Saç Rengi ve Saç Boyama Herşey hazır ama cesaret sıfır! Önerilerinize ihtiyacım var kızlar..

1.cu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
650
44
123
İstanbul
Selam kızlar,
Bugün ekteki açıcı ve boyaları aldım ama uygulamaya cesaret edemiyorum :-/
Bir de ben aslında 10.01 alıcaktım ama farkında olmadan 10.1 almışım palette'i . İkisinin kutusu normalde farklı netten araştırdığıma göre, etkileri de farklı olabilir mi? Ve son olarak aranızda starlife saç açıcıyı deneyen var mı?
Nevacolor 7.1 i diplerime sürmek için aldım.. Açık renk sevmiyorum diplerde.
Genelde nezaman sarı denediysem hüsran oldu benim için ama son bir kez daha denemek istiyorum, hala akıllanmadım :52: saçlarım belime kadar,mutlaka uçları açıcıdan yanacaktır :-/...Buna hazırlıklıyım, yeterki istediğim renk olsun 1 - 1,5 karış kadarını kesmeye razıyım :1: e ozaman neden cesaret edemiyorsun boyamaya diyeceksiniz, korkuyorum ya çiğ bi sarı kalırsa diye.. Çünkü şuan yazlıktayım ve en yakın boya satan market 19 km uzaklıkta :26:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 651
  • $image.jpg
    $image.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 278
Son düzenleme:
Yanlışlıkla iki adet foto yüklemişim. sinekli olanın kusuruna bakmayın bahçedeyim şuan engel olamıyorsun kovsanda geliyorlar :17:

canım boyadın mı bilmiyorum ama tek başına çok zor olur hele ki saçların o kadar uzunsa.

açıcı kullanmanın püf noktalarından biri hızlı hareket etmektir. bir an önce her yeri eşit şekilde boyamalısın ki alacalı bulacalı olmasın.

10.01 ile 10.1 arasında fark yok sanırım aynılar açık küllü sarı.

umarım istediğin sonucu elde edersin.

Merhaba, daha öncede açıcı kullanmıştım ve dediğin gibi alacalı olmuştu =)

Bu acı tecrübe dolayısı ile çok hızlı davranmam gerektiğini öğrendim.

Konuyu açtıktan sonra saçlarımı iki kez orial kulanarak açtım ardından dün akşam 10.1 ile boyadım ama bugün denize girdim ve şampuanladım o nedenle boya pek tutunamadı saçımda.

Bir dahakine pigmentasyon yapıpta boyamayı ve 3 gün sudan uzak durmayı düşünüyorum.
İstediğim sarı oldumu dersen tam olarak değil ama baya açık bir sarı oldu. Şuan bir daha açarsam saçlarım elimde kalır gibi geliyor, zaten 10-15 cm kestim uçlardan:9:

Palette 10.1 açıcılık bakımından çok güzel bir boyaymış, yalnız saç derimi inanılmaz derecede yaktı ve çok keskin kokuyor.
Belki açmaya gerek kalmadan bu boya ile 3-4 seferde rengi oturtabilirim.

Back