• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hersey yeni, ama sanki baslamadan bitti gibi...anlamiyorum

fbcivciv

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
12
0
286
İstanbul
arkadaslar, kafayi yicem ya.
subatta yeni bir ise basladim ve bir kac hafta evvel orada biriyle tanistim. cok iyi anlasiyorduk ve gitgide birbirimizden hoslandigimizi anladik.
tel nomu aldigindan beri beni SIK SIK arayip hatirimi sorardi, uzun muhabbet ederdik.benden cok etkilendigini söylemisti, cok ortak noktalarimizin oldugunu tespit ettik, bu onun pek hosuna gitmisti.
derken....beni bir gün yemege davet etti. hersey cok güzeldi...eglendik güldük ama belirtmek isterim ki aramizda ilk bulusmada birsey gecmedi.
bir kac gün sonra tekrar görüstük ve o aksam olan oldu. yakinlastik ve beni cok romantik bir anda öptü. her neyse, o günden beri cikiyoruz.
simdi sira problemimde:

o günden beri pek SIK aramiyor artik. görüstügümüzde de cekingen davraniyor, zaten bastan beri cekingendi kendisi, ama ben yavasca acilacagini ummustum. tavirlarinin sebebini sordum, ve bana eskiden bir darbe yedigini anlatti, aldatilmis defalarca. ve bu yüzden mesafeli davraniyormus, yani hemen baglanmak istemiyormus tekrar ayni vaka basina gelmesin diye.
basbasa kaldigimizda hersey gayet güzel, elimden tutar, öper yada sarilir. ama fark ettim ki, ben üstüne düstügümde o geri adim atiyor. bir bahane bulup gidiyor.
iliskimiz bir türlü ilerlemiyor...yanlis anlamayin cinsellik manasinda demiyorum.
birbirimize hala ismimizle hitap ediyoruz mesela, bana garip gelyior. ben ona isindikca yaklasmak istedikce, onu özledikce o uzaklasiyor. anlamiyorum. hani beni istemese nicin görüssün. nicin telefon acsin msj atsin. anlamiyorum. insan biriyle daha yeni cikmaya basladiginda genelde her firsatta onu görmek ister, sizce de böyle degil mi? o benim aklimdan cikmiyor mesela, sürekli görmek konusmak istiyorum onunla. belki abartiyorum ama ondan da en azindan günde bir kez beni aramasini isterdim.

ayrica o yengec burcu...arastirdim ve onlarin biraz tuhaf olduklarini ögrendim. bu tarz davranislari normalmis güya. iyide nereye kadar yaa. ben onu sevmeye basladim...kahretsin baglandim.
sizce bu iliskiye sans verip biraz daha denemelimiyim, ona zaman vermelimiyim?

mafoldumben

defalarca aldatildigini soyluyorsun, sencede normal deilmi bu davranislari?
sana gitgide baglandigini anlayip uzaklasmaya karar verdi cunku seninde dedigin gibi ayni seyleri yasamaktan korkuyor bu yuzden baglanmak istemiyo, ama bi yandanda seni istedigi icin, seni ozledigi icin gorusuyor seninle, ama her gorusmede yine baglaniyor ve diyorsunki bahane bulup uzaklasiyor, cunku yine cok baglanipta ayni seyleri yasamaktan korkuyor.

ayni olay cok iyi bir arkadasimin basinada geldi. Bir yil cocuk kiza "seni seviyorum" bile diyemedi ama gosteriyordu tabiiki. Simdi anladi tabi kizin onu hic aldatmayacagina ve cok iyi gidiyor iliskileri.

canim bu iliskinin ilerlemesini istiyorsan sabretmen lazim. Sevgilin cok hassaslasti, bir darbe daha yerse toparlanamaz diye korkuyor.
Korkma davranislari normal, ve biraz sabredersen herseyin yoluna girecegini gorursun canimm

sen ona bağlanmış olabilirsin ama onun bağlanmadığı ve hatta uzaklaşmaya çalıştığı ortada

fazla bağlanma sonu şimdiden görünüyor buyrunnnnnnnnn

Ben de bunu anlamıyorum. Çıkana kadar sorun yok, her şey yolunda.
ılişki başlar başlamaz "korkuyorummm"... vah vah...

