Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

Canm dolabdaki.kiyafetlerdn kurtlmak amacm ve bu ara kilo aldm zayflaysya kdr kendme bisi almcm :)
AMA yardmci olurum almayi dsnrsen kirmizi cnm o tayt isikta oyle cikms detayli resm cekeblrm istersn standart dedklermden hangilerni sryosun ona gre cvplaym cnm

sen yine de bi bak bakalım canım sadece kıyafet yok :1: resmini eklediğim standartları merak ettim.

sen yine de bi bak bakalım canım sadece kıyafet yok :1: resmini eklediğim standartları merak ettim.

Baktm cnm güzel kiyafetlrn var ama gercktn kilo vermem gerekiyo alsverse bile ckmaz oldm :)
Hemserimsin sanrm.bende ispartlaym antda yasiyorm ispartada isen annemle falan yollarm elden de teslim alabrlsn yardmci olurum o konuda

1.beyaz syah resmli tshrt m-l beden
2.paris newyrk yazan tshrt m beden
3.beyaz gemici tshrt m-l beden
4.beyaz düşük kol tshrt kadin olan 36-38
5.zara arkasi yrtik modelli m-l beden
6.sari kiz resimli olan m beden
7.tunik tarzi siyah pullu olan m-l beden
8.zara miki mause tshrr m-l beden
Genelde m ve l giyyrm cnm hep öyle bedenlrr taytda kirmizi renk

$image.png (11).jpg $image.png (10).jpg
bir fotolarına bakabilirmiyim

Canm.krem olan yeni hc gylmedi arow alti temiz grdgun gbi o fyata aldm ama yardmxo olrm

Syah olann altnda etketi untmsm gecen farkettem onuda iki kere gydim ama o daha rahat ve ayagma braz bol 38 gbi o olur bnce sana

Baktm cnm güzel kiyafetlrn var ama gercktn kilo vermem gerekiyo alsverse bile ckmaz oldm :)
Hemserimsin sanrm.bende ispartlaym antda yasiyorm ispartada isen annemle falan yollarm elden de teslim alabrlsn yardmci olurum o konuda

1.beyaz syah resmli tshrt m-l beden
2.paris newyrk yazan tshrt m beden
3.beyaz gemici tshrt m-l beden
4.beyaz düşük kol tshrt kadin olan 36-38
5.zara arkasi yrtik modelli m-l beden
6.sari kiz resimli olan m beden
7.tunik tarzi siyah pullu olan m-l beden
8.zara miki mause tshrr m-l beden
Genelde m ve l giyyrm cnm hep öyle bedenlrr taytda kirmizi renk

hahahaha benim de annemler Antalya'da yaşıyor :1::1: ben merkezde değilim canım almam sıkıntı olabilir. bunlar en son ne olur, bi düşüneyim,takas yapabilseydik güzel olurdu. takı,çanta,tupper set filan da var her konuma baktın mı,bebek için filan? :17:

hahahaha benim de annemler Antalya'da yaşıyor :1::1: ben merkezde değilim canım almam sıkıntı olabilir. bunlar en son ne olur, bi düşüneyim,takas yapabilseydik güzel olurdu. takı,çanta,tupper set filan da var her konuma baktın mı,bebek için filan? :17:

Baktm cnm benm çocuğm yk malsf daha yeni evliyim ama kardesm var 3 yasnda ona grede bisi gremedm hep kucuk bebek kiyftleri sana ozelden msj atyrm fiyat knusunu

Back