Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

sen yine de bi bak bakalım canım sadece kıyafet yok resmini eklediğim standartları merak ettim.

sen yine de bi bak bakalım canım sadece kıyafet yok resmini eklediğim standartları merak ettim.

Baktm cnm güzel kiyafetlrn var ama gercktn kilo vermem gerekiyo alsverse bile ckmaz oldm :)
Hemserimsin sanrm.bende ispartlaym antda yasiyorm ispartada isen annemle falan yollarm elden de teslim alabrlsn yardmci olurum o konuda

1.beyaz syah resmli tshrt m-l beden
2.paris newyrk yazan tshrt m beden
3.beyaz gemici tshrt m-l beden
4.beyaz düşük kol tshrt kadin olan 36-38
5.zara arkasi yrtik modelli m-l beden
6.sari kiz resimli olan m beden
7.tunik tarzi siyah pullu olan m-l beden
8.zara miki mause tshrr m-l beden
Genelde m ve l giyyrm cnm hep öyle bedenlrr taytda kirmizi renk

bir fotolarına bakabilirmiyim

Canm.krem olan yeni hc gylmedi arow alti temiz grdgun gbi o fyata aldm ama yardmxo olrm

Syah olann altnda etketi untmsm gecen farkettem onuda iki kere gydim ama o daha rahat ve ayagma braz bol 38 gbi o olur bnce sana

hahahaha benim de annemler Antalya'da yaşıyor ben merkezde değilim canım almam sıkıntı olabilir. bunlar en son ne olur, bi düşüneyim,takas yapabilseydik güzel olurdu. takı,çanta,tupper set filan da var her konuma baktın mı,bebek için filan?

Baktm cnm benm çocuğm yk malsf daha yeni evliyim ama kardesm var 3 yasnda ona grede bisi gremedm hep kucuk bebek kiyftleri sana ozelden msj atyrm fiyat knusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…