Korkuyorsan girme arkadaşım kimsenin kanına, günahına.
Yok illa gireceksen de az adam ol ya, arkasında dur lafının, sözünün, hareketinin.
Azıcık erkek ol, kendine güven, ne bu mıy mıy mıy korkuyorum, ya aynısı olursaaaa... allahım yarabbim yaaaa....

Bacım sana tavsiye, sen çok bel bağlama bu adama... rengini çok güzel belli etmiş, hayır gelmez böylelerinden.

Erkeklerin hemen hemen hepsinde şu var. Seni tavlayana kadar belli bir kıvama getirene kadar ararlar, ilgi gösterirler ama zamanla kednilerini geri çekerler. Sendede tipik bu olmuş ama şuda var, sana anlattıkları eğer atmıyor, yalan söylemiyor ise bir çeşit korku olmuş yada bir çeşit bahanede yapmış olabilir. Burda senin yapman gereken tek şey şu gibi..
onu arayıp sormayacaksın, üstüne düşmeyeceksin, sen tahmin ediyorumki ona bu güveni vermek için elinden gelenin fazlasını yapmış olduğun..Bundan sonraki yapacağın şey sende vazgeçmek, onu umursamadığını göstermek, o zaman belli olur işin rengi canım. Hal ve hareketlerinden..

yengec burcu demıssın bende yengecım senı kandırıp bıras yakınlasıp bırakacagını hıç sanmıyorum
sımdı ohala eskı ılıskının ızlerını atmaya calısıyodr uzun suruyo ne yazıkkı ama sabredersen sen kazanırsın yengecler cok zor alısır cok uzun surede unutur

sanki tek onun basindan böyle birsey gecti. ben de aldatildim ve terk edildim, hem de sevgililer gününde. kendime yemin etmistim bir daha sevmeyecegim diye. ama gönül bu ya. nasil engellersin anlamiyorum.

valla bu yasima kadar hep böyleleri cikti karsima, ne zaman adam gibi biri gelir bilmiyorum. kismet demekten de SIKILDIM artik.
erkek milletini anlayan varsa ne mutlu ona. bi de kadinlari anlamakta güclük cekerlermis. hadi be ordan, biz en azindan istediklerimizi ve düsündüklerimizi tek tek anlatiyoruz. kafa almiyorsa sorun bizde degil.

demin yine konustuk mesela, msne girdi ben orali olmadim. bi 10dk gecmistir, o yazdi. hayatimiz demekki hep kacmakla gececek...eger ki sevilmek ve sayilmak istiyorsak. ama ben yoruldum artik. :)) sacma buluyorum.
ama kizlar, itiraf etmeliyim..onu msnde gördügüm an zor tuttum kendimi yazmamak icin. ne zaman yazar diye meraktan catladim. paranoyak olacagim yakinda. sempatiksalakcinni
erkegi pesinden kosturmak icin tiyatro gerekiyormus meger. nedir su bayanlarin cektigi ya.

kendime o kadar sinir oluyorum ki. ben bunlari yazarken ve sizlerle paylasirken onun ruhu bile duymuyor hic birseyi. hatta benim sorun yasadigimi bile aklindan gecirmiyordur, masallah beyefendinin keyfi yerindedir. haksizlik degil mi bu.

asik olmak ne kadar güzelse o kadar da aci veriyor insana....senağlama

yaa...yengec burcundan biriyle ilk defa cikiyorum zaten. simdiye kadar sirf ikizleri tanidim ve kafayi yedim,bundan zoru olamaz demistim ama yengec bir hayli zormus.
gerci sonunu hep iyi vaat ederler, sadece sabir lazimmis. o acidan bir sey demiyorum. ben sans vermesine veririm, sirf bana oyun oynamasindan korkuyorum, cünkü baglandigim zaman hersey bitiyor ve ayrilik geliginde ben paramparca oluyorum. hani ufak bi isik verse, ne ala.
hareketlerini cözemedim, bu beni cildirtiyor.

hareketlerinden anlam çıkarma

sen kendi halinde yaşamaya devam et

eğer o isterse gelir ve adam akıllı konuşur

bir öyle bi böyle davranışlarını yorumlamak sadece seni sıkıntıya sokar

aynı şey bi farklı senaryoyla benimde başımda canım vereliniortak bizim başlayalı 7 ay oldu eskiye nazaran biraz daha azalttı bu tavırlarını.benimkide ilşkinin ilk başlarında çok iyiydi hatta o kadar kaptırmıştıki annesine falanda anlatmış ciddi düşündüğüm biri var diye.ama sonra sonra geri çekmeye başladı kendini meğer üni yıllarında bi kızı çok sevmiş..çıkmaışlar ama kız ümit vermiş gibi bişey olmuş ve benimki kıza çok bağlanmış.banada anlattı.o kız yüzünden okulum 2 sene uzadı.onunla evlilik plnları yaparken o beni maddi yetersizliklerimden dolayı hor gördü dedi.o günden sonra bi müddet tüm kızlardan nefret etmiş taki karşısına ben çıkana kadar :utangac: bende aynı şeyi yaparım diye çok korkmuş ama ona o güveni verdikten sonra artık bana inancı tam.ama hala der sana bağlandğımı farkediyorum ve bu beni korkutuyor diye.yani bu çoook normal bi durum kafana takma canım.sadece onun güvenini kazanmaya çalış :teselli:

benzeride bende var..her defasında çok sevdiğini söylüyo ben söylemediğim zaman çok kızıyo 9 aydır neredeyse her gün bu yüzden atışıyoruz..ilk başlarda çok cazip gelmişti bana :) tanıştıktan 3 gün sonra sevgili olmaya karar verdik..ben aldatılmıştım :( intikam ataşiyle cayır cayır yanarken tesadüfen tanıştık...ben içimdeki ateşi öfkeyi bir bir buna anlattım tek kelime etmeden dinledi yorum yaptı destek oldu...birsürü tesadüf çıktı burçlar takımlar sevilen sevilmeyen yemekler hobiler zevkler herşeyy herşeyy neredeyse tıpatıp aynıydı...hatta bigün bana eski sevgilini ondan başkasıda hayatına girdiyse nası tanıştığınızı nie ayrıldığınızı ayrıntılı anlat bilmek istiyorum dedi anlattım bende onada anlattırdım..
anneme anneler günü hediyesi yolladı banada yolladı..doğum günümü unutmadı ki arada 4 gün fark var :) her ay tanıştığımız gün hediyo yollar kalbimi kırdığında almak için herşeyi yapar bu huylarını çok seviyorum

gel gelelim mutlu rüyadan uyandım galiba...bilgisayarında erotik vidyolar buldum...manken kızların resimlerini buldum özenle fotoshopunu yaptırmış kendisiyle adriana limanın 124 tane vardı.. bana yollamadığı onlarca resİm buldum..

ayrılmak istiyorum .çok soğudum ama kıyamıyorum :(

aklım beynim o kadar karışıkki...burdada karman çorman yazdım :(
özür dilerim =(

hani onun güvenini kazanmaya calisayim derken, herseyi zamana birakirken...kendim cok yipraniyorum.
isin garip tarafi da....cesur yürekli BEN oluyorum. ben de zamaninda olur olmaz seylerle karsilastim, kalbim kirildi..ama bunlarin hepsini es gecip BEN ugrasiyorum bu simdiki iliskim yürüsün diye.
insallah deger...ki cok istiyorum...ama eger yine ortada birakilirsam, kaldiramayacagimi düsünüyorum.

