herşey seninle başlar

babamın 2 ay içinde kapatmak zorunda olduğu kadıköy mağazasında satılan çanta ayakkabı ve çizmelerin maliyet fiyatlarından yararlanmak için 12 OCAKTA da AVRUPA YAKASI: 13.30DA BESIKTAS BARBAROS HAYRETTIN PASA ISKELESINDE
ANADOLU YAKASI: 14.00DE KADIKOYDE BESIKTAS ISKELESINDE toplanılacaktır..ihtiyacı olan tüm arkadaşlarımın bu fırsatı kaçırmamasını tavsiye ederim..........sevgiler....
CANIM SENDE ORDA OLŞACAKMISIN 12 OCAKTA GELMEK İSTİYORUM

7 Yaşindayken Babasini Kaynetti Ve Yetim Kaldi 8 Yaşinda Okuldan Alindi Ve Köyde Yaşadi 10 Yaşinda Yüzü Kanlar Içinde Kalacak şekilde Yeni Okulundaki Hocasindan Dayak Yedi.ailesi Onu Okuldan Aldi.sinirden Ve Korkudan 3 Gün Evinden çikmadi 17 Yaşinda Hayalindeki Okulun Istediği Bölümü Için Gerekli Not Ortalamasini Tutturamadi 24 Yaşinda Tutuklandi Sorguya çekildi 2 Ay Hücre Hapsi Yatti 25 Yaşinda Sürgüne Gönderildi 30 Yaşinda Amiri Onu Kendisinden Uzaklaştirmak Için Başka Göreve Atanmasini Sağladi 37 Yaşinda Böbrek Hastaliğindan 2 Ay Hasta Yatti 37 Yaşinda Komutan Olarak Atndiği Ordu Dağitildi 38 Yaşinda Savunma Bakani Tarafindan Görevinden Atildi 38 Yaşinda Bir Toplantida Giyebileceği Bir Elbisesi Bile Yoktu Başkasindan ödünç Aldi Ve Cebinde Sadece 80 Lirasi Vardi 38 Yaşinda Kendisi Için Tutuklama Karari çikarildi 39 Yaşinda Idam Cezasina çarptirildi 42 Yaşinda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkani Oldu..................

canım benim paylaşımın için çok sağol.zaten bu kitaptaki bu yazı da mustafa kemal atatürk forum bölümünde varyerimseniben
sana eski günleri anımsattığım ve bu kitabı tekrar okumaya başladığın için sevindim.ben de çok severek okumuştum
sevgilera.s.