Selam kızlar,
Bugün ekteki açıcı ve boyaları aldım ama uygulamaya cesaret edemiyorum :-/
Bir de ben aslında 10.01 alıcaktım ama farkında olmadan 10.1 almışım palette'i . İkisinin kutusu normalde farklı netten araştırdığıma göre, etkileri de farklı olabilir mi? Ve son olarak aranızda starlife saç açıcıyı deneyen var mı?
Nevacolor 7.1 i diplerime sürmek için aldım.. Açık renk sevmiyorum diplerde.
Genelde nezaman sarı denediysem hüsran oldu benim için ama son bir kez daha denemek istiyorum, hala akıllanmadım
saçlarım belime kadar,mutlaka uçları açıcıdan yanacaktır :-/...Buna hazırlıklıyım, yeterki istediğim renk olsun 1 - 1,5 karış kadarını kesmeye razıyım
e ozaman neden cesaret edemiyorsun boyamaya diyeceksiniz, korkuyorum ya çiğ bi sarı kalırsa diye.. Çünkü şuan yazlıktayım ve en yakın boya satan market 19 km uzaklıkta :26:
Bugün ekteki açıcı ve boyaları aldım ama uygulamaya cesaret edemiyorum :-/
Bir de ben aslında 10.01 alıcaktım ama farkında olmadan 10.1 almışım palette'i . İkisinin kutusu normalde farklı netten araştırdığıma göre, etkileri de farklı olabilir mi? Ve son olarak aranızda starlife saç açıcıyı deneyen var mı?
Nevacolor 7.1 i diplerime sürmek için aldım.. Açık renk sevmiyorum diplerde.
Genelde nezaman sarı denediysem hüsran oldu benim için ama son bir kez daha denemek istiyorum, hala akıllanmadım
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Eklentiler
Son düzenleme: