- 20 Ocak 2011
- 331
- 48
- 118
Düzenli olmayi seviyorsun, burcun basak mi ? Ve dügün ne zaman canim ?
Yok canım, oğlağım. Oğlakta da fena boyutlarda bu uyum meselesi

Genlerime de işlemiş olabilir annemden dolayı...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli olmayi seviyorsun, burcun basak mi ? Ve dügün ne zaman canim ?
canım ya o ahşapların var ya yeni eklediklerinde merdane oklava kaşık felan onları bi yerden mi aldın? yani özel dükkanlar var mı böyle şeyler satan? ben de kesme tahtalarımdan biri ahşap olsun istiyorum, nihale alıcam, tahta kaşık var da ikea'dan alma klasik anne kaşıkları var ya onlardan istiyorum :) merdaneyle oklava bana da lazım öyle şeyler işte. bir kaç dükkandan mı topladın onları yoksa tek bir yere gidip hepsini aldın mı? tek bi yerse o yer neresi ayrıca :))
Hepsi özenle secilmis ürünler :) MasAllah güle güle kullan![]()
Merhaba canım..
Kahvaltı ve çatal bıçak tk. aynı![]()
İstanbul-Paris-New York görselli bardak setine de bayıldım![]()
Güle güle kullan hepsinii![]()
senden yeni ciciler bekliyorum haberin olsun![]()
Güle güle kullan cnm adıklarını . Bende zebra desenli battaniyeni nerden ve kaça aldığını merak ettim .![]()
Çok teşekkür ederimO battaniyenin çantasının üzerinde ARMADA VİZON diye geçiyor. Bu battaniye Merinos'un yan markası olan Aran marka. Önceden bakıp çok beğenmiştim, annem daha sonra bir sürpriz yaptı bana ve benden habersiz gidip bir pazarlık edip 65'e almış bu güzelliği
Eğer bulunduğun bölgede Merinos ve Merinosa ait diğer markaların ürün satışını yapan bir mağaza filan varsa bu battaniyeyi bulabilirsin, yoksa da getirtebilirsin diye düşünüyorum. Ben sana bu battaniyenin açılmış haldeki desenini görmen açışından link'i vereyim fakat oradaki üründe Mix Camel yazıyor yani benimkiyle aynı renklerde değil ve bence resimde okadar güzel görünmüyor ama yakından çok çok güzel ve yumuşacık...
ARAN Camel
Umarım bu bilgiler yardımcı ve yeterince açıklayıcı olmuştur...![]()
Teşekkür ederim cnm . İstanbuldayım merinosu bulmam kolay olacakBir araştırayım . Çok hoş duruyor ama ya . Benim de aldığım tepsi kupa falan var nevresimde var . Battaniye de alırsam harika olur . Sende mutlu mesut kullan
![]()
Yeniler Geldi.....
Kelebekli olan ikramlıklara görünce aşık olmuştum resmenFotoğraftan çok belli olur mu bilmem ama ikramlıkların ayak kısımlarında, çiçeklerin ortasında, kelebeklerin üzerlerinde taşlar var. Kokoş yani biraz...
Diğer beyaz çerezlik ve şekerlik de taşlı. Gri olan katlı servis de simli...
Eki Görüntüle 313954 Eki Görüntüle 313949 Eki Görüntüle 313950 Eki Görüntüle 313951
Günlük kullanmak için aldığım 3'lü çaydanlığım ------ Çelik erzak kavanozlarım ve Çelik ekmekliğim
Eki Görüntüle 313945 Eki Görüntüle 313946 Eki Görüntüle 313947 Eki Görüntüle 313948
TEPSİLER VE MUTFAK ALETLERİ (Buaralar tepsilere takmış durumdayımÇelik fırın tepsileri de çok kullanışlı ve yıllarca sapasağlam kaldığı için o da alınması gerekenlerdendi. Diğer malzemeler ise gördüğünüz üzere Dolma Oyacağı - Konserve Açaçağı - Ölçü Kabı - Süzgeçler - Kelepçeli Kek Kalıbı - Meyve Sebze Soyacakları - Şişe Açacağı - El Rendesi - Çelik Maşalar...
Eki Görüntüle 313952 Eki Görüntüle 313953 Eki Görüntüle 313976 Eki Görüntüle 313955
Eki Görüntüle 313977 Eki Görüntüle 313956 Eki Görüntüle 313975 Bu fırın kaselerinin aynılarını annem 20 yılı geçik süredir kullanıyor, çok kullanışlı ve dayanıklılar. Benim için çeyizimde bulunması gereken parçalardan biriydi, hem çerezlik olarak kullan hem fırın-kek kalıbı olarak...![]()
canım herşeyin çok çok güzel son aldıklarınde yine güzell benimde annem kullanıyor fırın kaseleri dediğin minikleri ama fırına girdiğini şimdi öğrendim genelde reçel ve çerez koyuyoruz biz fırında muffin olurmu bunlardan ay bilmiyorum hiç :)
ooo hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım
kelebekliler şahaneymiş gerçekten. o küçük kaseler benim de ilgimi çekti hem muffin hem çerezlik iyiymiş ben de bakcam onlardan. 2 set almak da en mantıklısı çünkü kek hamuru anca sığar 12 taneye. ıvır zıvır almadım ben nerdeyse hiç dolma oyacağı falan evi dizince gidip alim diyorum. ikeadan meyve soyacağı almıştım galiba bi de silikon fırçam var o kadar :)
Günlük Kaşık-Çatal-Bıçak Takımım (36 Parçalık setti bu da, 12 kişiliğe tamamlamak için iki set aldım.)
Eki Görüntüle 296863
İstanbul-Paris-New York görselli bardak setim
Eki Görüntüle 296856
Kahvaltı Takımım
Eki Görüntüle 296861 Eki Görüntüle 296858
Merhaba canım..
Kahvaltı ve çatal bıçak tk. aynı![]()
İstanbul-Paris-New York görselli bardak setine de bayıldım![]()
Güle güle kullan hepsinii![]()