hersey kaynanamin bize geldigi gun basladi

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
32
Arkadaslar dun yazmistim esimle aramdaki mevzuyu tabi onun bide oncesi var hersey kv in bize geldigi gun basladi biz esimin ailesine ve kendi aileme uzak bi sehirde yasiyoruz esimin malesef sorunlu bi ailesi var 1 erkek ve 2 tanede kiz kardesi var hepsi universiye okuyo annesi ve babasi ayni evde yasiyo ama birbirleriyle hic konusmuyo esim sozde temizlik hastasi ama bnce pislik hastasi cnku sadece bulasik yikamak ve el yikamayi temizlik zannediyo ama evini bildigin ... goturuyo buyuk goruncem var bi banyoya giriyo yaklasik 6 saatte cikiyo tuvaletten yarim saatten once cikmiyi bna mi tuhaf geliyo blmiyorum ama bi insan 6 saat banyoda ne yapar ?? Kisacasi hepsi byle problemli kucuk gorumcemde 22 yasinda ama 15 yasindaki cocuk gibi davraniyo neyse 1 ay once kadar kv tefn acti bn sizin oraya tasincam ev tutcam artk kp le ayni evde yasamak istemiyormus o ev kotuymua o yuzden evlerine hic kimseyi almiyorlarmis ( tabi kadin evine kendi kardesini bile almiyo ev cok pis cunku bn bile zorla girdim ) esim tamam dedi gttik aldik kv yi snra bn herseyiyle ilgileniyrm tabi bundan once kaynim gorumceler fln surekli bna kalmaya geliyolar 15 gunden once gitmiyolar tatillerini benim yanimda geciriyolar bnde uzuluyorum hani esimin kardesleri herseyi yapip ediyorm yesinler icsinler evde anneleri yapmiyomus anlatiyolar falan neyse kaynana geldi bizim eve ev tutulup yerlesene kadr bizd3 kalacak kp de bosuycak babasinin maasini alacak ben hizmette kusur etmiyorm meyve tabaklari hazirliyorm onune getiriyorum herseyini yapiyorum tabi bi de hamileyim normalde ayakta durmuya halim yok tansiyon problemi yasiyorum sonra ben bi baktim bn mutfaga geciyorum arkadan bi konusma baslliyo bn salona girince susuluyo onemsemedm belki ana ogul dertlesirler falan diye sonra bi baktim kadin ogluna benim dedikodumu yapiyo ama esim tepki vermiyo kizimizla ilgileniyo o sira benim ablam ve enistem 2 gunluk misafir olark geldi bize gorev nedeniyle baska bi ile gitceklerde bizim oturdgmz sehirden ucaga binceklerdi neyse ablamla yemek falan hazirliyoruz kadinda bi surat asma odalara cekilme falan gidip cagiriyorum anne gelsene diye yok diyo neyse ablamlarin gitcegi gun kahvaltiya bile gelmedi esim kac defa cagirdi gitti disardan biseyler aldi geldi ablamlari bitakmaya gttik geldik kadinda bi kiyamet neymis onun evini tutmamisiz esim dedi napalim misafir vardi falan diye esim kardesini aramis annem byle yapiyo falan diye kizmis o da hemen annesine yetistirmis sonra bi kacga kiyamet koptu kadin nasil bagiriyo git kaynananin baldizlarnin iste ... ye onlara bakiyosn bize bakmiyosn annem kirada nasil oturacak demiyosun bizimde ev cok sukur kendimizin bu evi esim alirken kv gelmia begenmis neymis bu evi o aldirmis cikin gidin diyo kendi evimizden kovuyo neymis kizlari gelmis bulasik yikatmisim abilernin evi yiyip iciyolar tabi yikiycaklar ben onlarin hizmetcisimiyim cok buyuk kavga ettik bnde artik susmadm bi kac gun byle devam etti simdi kp in yanina tekrar gitti bosanmadanda vazgecmis esim beni savundu korudu ama yinedw bu olay bizi cok etkiledi bi baktim 2 gun snra esim annesiyle ayni sekilde konusuyo sanki hicbisey olmamis gibi bid3 kadin benim ustume yurudu esim girdi araya tamam ben annesiyle kotu olsun demiyorum ama bu kadar cabuk unutmasinida sindiremiyorm icime bu yuzden kavga ettik sizce nasil davranmaliyim ve esime soyledm bi dha kesinlikle hicbirini evime almam diye suc bendemi

Bu ne ya iğrenç insanlar. İstemezseniz almazsınız akmayın da bence. Eşiniz ne yapıyorsa yapsın karışmayın kavga ermeyin. Sakin bulduğunuz an dertleşir gibi anlatın.

Sonuna kadar haklısın ama söz konusu annesi, sen ona benden yanasın biliyorum ama ailenle aranı bozma he he de geç de. Bu konular hassas ve politik olunmalı yapacak bisey yok. Anne baba olunca malesef dinimizde kalp kirmaya af Yok.

