Herşey Üstüme Üstüme Geliyor Herşey...

SeSiLya_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
3.243
1.169
31
Ben bundan önceki açtığım konuda erkek arkadaşımın ve durumunu size az cok anlatmıştım..
Maddiyatsızlık ve geleceğimi cok zor gördüğüm biriydi Ve birde aramıza askerlik girdi..
İş yok güç yok para yok sermaye yok hiç birşey yoktu.. Zamanında yapacağım dediği hiç birşeyi yapmadı
Şimdi ise gelince herşey çok güzel olacak dedi işimi gücüm kuracağım yapacağım başaracağım..
Ben kendisine arkanda bir birikmişin yok elinden tutan yok ( ailesi destek değil köstek) nasıl yapacaksın
nasıl olacak diye duygularımı paylaşmak isterken paracı oldum cıktım.. Sizlere danıştım.. Yorumlar faydalı oldu
Yinede sabredip beklemeye karar verdim hele bir askerden gelsin dedim...
Ama herşey üst üstüne geldi herşey çok çaresiz hissediyorum kendimi.. Babam vefat etmeden 1 hafta önce
Benim canm dedeme demiiş ki : Bana birşey olursa kızım sana emanet onun düğünün sen yapacaksın ben göremessem sen göreceksin kızımı sana emanet ediyorum ... Ben bunu yeni ögrendim yıkıldım
Dedemi geçen gün hastaneye kaldırdılar. Tansiyonu çok yükselmişti kalp ritimleri kötüydü .. Beni yanına istedi canım dedem..
Babamın bu söylediği sözleri söyledi bana benim bir ayağım çukurda senin mürüvetini görmeden gelin etmeden gidersem Gözüm arkada gider dedi maffoldum hiç birşey diyemedim nefes alamadım yutkunamadım
Benim annemden ve ondan başka kimsem yok sahip cıkan kimsem yok şu hayatta.
Annem ise beni karşısına aldı konuştu : Bak kızım senin bu kişiyle bir geleceğin yok.. Annem ben hep arkandaym ama benimde bir evladm var bekle bekle nereye kadar yapacaksın yarın gelecek birşey yapamayacak
Benm az cok hayat tecrübem var senin ömrün onu beklemekle mi gececek geleceğini bile bile ateşe atacaksın
Eğer yinede istiyorsan ben arkandaym ama yapma annem dedi..
Ben eğer beklersem onu daha bir 4 yıl beklerim.. Belkide olmuyacak birşey için
Herkez herşey üstüme geldi çok bunaldım günlerdir yemiyorum içmiyorum.
Erkek arkadaşıma gelecek kaygılarımı anlattıımda ise paracı oluyorum..
Ben geleceğimi düşündüm için paracıysam eğer ki ben bu insanla daha ne konuşabilirim ..
Sadece sevmekle aşkla olmuyor olmuyormuş bunu cok acı bir şekilde gördüm..
Sanki boğazıma birşey düğümlendi En cok dedemin durumu etkiledi beni
Çevremde herkez arkadaşlarımda dahi.. geleceğini maffetme diyor bana
Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.. Ayrılmak istiyorum geleceğimi gerçekten görmüyorum
Çünkü aşk benim gözümü kör etti ama o perde kalktı
Yapamıyorum askerde diye yapamıyorum
Bana hep gelince güzel olacak diyor ya arttık onada umudum kalmadı hepsi sözde gibi geliyor
Ama
Ya dayanamazsa ya kendisine birşey yaparsa Ben ne yaparım o zaman
Bu vicdan azabıla nasıl yaşarım...
Ama böylede olmuyor herşey üstüme üstüme geliyor
Çevremde herkez mutlu ben mutsuz.. isyan etmekte istemiyorum
Dedemimn durumu böyle annem böyle cevremdekiler böyle derken ben ne yapacağmım
Buraya bir nebze içimi dökmek için yazdım
Sizde düşüncelerinizi paylaşırmısınız benimle

'her şey' ayrı yazılır

okurken ben bunaldım inan (kötü anlamda demiyorum) fazla üstüne gelinmiş bunalmışsın.
sakin kafayla düşün ne dedenin ne sevgilinin etkisinde kalıp senin için en mantıklı kararı ver
deden için üzüldüm geçmiş olsun.. ve baban için de başın sağ olsun

telefondan paylaştım o nedenle pek dikkat edemedim kusura bkmayın bunun için
cok üstüme geldiler cok bunaldım bende bogazmda düğümlendi herşey..
sagolun teşekkür ederim..
en mantıklı kararı verebilmek için burda sizlerle paylaşmak istedim

Belki dedenin ve babanın durumundan dolayı duygusal bakıyor olabilirsin ama sevgilin gercektende bos hayaller pesinde kosuyor gibi. Once askerligini yaparsin. Gelir ise girer biraz birikim yaparsin evlilik dusunuyorsan falan. Isler yoluna girer yas biraz ilerler olgunluk ve tecrube olarak diyorum. Ondan sonra kendi isini yaparsin. Ama hic tecruben yoksa basari zor bir ihtimal. Bu arada sevgilin kac yasinda sen kac yasindasin

senin yerine başkaları düşünüyor karar veriyor kendin düşün karar ver

Eğer ki erkek arkadaşınız gerçekten cabaliyorsa, bırakmayın siz de destek olun derim.
Eğer durum tam tersiyse anneniz de bir yerde hakli tabi ki...
Zor bir durum, iyi düşünüp karar verin, erkek arkadaşınızın durum için ne kadar cabaladigi da önemli.
Ve evet maalesef, sevgi her zaman karin doyurmuyor iste..

