"Herşeyden Biraz, Hayâllerden Çok" Adlı Çeyiz Sergim :)

Metanira

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
331
48
118
NOT : DİĞER RESİMLER İÇİN SAYFA 4 VE 8'E BUYURUN ! :34:

Arkadaşlar öncelikle topiğime hoşgeldiniz :) Hep takip ediyorum çeyiz forumunu, yavaş yavaş ben de paylaşayım artık aldıklarımı belki birilerine fikir olur diye düşündüm. Özenle alıyorum her şeyimi, en ufak bir şeyi alırken bile. Umarım herbirimiz için güzel günlerde kullanmak nasip olur kuracağımız yuvamız için bu binbir özenle, hayalle aldımız herbir şeyi... Çeyiz için aldıklarımı netten görsellerini bulabildiğim ölçüde sizlerle paylaşmaya çalışacağım ve eksiklerimi tamamladıkça da eklemeler yapacağım, beni takip edin anacım :)

Günlük Yemek Takımım (Fincanları yok ama bulursam alırım. 2 yıldır aklımdaydı bakıp duruyordum aldım sonunda :) Aslında tekli ürün olarak geçiyor bu model ama ben 12 Kişilik takım oluşturdum.)

$Kütahya Porselen Tekli Ürünler Günlük Yemek Takımı.webp

Günlük Kaşık-Çatal-Bıçak Takımım (36 Parçalık setti bu da, 12 kişiliğe tamamlamak için iki set aldım.)
$Karaca-Flora 36 Parça KÇB Takımı.webp

İstanbul-Paris-New York görselli bardak setim
$Gürallar Artcraft Istanbul-Paris-New York Ada Schnapps Bardağı.webp

Kahvaltı Takımım
$Karaca-Charming Collection 42Parca Kahvaltı Takımı-0922 _02_z1.webp$Karaca.webp

Özel Yemek Takımım ve Özel Kaşık-Çatal Bıçak Takımım
$Karaca-Beyaz Altın Yemek Takımı.webp $KARACA-91 PARÇA HALLEY ÇKB Takımı.webp

Cam Servis Setlerim
$Miras-Opera 31 Parça Servis Ve İkram Seti.webp $Kdc Gala Serisi.webp

Çelik Tencere Takımlarım ve Düdüklü Tencerem
Eki Görüntüle 296868 $SCHAFER-Kraft 8 ParçaTencere Seti.webp
$Karaca-Melodi Düdüklü-7lt-Gri.webp

Cezve Setim, Günlük Küçük Çaydanlığım ve Tepsi Setim
$Karaca-Porselen-Alfa-Celik-Cezve-Takimi__42080973_0.webp $Karaca-Dominant Çelik Çaydanlık_siyah.webp $islamoglu çelik çay seti ELA 28 parça.webp

Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Günlük Yatak Örtüm
$Sarev-Wallpaper  Çift k. Nevresim Takımı 47099674_0.webp $Sarev Çift Kişilik-Saten Nevresim Takımı-Safari-v1-D__45446645_0.webp $Dainty Home Kapitoneli Yatak Örtüsü Funline Gri.webp

Misafir Nevresim Takımı (2 Takım almıştım fakat birinin resmini bulamadım nette)
$Adriatic-Çift Kişilik Nevresim-Takımı -Stillo mavi 44246782_0.webp

Son düzenleme:
Bardaklarınn çokk güzellll nereden aldın öğrenebilir myimm :)) ÇEyizin çok şıkk güle güle kullanmak nasip etsin güzel Allah'ım :16: :nazar:

Canım çeyizin çok güzelll :nazar:
güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah :16:
inan bende senin gibiyim aldıgım her bir parçamı özenle ve aşkla alıyorum :16:

çatal bıçak takımımız aynı :16:

sarevin nevresim takımından bende istiyorum tam senin o aldıgından :51:

çok şık tercihler özellikle sarev nevresimlerin benimde alacaklar listemdekilerden çoğu şeyi almışsın canım güzel günlerde kullanmanı diliyorum hoş tercihler.

kahvaltı takımın çok güzelmiş ii günlerde kullan inş maşallah :nazar::nazar:

güle güle kullanın misafir yemek takımı ve çbk takımı çok asil;)
takip edicez süphen olmasn, hayallern hep artsınn:16:

ayy hepsinede bayıldım canım çokk hoşlar
:97:

Teşekkür ederim :)

hepsi harikaaaa Agız taadı ile kullanman duasıyla

Amin, inşallah...

Bardaklarınn çokk güzellll nereden aldın öğrenebilir myimm :)) ÇEyizin çok şıkk güle güle kullanmak nasip etsin güzel Allah'ım :16: :nazar:

Amin, çok teşekkür ederim :) Markafoni'den aldım ama Gürallar'a ait bir ürün. Arada netteki kampanya sitelerinde rastlıyordum bunlara fakat hep tükenmiş oluyordu, sonunda görünce aldım hemen 2 adet 3'lü setlerden :)

Canım çeyizin çok güzelll :nazar:
güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah :16:
inan bende senin gibiyim aldıgım her bir parçamı özenle ve aşkla alıyorum :16:

çatal bıçak takımımız aynı :16:

sarevin nevresim takımından bende istiyorum tam senin o aldıgından :51:

Sağol canım, gerçekten özenmemek elde değil aldığım en ufak bir şeye bile çocuk gibi seviniyorum desem yeridir :) Allah hepimize güzel ,mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Sarev'in nevresim takımlarını tavsiye ederim, kullanmadım fakat kaliteleri aşikâr kumaşları kaliteli ve güzel, modelleri de çok güzel...

çok şık tercihler özellikle sarev nevresimlerin benimde alacaklar listemdekilerden çoğu şeyi almışsın canım güzel günlerde kullanmanı diliyorum hoş tercihler.

Teşekkürler :) Arkadaşa dediğim gibi, tavsiye ederim nevresim takımlarını çünkü kaliteleri belli... Desenlerine ve renklerine zaten bayılarak almıştım :)

kahvaltı takımın çok güzelmiş ii günlerde kullan inş maşallah :nazar::nazar:

Teşekkürler, o kadar model bakıp sonunda istediğim gibi sade ve şık, çiçeksiz böceksiz bu modeli görünce çok beğenerek almıştım :)

güle güle kullanın misafir yemek takımı ve çbk takımı çok asil;)
takip edicez süphen olmasn, hayallern hep artsınn:16:

Bu ne güzel bir dilek :) Teşekkür ederim, umarım gerçekleşen hayallerimiz olur aynı zamanda... Beğenmenize sevindim, sade şeyleri seviyorum, daha asil ve şık duruyor bence. Hem birçok şekilde düzenleyip konbinleme şansın oluyor, hem de modası geçmiyor aradan 20-30 yıl bile geçse...

Hepsi çok güzel güle güle kullan..:16:
Teşekkürler :42:

güle güle kullan...
çok güzeller hepsi..
bardaklarına bayıldım

Teşekkür ederim, bardaklarımı ben de bayılarak aldım :16:

:nazar: Rabbim kullanmayı nasıp etsın canım herseyın cok guzel askla ve huzurla kullanman dıleğıyle :16:

Amin, inşallah... Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :16: :42:

Eki Görüntüle 296869

günlük yemek takımın çok güzel.güle güle kullan. nerden ve ne kadara aldığını söylermisin lütfen?

Teşekkür ederim, Kütahya porselene ait. Aslında bu ürünler tekli ürün adı altında geçiyor canım yani takım filan değil ama bazı züccaciyeler bunları 6 kişilik takım halinde satıyorlar. Ben de 12 kişilik takım yapıp aldım, 200 TL'ye. Kütahya'nın ürünlerini satan yerlerden temin edebileceğini zannediyorum. Başka renk seçenekleri de var, istersen verdiğim linkten bakabilirsin.
Kütahya Porselen

Bu ne güzel bir dilek :) Teşekkür ederim, umarım gerçekleşen hayallerimiz olur aynı zamanda... Beğenmenize sevindim, sade şeyleri seviyorum, daha asil ve şık duruyor bence. Hem birçok şekilde düzenleyip konbinleme şansın oluyor, hem de modası geçmiyor aradan 20-30 yıl bile geçse...

saol cnm benm inş dileklerimiz gerçekleşirrr zamanı gelnce, benmde aklmda bi yemek takımı var ve eğer onu bu kdr almayı planlamasam kesnlkle dümdüz beyaz bi yemek takımı alırdm ne kdr sadelk o kdr şıklık derm herzman;) seninde aynen öle olmus çok doğru bi seçim bence çok şık sofralar kur bunlarla:16:

Aldıkların çok güzelmiş canım günlük yemek takımına bayıldım. Misafir yemek takımımı ben de karacanın beyaz altın modelini aldım modası hiçbir zaman geçmez diye düşünüyorum.

Aldıkların çok güzelmiş canım günlük yemek takımına bayıldım. Misafir yemek takımımı ben de karacanın beyaz altın modelini aldım modası hiçbir zaman geçmez diye düşünüyorum.

güle güle kullan canım..başlığı çok sevdim :)

:1: Teşekkür ederim...

saol cnm benm inş dileklerimiz gerçekleşirrr zamanı gelnce, benmde aklmda bi yemek takımı var ve eğer onu bu kdr almayı planlamasam kesnlkle dümdüz beyaz bi yemek takımı alırdm ne kdr sadelk o kdr şıklık derm herzman;) seninde aynen öle olmus çok doğru bi seçim bence çok şık sofralar kur bunlarla:16:

Kesinlikle :34: Bence de sade bir takım seçersen en iyisini yapmış olursun. Hem sunumun ön plana çıkar, çok desenli takımlarda sevmiyorum yemeğin görüntüsünü, gözü yoruyor ve sofranın o güzelliğini, bütünlüğünü bozuyor bence. Bunu bile düşündüm yemek takımımı alırken :1: Allahtan buldum tam aklımdaki gibi oldu, şık ve sade... :16: İnşallah bunlarla kurduğum o güzel sofraları da paylaşmak nasip olur günün birinde burada sizlerle... :34:

Misafir yemek takımlarımızda seçimlerimiz aynı olmuş ;) Bence çok iyi yapmışsın, ben çok beğenerek aldım. Aklımda tam bunun gibi sade ve şık, modası hiç geçmeyecek bir model almak vardı görünce bayıldım zaten :16:

Back
X