Herşey para olmuş

benim bir arkadaşım da cebinden para verip bastırdı 3000e yakındı. vallahi yayın çevren yoksa reklamlar/gazeteler/vs çok zor oluyo satışı. kimse yeni yazarlarla ilgilenmiyor. hele ki kadınsan. j.k.rowling gibi yap bence.

satıştan elde edilen maliyette yayın evine kalacakmış ama ilk basımdan yazara pay vermeceğiz dedi konuştuğum yayın evi 2500 tl maliyeti yazar ödeyecek eğer 2. baskı olursa yazara pay verilecek. buda demektir ki maliyeti yazar karşılayıp karı yayınevi alacak

alakası yok bir sürü yazar ve şair dostum var sıfırdan başladılar herşeye şuan çoğu da tanındı

Bu kötü işte yoksa 2500 iyi diyecektim ama hem fuar hem satış için çok adaletsiz bir durum. Inşallah bir yolunu bulursunuz.

teşekürler inşalah :)

basıma girdikten sonra reklam kolay :)
Benim dediğim Basım için destek isteseniz. Bir şiirinizi kendisi ile paylaşsanız falan. Belki kendisi para bile vermeden bir yayın evi tanıdığı falan ile halleder mi. Çokta fikrim yok ama . Umut işte.

Benim dediğim Basım için destek isteseniz. Bir şiirinizi kendisi ile paylaşsanız falan. Belki kendisi para bile vermeden bir yayın evi tanıdığı falan ile halleder mi. Çokta fikrim yok ama . Umut işte.
maliyeti üstlenen yayınevleri varmış zaten birine mail attım haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…