Butun duzenim bozuldu o kadar iyi davranim saygisizlik yapmadim ama yinede yaranamadim bi de gelmis beni evimden kovuyo evlendik bana kaynana olarak hicbirsey yapmadilar bi ceyiz bile yapmadilar taki faln hicbisey yok hepsini gectim daha ayagima bi corap aldiklarini bilmem kp bunlardan daha iyi bn o zavalli adamada aciyorum zaten kizlarinda gordum yuzunu her firsatta bana geliyolardi simdi kotu oldum demekki ama bilmiyorum esime nasil davrancami o onlarla iyi olunca bunca yapilandan sonra benim sinirlerim zipliyo ve istsr istemez suratim dusuyo ve napcami bilmiyorm esim hep bna sus diyo neden hep bni susturuyosun kimi susturuyum kime konusuyum diyo peki ben kime konusuym kesinlikle annene ablanlara soyleme diyo tamam diyorum onunla konusmata calisinca bna anlatma diyo peki ben kime anlatiyim en son care burayi buldum bende buraya anlatiyorum

Ohooo o onu çekiştiriyor bu bunu çekiştiriyor. Sen fazla iyi niyetli kalmışsın o aileye. Sen bunlarla baş edemezsin Allah sabır versin

Çok net söylüyorum Allah belasını versin böyle insanların ya uzak dur sende konu sahibi
Yapma anasına danasına hizmet haketmiyorlar kullanılıyorsun
Ailede huzur filan bırakmıyorlar böyle böyle yıkılıyor yuvalar yazık ya

Bu saatten sonra hizmet yok. evlerine gitmek evinde misafir etmek yok. Eğer ailen ile ilgili herhangi birşey duyarsan ağzından haddini bildir. Sakın susma

Ya zaten artik bnde patladim agzima ne geliyosa soyledim ama ben salakligima uzuluyorum esime falan nasil beddualar ediyo insallah bu senin evini elinden alirda sende bana mubtac olursun diyo esim mutlu mu olcan dedi kalirsam ben kalirim ortada dedi esime o kadr cok uzuluyorum ki bazen esim 17 yasindayken bunlarin yuzunden evden kaciyo canakkelede bi insaattan dusuyo ve öldu diye birakiyolar sonra yasadigi anlasiliyo esimin sol tarafi tamamen felc oluyo boynu kiriliyo 6 ay hastanede yatiyo annesi dogru duzgun bakmiyo bile esimin dayisi ve yengesj bakmislar hep halada oyle haklarini asla yemem esimin dayisi yengesi on numara insanlar bana kimsenin yapmadigi iyiligi yaptilar esimide kendi cocuklari gibi severler neyse esimin simdi boynunda platin var cok sukur yuruyo herseyini kendj hallediyo ama sol kolu problemli onu o kadar cok kullanamiyo biz esimle severek evlendik ben kesinlikle omrumun sonuna kadar ona bakarim neden birakiyim kocami ama o kendi evladina hic acimiyo bakmadigi dogru duzgun sahip cikmadigi gibi bide beddua ediyo kocaman kadin aksama kadar evlenme programi izliyo 2 rekat namaz kilmiyo kimsenin dinini ben sorgulayamam ama esim onlarin yuzunden bu halde ama hala esimden biseyler bekliyolar esimin 30 yasinda bide abisi var ama o hic bunlari arayip sormaz bile ilgilenmiyoda ona kimse bisey soylemiyo

bu kaynanalar 3 günden fazla kaldığı yerde
huzur kalmaz zaten ağzınla kuş tutsan yaranamazsın
ama yinede eve kabul etmen gerekecek
eşini tembihleyeceksin annenle benim hakkımda konuşmayacasın diye
huzurumuzu bozacaksa gelmesin
diyeceksin
ailecek tuaflar .kalitesiz ve takıntılı
bir aile düşmüşsün
allah yardımçin olsun

Son düzenleme:
Hayir esime cok net soyluyorum bi dha kesinlikle gelmesinler benim evime diye yok esim senin ailende gelemez o zaman derse hic yok demem anneme kardeslerime anlatirim herseyi gelmezler derim kendilerini utansinlar benim yaptigim hic bi kotuluk olmadi onlara karsi ama artik ezdiremem kendimi

valla bana köstek olan evime giremez

sana sukadar diyeyim benim esimin bir dayısı var aslında yolda görsem konusmam diyecegim kadar mühim bir mesele yüzünden dargınım eşimin daha dargın olması lazımken hiçnrsey olmamaıs gibi davranması beni cıldırtıyor. ama akraba sonucta diyor töbe töbe.artık o aileyle mesafeni koru karısma aralarınada. eşinide tınma gitsin baska odada konussun

Yani aslında kv nin niyeti oraya taşınıcam ev kiralıcam diyerek sizin eve mi yerleşmek mi? Ohh ne ala gördüler hizmet edeni hizmetçi bulduk diye sevindiler heralde.. kendileri gelsin keyif sürsün sizin akrabalarınızı istemesinler. .ne demişler misafir misafiri sevmez. Ev sahibi hiç birini sevmez..

Benim ailem gelip senin dedikodunu bana yaparsa, bizi kendi evimizden kovarsa korkma ben zaten evime almam dersin..

Tabiki haklısın tavrını koru

Itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı bedduasundan korkma boş yere esinde iflah olmaz başına neler gelmiş ailesinden destek gormemis ama çabuk unutmuş olanları belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…