Heveslenmiştim bendee tümgün girdim baktım ekledinmi diyeNeyse canın sağolsun yazgülü kargoyu bekliyorum içlerinden biride bana olursa pek mesut olcem
Canım ben manısadayım.çizik vs varmı gozlukte. Son fiyat 150mi dıyosun bıraz daha indirim yapsan2010 yılında almıştım ankara mavi optikten maalesef faturası durmuyor 150 tl diyorum e kartını birazdan bakıp yazarım elden teslim daha iyi olur gözlükçüye göstermek istersen ben ankaradayım
ben yine aramaya devam edicem gerçekten güzeldi bana büyük olduğu için aldığım gibi duruyor..senin kilo kaç :)) olur benimkiler sana
Canım ben manısadayım.çizik vs varmı gozlukte. Son fiyat 150mi dıyosun bıraz daha indirim yapsan
[ı]şuan 63 ama günden güne katlanıyorMalum 4.aydan sonra asıl kilolar geliomuş.dilersen yorma kendini eline geçince bakarım artık [/ı]
Merhaba. 5dk engeline takıldım burdan yazıyım Kargoyu aldım fakat eksik yollamışsın, hırka yok
merhaba aaa nasıl olur sizin istediklerinizi yolladım hırka derken hangisi
Sırf bir karışıklık olmasın diye tarif etmek yerine resimleriyle beraber sayfana eklediğim hırka yazgülü.Yukarı bak sence hangisini yollamadın' sa O
Sırf bir karışıklık olmasın diye tarif etmek yerine resimleriyle beraber sayfana eklediğim hırka yazgülü.Yukarı bak sence hangisini yollamadın' sa O
Buarada dilerim uygun ve nezaket kuralları içerisinde seni incitmeden fikrimi beyan edebilirim lakin gerçekten mor kolyeli kazak dışında hiçbiri 30tl ye değecek ürünler değildi üstüne birde eksik gönderilmesi cabası.Geri yollamayı bile düşündüm ama dallanıp budaklandırmak bana göre değil,netice itibariyle giyemeyeceğim istersen sana ücreti talep etmeden geri yollayabilirim
Gözlüğü satmaktan vazgeçtin sanırım kaç gündür haber beklıyorum sizden ancak geri donus yapmadınız. Dışarıya çıkıyorum dediniz iletişim bilgilerimı verecektım ancak bıdaha haber alınamadı sizden.
ksra bakma canım çok üzüldüm böyle düşünmene elbise 1defa makinede yıkandı sana gönderildi 30 tlyede 6 parça birşey aldığını unutma lütfen neysee bende 30 tlye ihtiyacı olan biri değilim sana haftaya göndericem paranı bana iban no verebilirsen iyi olur..
ilk satışım değil burda 5 kişiyle farklı alışwerişerimiz oldu memnuniyetle ayrıldık koli koli gönderdim yanında dünya kadarda hediye cabası..
Yo buna gerek yok hamd olsun bende parasında pulunda değilim yeterki değsin,zaten giyimler sahibini bulduNeyse kargoya koymayı unutmuş olduğun hırkayı gönderecekmisin yazgülü tabi kargo ücretsiz unutma
:126: Yanıt alamadım günlerdir ?
kaç gündür girmedim ve yeni gördüm gönderirim tabiki..sana kırgınımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?