangisini yollamadın' sa O

aaa off çok özür dilerim ya gri hırkayı unutmuşum nası yapsak gönderiyim mi onu aklım karışıktı ksra bakma ne olur

ksra bakma canım çok üzüldüm böyle düşünmene elbise 1defa makinede yıkandı sana gönderildi 30 tlyede 6 parça birşey aldığını unutma lütfen neysee bende 30 tlye ihtiyacı olan biri değilim sana haftaya göndericem paranı bana iban no verebilirsen iyi olur..

ilk satışım değil burda 5 kişiyle farklı alışwerişerimiz oldu memnuniyetle ayrıldık koli koli gönderdim yanında dünya kadarda hediye cabası..

Son düzenleme:
Gözlüğü satmaktan vazgeçtin sanırım kaç gündür haber beklıyorum sizden ancak geri donus yapmadınız. Dışarıya çıkıyorum dediniz iletişim bilgilerimı verecektım ancak bıdaha haber alınamadı sizden.

vazgemedim canım sen yazmayınca vazgeçtin diye düşündüm

Yo buna gerek yok hamd olsun bende parasında pulunda değilim yeterki değsin,zaten giyimler sahibini buldu Neyse kargoya koymayı unutmuş olduğun hırkayı gönderecekmisin yazgülü tabi kargo ücretsiz unutma

Yo buna gerek yok hamd olsun bende parasında pulunda değilim yeterki değsin,zaten giyimler sahibini buldu Neyse kargoya koymayı unutmuş olduğun hırkayı gönderecekmisin yazgülü tabi kargo ücretsiz unutma

:126: Yanıt alamadım günlerdir ?

Son düzenleme:
Buarada sana karşı bir kırıcı bir tutum sergilediğimi düşünmüyorum,eleştirim somuta yönelikti yinede üzmüşsem affola hiç istemediğim bir davranıştır :26: Sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…