burdayken hiç bir birikim yapamadı biliyormusunuz hiç bir birkim o kadar çalıştı etti
elinde beş kuruş parası yok..
Babası afedersiniz karı kız peşinde koşan kumar oynayan
oglunu askerde beş parasız bırakan birisi.
ben ne düşüneceğimi nasıl düşüneeceğimi bilemedim herkez üzerime geldi herkez herkezz
sevglim 24 yşnda ben 22 yşndaym
ama ailem benm geleceğimi kurmamı istiyor

erkek arkadaşımın gerçekten niyetini anlayamıyorum biliyormusunuz..
herşey olacaık güzel olacak diyor
Allah yardm eder diyor hepde neyle..
hayat o kadar acımasız ki çok umutsuz görüyorum onda kendimi
bana ilişkimizin ilk yıllarnda polisliği kazanmak için söz vermişti onu bile yapamadı
ağır işlerde çalışamadı

ben genelde mantık çerçevesinde verilen kararlardan yanayım ve anneden olmaz diyorsa bir bildiği vardır.
yani benim için aile desteği çok önemli de. sevgilinin sen çok paracısın demesi de saçma geleceğini düşünmek zorundasın.sevgilin üniversite mezunu falan mı? bir de yaşın 21 sanırım çok gençsin sevgilin kaç yaşında? inşallah en hayırlısı olur

evet paracı dedi bana.. ben onunla birşey konuşamıyorum..
o kadar zoruma gittiki ne zaman bu konuları konuşmaya kalksamm
gitt o zaman paracı olan birisine git hadi diyor bana .!
ne duruyorsun diyor..
hiç birşey diyemiyorum
hayır lise mezun ünv okumadı bıraktı geldi
polisliği kazanacam dedi bir gün ders çalışmadı bir gün.. biliyormusnz
evet ben 22 oldum yaşım ailem biran once yuvamı kurmamı istiyor..
geleceğim olan biri ile devam etmemi söylüyor canm annem
inşallah teşekkür ederim
Allahıma öyle dua ediyorum o kadar bunaldmm ki

22 yaş çok da geç bir yaş değil. Sevgiline güveniyorsan el ele verir geçinirsiniz ikiniz de çalışıp ama yok o yapmaz yapamaz diyorsan askerde olması çok mühim değil. Açıklar ve ayrılırsın. Ya da askerden dönünce konuşuruz dersin ara verirsiniz.

Biliyor musunuz, benim de bir erkek arkadaşım vardı. O da işlerinde dikiş tutturamamisti, polis olmasini istiyordum bende ama olmadı, sonra da ayrildik zaten, gulumsedim bir an. :)
Sozle peynir gemisi yürütmek kolaydır. Önemli olan çabalamak. Gerçekten uğraşıyor mu. İsi kafasina takıyor mu. Yoksa rahat mi, bol keseden yaaaee buluruz iste ne acelesi mi var diyor. Bu ayrımı yapmanızı isterim, sonra zaten yol ayrımını daha iyi yapabilceksiniz..
Gerçekten zor bir durum. Hakkınizda hayırlısı olsun..

bu ayrımı göremiyorum.. bazen ona inaniıyorum bazende nasıl olacak diyorumm
ah keşke bu ayrımı yapabilsem bir dakika düşünmez karar verebilrdim..
cok sagolun fikirleriniz için

Sen erkek arkadaşını bir 4-5 yıl beklersin gibime geliyor. 1 yıl zaten askerlik.. Birde ne için bekleyeceksin. Onda bir çaba bir sebat etmek yok anlattığın kadarı ile. Her zaman söylerim ben asalak gibi yaşayan insanları sevmiyorum sevemiyorum. Okumuyorsan çalış bir meslek edin. Ailesi de yanında değilmiş. İyi düşün bu konuyu. Ben annemi dinlemediğim zamanlar pek pişmanlık yaşadım.
Hissediyorlar resmen, annelik iç güdüsü sanırım. Ben fikrimi söylüyorum sen kalbinin sesini dinle. Ama o çocukla yol alınmaz.

Haklısınız bende artık böyle düşünüyorum.
tama sen yaparsn edersin de neyle ?
İnsanın birde bu yaşına kadar hiç mi birikimi olmaz ki..
işimi kuracağım diyor.. sözde kalıp gerçek olmayaca bile belli değil
dediğiniz gibi bir 4 5 yıl var ama ne için ?
cogunlu herşey boş için
ahhh bu askerlik elimi kolumu bagladı orda kendine birşey yaparsa kaçar gelirse napacam diyorum elim kolum bağlı otryrm öyle

kararin ne olursa olsun sakin askerdeyken ayrilma, ayrilik kelimesi soyleme, askerligi bitince anlatir ayrilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…