kırmızı kazak 2 nolu resim , krem kazak 5 nolu resim,7 noul kolu dantelli vizon renk ve 10 nodaki yeşil kazak duruyorsa iban numaranı özelden göder canım. 40-42 giyiyorum olurlar bana di mi. bu arada bir önceki mesajda foto nolarını yanlış yazmışım. bazı kazakların 2 fotosu olmasından kaynaklı. bir de tanesi 5 tl di mi
yapma ya. kolu güpülüyü çok beğenmiştim.1 ürün için de kargo ödemek istemem. sağol canım.
size mail yazmıştım ama sanırım okumadınız,yeşil body ne oldu :)
Evet,boğazlı kalın yeşil body
Gözlük orijinal ray banmı ?
Eki Görüntüle 962149
Bunumu kasdediyorsun acaba yazgülü :44: Eğer buysa görmüştüm ama daha çok gezmede giyilecek şeyler baktığımdan dikkatimi çekmediNeyse aklında olsun ama azçok anlattım ne istediğimi ,çıkarsa bazanın altından biyerden söyle
yok bunu demiyodum ben yüklememişim onu bakıyım ben sana göre olursa sana msj atarım olmadı konuştuklarımızı yollarım :)) alemsin valla çok yaşa sen
evet orjinal ray ban istersen derecesinide yazarım
Tamam bekliyorum erken bir vakitte gösterki diğerleriyle beraber kargoya yetişsin olurmu. Buarada sende çok yaşa ,kaçtır bakıyorum hangisini hamileliğinde giymiş bu kız diyeD içimdende nekadar fitmiş bunlar nasıl olmuş diyorum
faturası ve garantısı varmı ? ekartı kac? birde fiatı nedir?
özeldede yazdım maalesef fotosunu çekemedim beğendiklerini yarın kargoya veriririm...evet 36 38 bedenim aynen fitim :)))) morlu olan tunik çok iyi olur bende giydim totonu kapatır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?