"Herşeyden Biraz, Hayâllerden Çok" Adlı Çeyiz Sergim :)

canım hepsı cok guzeller
güle güle kullanmauyı nasip etsın Allah battanıye benımde dıkkatımı cektı
bır ıkıncı ; erzak kavanozlarını nereden ve kac tl aldın celık olanlar 3 tane hanı?

canım hepsı cok guzeller
güle güle kullanmauyı nasip etsın Allah battanıye benımde dıkkatımı cektı
bır ıkıncı ; erzak kavanozlarını nereden ve kac tl aldın celık olanlar 3 tane hanı?

Teşekkürler, kusura bakmayın cevabı biraz geciktirdim sanırım... :17: O erzak kavanozları inanmayacaksınız belki de ama normaldeki fiyatlarına göre şaka gibi bir fiyata mâl oldu yanındaki çelik ekmeklikle birlikte 70 TL'ye almış annem. Bunları almayı düşündüğümü biliyordu, görünce sormadan almış hemen :) Yalnız alınan yer de büyük bir şehirde, metropolde filan değil. Sanırım buyüzden markanın ne civarda fiyatları olduğundan henüz haberleri yok... :17:

Son düzenleme:
NOT : DİĞER RESİMLER İÇİN SAYFA 4 VE 8'E BUYURUN ! :34:

Arkadaşlar öncelikle topiğime hoşgeldiniz :) Hep takip ediyorum çeyiz forumunu, yavaş yavaş ben de paylaşayım artık aldıklarımı belki birilerine fikir olur diye düşündüm. Özenle alıyorum her şeyimi, en ufak bir şeyi alırken bile. Umarım herbirimiz için güzel günlerde kullanmak nasip olur kuracağımız yuvamız için bu binbir özenle, hayalle aldımız herbir şeyi... Çeyiz için aldıklarımı netten görsellerini bulabildiğim ölçüde sizlerle paylaşmaya çalışacağım ve eksiklerimi tamamladıkça da eklemeler yapacağım, beni takip edin anacım :)

Günlük Yemek Takımım (Fincanları yok ama bulursam alırım. 2 yıldır aklımdaydı bakıp duruyordum aldım sonunda :) Aslında tekli ürün olarak geçiyor bu model ama ben 12 Kişilik takım oluşturdum.)

Eki Görüntüle 296869

Günlük Kaşık-Çatal-Bıçak Takımım (36 Parçalık setti bu da, 12 kişiliğe tamamlamak için iki set aldım.)
Eki Görüntüle 296863

İstanbul-Paris-New York görselli bardak setim
Eki Görüntüle 296856

Kahvaltı Takımım
Eki Görüntüle 296861 Eki Görüntüle 296858

Özel Yemek Takımım ve Özel Kaşık-Çatal Bıçak Takımım
Eki Görüntüle 296860 Eki Görüntüle 296859

Cam Servis Setlerim
Eki Görüntüle 296870 Eki Görüntüle 296901

Çelik Tencere Takımlarım ve Düdüklü Tencerem
Eki Görüntüle 296868 Eki Görüntüle 296873
Eki Görüntüle 296864

Cezve Setim, Günlük Küçük Çaydanlığım ve Tepsi Setim
Eki Görüntüle 296867 Eki Görüntüle 296862 Eki Görüntüle 296857

Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Günlük Yatak Örtüm
Eki Görüntüle 296872 Eki Görüntüle 296871 Eki Görüntüle 296906

Misafir Nevresim Takımı (2 Takım almıştım fakat birinin resmini bulamadım nette)
Eki Görüntüle 296905

Mutlu gunlerde kullan canim:nazar: ist paris newyork gorselli bardaklarini nerden aldigini soylermisin cok begendim

Back
X