insan sevince hep aci mi cekmek zorunda. hersey o kadar kolay olabilirdi ki.
öyle kizlar var ki, digeri aramayinca dünyalari baslarina yikilmiyor. hatta kendileri böyle olmasini istiyorlar. vallahi en dogrusunu yapiyorlar. ben ise "baglanan manyaklardanim". onun yoklugu beni mahvediyor. bugün ikimiz de izinliydik mesela, ama baska planlari vardi.
ben bir iliskinin basinda olsam...zaten öyle suan....napip napip o kisiyi her firsatta görmek isterdim. anlamiyorum...cok mu liseli asiklar gibiyim? :)

beraberken beni acayip mutlu ettigi icin ve ondan bu kadar cok hoslandigim icin (seviyorum demiyorum, cünkü henüz erken, kendimi kandirmis olurum) iliskiyi zamana yayacagim. ama kolay olmayacak.

acaba sizlerle bunu paylastigimi bilse, bir nebze daha güvenirmi? ciddi oldugumun farkina varirmi sizce? bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
varır canım merak etme.ayrıca istediklerin çok normal canım.aşk bu insan sevdiğini her an yanında görmek ister.benimki çok olgun ve hiç benim gibi istekleri yok ama ben bunu aramızdaki yaş farkına bağlıyorum.7 yaş büyük benden.ben biraz daha çocuk kalıyorum yanında benimde isteklerim liseli kızlarınki gibi kalıyor onun yanında.ama normal bu merak etme.yaş farkınız kaç?belki bu nedenle biraz daha heyecanlısındır kaydirigubbakcemile5

ay sagolun ya...moral oluyorsunuz. :teselli:
aramizda yas farki var olmasina, ama o degil, ben ondan 2 yas büyügüm. gerci distan baktiginizda benden cok olgun duruyor, hatta beni kendisinden epey ufak zannetmis.

sorun yasla alakali degil bence. biz onu dert etmiyoruz. herkesin belli yasanmislari var. sadece farkli etkilenmisiz ve bu yüzden yeni iliskilere farkli acidan bakiyoruz sanirim.

aramadi diye üzülüyordum dün aksam, bi baktim gece telefonum caldi. ben sormadan neler yaptigini tek tek anlatti, beni sordu. iyi geceler dilemek icin aramis. mutlu oldum...hem de cok. hihoyyyt
galiba ben üzerine fazla düsmeyince o minik adimlarla bana dogru ilerliyor...sayet yanilmiyorsam.

ne demisler....sabir sabir yaaa sabir....

vallahi..biri gelsin de bana su erkek milletini anlatsin. bir ask yasayacagiz diye nelere katlaniyoruz. üff

bir gün gecti haber yok, ne demeliyim buna?
dün en iyi arkadasinin dügünü vardi, sabahtan cikicam dedi, yok berber, yok hazirlik filan dedi. tamam, aramadim, ama o da aramadi. hadi mesguldür dedim. kosturuyor dedim kendime. iyi de insan aksam üstü veya gece bi msj atmaz mi yaaa?
bi 5dk vakti olmaz mi insanin. bu ne rahatlik anlamadim.

ne bicim yaratiklar bunlar? off..
cidden zor dayaniyorum, bana kalsa msj yagmuruna tutardim, arardim.

onu nasil özlüyorum bir bilseniz.. senağlama

kızlar kendi yaşamış olduğum ve etrafımdaki kızları% 85 ininde yaşamış olduğu olay.erkek kızı elde edene kadar herşey mükemmeldir, n kadar anlayışlı,beni dinleyen ...vs vs vs çıkmaya başlarsın, bi süre sonra bi bakmışşın bağlanımışşın ona.eee tabi sen ilgi gösterdikçe erkek yanlış anlar ''hayatıma çok fazla müdahele ediyosun''der.sen onun sorunlarına daha çok kafa yoran,canı sıkıldımı saatlerce derdini dinleyip ona destek olan oluyosun erkek sen ona ''seni seviyorum'' diyince ''biliyorum '' cevap veriri vs vs işte kızlar anladığım kadarıyla %15 lik kesimde olan kızlardan(yani sadece kendine zaman ayıran araya erkeğide sıkıştıran,arkadaşlarıyla daha çok vakit geçiren,sorunlara pek aldırmayan ve hemen bağlanmayan yada az bağlanan kızlar, kendini herşeyin önünde tutan ve kendine herşeyden çok değer veren kızlar...) olmak lazım ki üzülen ve ağlayan taraf biz olmayalım
ama tabiki yapabilrsek

