Herşey neden bu kadar hızlı:(

ahaha sen söyleyınce aklıma geldi gene beni m de eskiden öyle olurdu.
çözümü neydi nden oluyordu bilmyorum aniden her şey hızlanırdı acil acil konuşuırdu herkes koşardı ben de hızlı olurdum hızlı mı konuşuyorum dediğimde evet derlerdı cevremdekıler.
neden kı psikolojık ve fızyolıjık herhalde zayıf mısın görüntü klio olarak?

çok ilginç bir durum ama burdan da çözülücek bir şey değil
neden hala doktora gitmemiş olduğunuzu anlamıyorum.

umarım ciddi bisey degildr ama boyle birseyi hic duymamıstım
doktora gittiyseniz sonucları burayada yazarmısınız?
CADIARZU

cok teşekkür ederim hepinize. evet durup dururken ortada hiç bişey yokken oluyo aniden yalnızkende oluyo yanımda başkaları varkende oluyo hiç belli olmuyo temizlik düzen takıntım herkes gibi yani öyle günlük rutin işler ama kafama takmam yani yapılmasada olur o an.bi kaç kere ismim seslenildigini duydum ama öyle önemsedigim bi durum olmadı ama bi kaç kere aglama ve gülme krizine girdim uyurken başlıyo genelde eşim uyandırıyo yani ama oda geçti son zamanlarda olmuyo senağlama

Merhabalar, anlatığına göre bu yaşadığın bir çeşit halisülasyona benziyor.Daha çoğalmadan ve yenileri eklenmeden biran önce psikologa görünün derim ben.Çünkü zamanla daha kötü olabilirsiniz.Geçmiş olsun..

etrafındakilerin dikkatini çekmiyorsa eğer psikolojik bir sorun olabilir. bende arada sırada hızlı konuşuyorum hızlı yazıyorum. yalnız benim sorunum farklıydı küçüklükten bu yana glen bişey normalde hızlı konuşuyordum zamanla normal konuşmayı öğrendim. doktor desteğiyle düzeleceğinden eminim ihmal etme sakın

hastalıgının adını biliyomusun peki arkadaşım acaba durumumuz aynımı farklımı en kısa zamanda gidicem psikologa eşim pek yanaşmıo aslında ama ondanda habersizde olsa gidicem

Rabbim yardimciniz olsun...
Acikcasi pek bilgim yok, ama madem cocuklugunuzdan beri var, keske daha evvel gitseydiniz doktora!

Belkide sadece piskolojiden kaynaklanan birseydir, ki öyle oldugunu umuyor ve en kisa zamanda iyilesmenizi diliyorum...

Allah acil Sifalar versin...

Mesela müzik hızlanıyor demişsin aslında müzik falan hızlanmıyor tabiki sana öyle geliyor. Psikiyatri uzmanı bir doktora görünmeni öneririm.

Mrb arkadaşlar benim daha önce kimsede duymadıgım bir rahatsızlığım var,bir adı varmı onu bile bilmiyorum açıkcası.
Nası anlatsam günlük yaşamda herşey normalken bir anda aniden herşey hızlanmaya başlıyo etrafımdaki herşey ve bende dahil kendime hakim olamadan hızlı hareket etmeye başlıyorum örnegin yürüyosam o an hızlı yürümüye konusuyosam hızlı konumaya ama çook hızlı bana öyle geliyo yani etrafımda herkes çok hızlı konusuyo,saat hızlı ilermeye baslıyo herşeyy ama aklınıza gelebilecek herşeyy inanılmaz hızlanıyo.
Hemen eşime soruyorum hızlımı konusuyorum farkettinmi herşey hızlandı die ama o herşeyin normal oldugunu söylüyo:sinifsinif:
Bu durum 30 40 saniye kadar sürüyo bazen daha uzun sonra bırden herşey normale dönüyo ve ben nefes nefese kalıyorum ayda bir,bazende 15 günde bir oluyor.

Benim gibi olan yanı etrafındaki herşey hızlanan biri varmı cok merak ediyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile inş kısa süre içinde doktora gidicem şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..

merhaba, konuyla ilgili uzman görüşü aldınız mı; cevaplarsanız memnun olurum..

bu durum kardeşimin arkadaşınada oluyordu ve doktora gitti net olarak hatırlayamasamda sorunu orta kulakla ilgili bir durum çıkmıştı.ama sizinki psikolojik gibi de geldi.en kısa zamanda tıbbı yardım alırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.bir daha olmaması dileklerimle..

Bence durum psikolojik..

Çünkü yazınızı okurken hızlı herşey hızlanıyor hızlı geçiyor vs. okuyunca bende hıphızlı okumaya başladım :9: Sadece o kısmı üstelik.. :44:

Mrb arkadaşlar benim daha önce kimsede duymadıgım bir rahatsızlığım var,bir adı varmı onu bile bilmiyorum açıkcası.
Nası anlatsam günlük yaşamda herşey normalken bir anda aniden herşey hızlanmaya başlıyo etrafımdaki herşey ve bende dahil kendime hakim olamadan hızlı hareket etmeye başlıyorum örnegin yürüyosam o an hızlı yürümüye konusuyosam hızlı konumaya ama çook hızlı bana öyle geliyo yani etrafımda herkes çok hızlı konusuyo,saat hızlı ilermeye baslıyo herşeyy ama aklınıza gelebilecek herşeyy inanılmaz hızlanıyo.
Hemen eşime soruyorum hızlımı konusuyorum farkettinmi herşey hızlandı die ama o herşeyin normal oldugunu söylüyo:sinifsinif:
Bu durum 30 40 saniye kadar sürüyo bazen daha uzun sonra bırden herşey normale dönüyo ve ben nefes nefese kalıyorum ayda bir,bazende 15 günde bir oluyor.

Benim gibi olan yanı etrafındaki herşey hızlanan biri varmı cok merak ediyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile inş kısa süre içinde doktora gidicem şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..

MERHABA
ÖNCELİKLE GEÇİŞ OLSUN
DOKUZ YAŞINDAKİ OĞLUMUN DA YUKARIDA YAZDIĞINIZ GİBİ RAHATSIZLIKLARI VAR.
SİZİN RAHATSIZLIĞINIZA TEŞHİS KONDU MU?
BİLDİKLERİNİZİ YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM
TŞK

Back
X