• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey Kilo Almak İçin...

mylifethefamily

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
25
0
6
Bursa
iyi günler . öncelikle söyliyeyim ben acayip zayıf biriyim . tayt pantolon eşofman ne giyersem giyiyim içime 6-7 kat şey giyiyorum ve öyle yapmama rağmen herkes bacakların çok ince çok zayıfsın diyor.. İntihar etme durumuna kadar geliyor insan. her neyse ben araştırdım ilk olarak şu ender saracın diyeti varmış 1 haftada 5 kilo için. annem destek oldu ona başlıycam tabi yarısını yaparak çünkü iştah yok bende fazla. ....... falan denedim boş yani. Günde ne yiyorsanız en az 4-5 kaşık daha fazla yemeye çalışın ki bu gittikçe midemizi büyütecektir. bide pekmez falan sevmiyorum demeyin yani burnunuzu tıkaya tıkaya günde 5 kaşık için . ve yatmadan öncede tahin pekmez karıştırıp için . Gün içinde çok boza e kuru üzüm yemeğe dikkat edelim boza acayip kilo yapıyormuş... 5-6 bardak içmemiz ooo ne güzel :D Ahmet marankinnde bi kürü var onuda deneyelim bide cici bebe yemedede fayda var ... iştahımız yok ama bi gün içinde bunları yapabiliriz . bide kalori cetvelinde günlük kalorisi fazla olan yiyecekler seçelim . İnanıyorum ki bunları yapınca haftada 4-5 kilo alabiliriz .. Ben başlıyorum bugün . İnşallah kilo alırız . Dua edelim birbirimize .

Son düzenleyen: Moderatör:
çok zor bir durum allah yardımcınız olsun, bence iştahsızlık zaten problem yeseniz belki kilo alırsınız, piyasada b12 vitaminleri var bence ondan alıp sabah akşam içmeye başlayın sabırlı olacaksınız ama böyle yaparak kilo alan arkadaşımın kardeşi var deneyin derim

ben kilo almak istediğim zamanlar normalde çok çiğneyerek yerim, az çiğneyerek yiyiyorum, birde spor yapınca iştahım açılıyor, düzenli spor yapamıyorum normalde:/

Back