Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani kuzum bu zor bir durum. bir sorun olmadığı için uygun tedavi bulmak da zor oluyor. ama sizin 2 yıl olmuş. ilaç tedavisi, aşılama denendi mi hiç?Ne yapmalıyım peki nereye gitmeliyim sizce
2 senedir evliyim 5 tane doktora gittim kadın olarak hiç bir sorun yok diyor doktorlar eşime sperm testi de yaptırdık testlerde normal ne yapmalıyım sizce.
Çok ünlü bir dr duymuştum hastalarım 1 sene düzenli beslenilirse %90 hamile kalıyor demişti glutensiz ,sağlıklı yağ ve günde 1 saat yürüyüş şans verin kendinize ve asla plan yapmayın adetiniz bitince duruma göre beraber olun böylelikle stres yapmamış olursunuz Allahın izniyle ben 1 senenin içinde hamile kalacağınıza inanıyorum benimde ikinci çocuğum sebepsiz olmuyordu tam 1 sene sonra oldu2 senedir evliyim 5 tane doktora gittim kadın olarak hiç bir sorun yok diyor doktorlar eşime sperm testi de yaptırdık testlerde normal ne yapmalıyım sizce.