Herşeyden biraz var hepsi sıfır ayarında satış durdurulmuştur..

merhaba evet hepsi duruyor ama beden tutmuyor en son yeşil kazak olur size ama diğerleri dar gelebilir evet 5tl fiyatları

Eki Görüntüle 962149

Bunumu kasdediyorsun acaba yazgülü :44: Eğer buysa görmüştüm ama daha çok gezmede giyilecek şeyler baktığımdan dikkatimi çekmedi Neyse aklında olsun ama azçok anlattım ne istediğimi ,çıkarsa bazanın altından biyerden söyle

yok bunu demiyodum ben yüklememişim onu bakıyım ben sana göre olursa sana msj atarım olmadı konuştuklarımızı yollarım :)) alemsin valla çok yaşa sen

yok bunu demiyodum ben yüklememişim onu bakıyım ben sana göre olursa sana msj atarım olmadı konuştuklarımızı yollarım :)) alemsin valla çok yaşa sen

Tamam bekliyorum erken bir vakitte gösterki diğerleriyle beraber kargoya yetişsin olurmu. Buarada sende çok yaşa ,kaçtır bakıyorum hangisini hamileliğinde giymiş bu kız diye D içimdende nekadar fitmiş bunlar nasıl olmuş diyorum

özeldede yazdım maalesef fotosunu çekemedim beğendiklerini yarın kargoya veriririm...evet 36 38 bedenim aynen fitim :)))) morlu olan tunik çok iyi olur bende giydim totonu kapatır :)

faturası ve garantısı varmı ? ekartı kac? birde fiatı nedir?

2010 yılında almıştım ankara mavi optikten maalesef faturası durmuyor 150 tl diyorum e kartını birazdan bakıp yazarım elden teslim daha iyi olur gözlükçüye göstermek istersen ben ankaradayım

özeldede yazdım maalesef fotosunu çekemedim beğendiklerini yarın kargoya veriririm...evet 36 38 bedenim aynen fitim :)))) morlu olan tunik çok iyi olur bende giydim totonu kapatır :)

Heveslenmiştim bendee tümgün girdim baktım ekledinmi diye Neyse canın sağolsun yazgülü kargoyu bekliyorum içlerinden biride bana olursa pek mesut olcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…