hayatta yapamam...istesem de olmaz. benim kaderim bu sanirim. birine baglanmayi cok seviyorum...ilgimin tamamini ona yöneltmek, onu hayatimin merkezi olarak görmek istiyorum. ve öylede yasiyorum. aklim fikrim sürekli onda. o yokken onu yanimda hayal etmek, gecirdigimiz güzel anlari bir bir hatirlamak istiyorum.
ve biliyorum ki, ben bu huyumdan vazgecmedikce, kendime cok zarar verecegim. ama herseye ragmen inaniyorum, beni böyle kabul edip, isteklerimi yerine getirebilen biri muhakkak bir gün karsima cikacaktir. iste o zaman taktik zamani bitecek. biktim cünkü artik tiyatrocu olmaktan....neymis efendim...erkegini elde etmek istiyorsaan sunu yap, bilmemne taktigi kullan. oyun mu bu ya? beni ben diye seven biri yokmu su dünyada...cikar elbet. tek sorunum....sabretmek zorundayim. mafoldumben

İnanır mısınız oldukça birbirimize benziyoruz sevme ve bağlanma özelliklerimiz konusunda, o yüzden dertlerimizin birbirimize benzemesi de beni pek şaşırtmadı açıkçası. :1rolleyes: Benim de buna benzer bir konum var burda da... yerimseniben

Sizin konunuza gelirsek, öncelikle karşınızdaki kişinin niyetini anlamak gerek ki iki ihtimal var. O insan ya gerçekten geçmişte çok kırılmış ve bu yüzden korkuyor ki Yengeçlerde evet bu vardır gerçekten de ya da sizi elde edip edemeyeceğini görmek istedi, ettiğini anlayınca da kaçmaya başladı. Bilmiyorum belki abartıyorum ama tek kaldığınızda başka başkalarının yanında başka davranması sizden utandığı ya da size dair iddiaya girdiği ihtimalini bile aklıma getiriyor açıkçası.

Diyelim ki bu insanın durumu birincisi ki umarım öyledir. Şöyle bir fark var kadınlarla erkekler arasında, kadınlar aynı anda 3-5 işi yapabilir ama erkeklere 2 işi aynı anda yapmak bile hayal ve çok zordur. O yüzden karşınızdaki insanın eğer geçmişle bir sıkıntısı varsa şuan hem sizi, hem geçmişini, hem kendi duygularını ve beynini dinlemeye çalışıyordur ve inanın bu onun için sandığınızdan çok daha zor olabilir, çünkü o bir erkek. O yüzden size tavsiyem, onu tamamen kendi haline ve kendiyle başbaşa bırakarak en azından bir sesi azaltarak ona yardımcı olmanız. Zaten yaptığınız şeyin önemini ve anlamını farkedecektir illa ki er ya da geç gerçekten samimiyse duygularında.

Eğer ikinci ihtimal geçerliyse size naz yapmak ve artık onsuz olmayacağınızı göstermeye de çalışıyor olabilir. Bu noktada asıl size iş düşüyor. Hayatından tabiri caizse yıldırım hızıyla çıkın, hiçbir şekilde iletişime geçmeyin ve iş yerinde de ancak mecbur kaldığınızda minimum şekilde iletişiminizi sağlayın, çünkü eğer gerçekten durum buysa o insanın iyi bir sirkelenip affedersiniz haddinin bildirilmesi gerekiyordur.

İki ihtimalde de yapmanız gereken o insanı tek bırakmak ama farklı yöntem ve yollar izleyerek anlattığım gibi. Umarım sonucunda canınız yanmaz ve mutlu olursunuz. yerimseniben

Back