Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

Cok kararsiz bi insan olduğum icin aldigim cogu seyi giymiyorum ve artik dolabimi boşaltmaya karar verdim.
Gonderimleri ptt kargo ile yapiyorum.
Ucreti havale ile alıyorum kapida odeme artik fatura istiyor.
50 tl üzeri kargo bedava

Arow ayakkabı satıldı mı? Son fiyatı nedir?

Dusunuyorum canim baska fotosu varmi? Kalibi dar mi genis mi? Topuk boyu kac cm?

Canim bu ayakkabiyi.daha yeni aldm iki ay fln oldu grmen icin fiyati cekdim 80 tl aldm
Ve hic giyilmedi bikere bile cok begenerek aldm ama ayagmdaki odemden dolayi giyemedm
O yuzden 30 tl düşürdüm sifir hala
Kalibi tam normal topuk boyu 8 9 cm kadar

Eklentiler

• $20140324_123645.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $20140324_123651.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $20140324_123656.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 27

36,5 numaram kalibi darsa 37de olur kargo dahil mi fiyata?

36,5 numaram kalibi darsa 37de olur kargo dahil mi fiyata?

Cnm.benmde ayak numaram 36 37 konversim 36 bucuk mesela dger konversm 36 bazisi 37 kaliba göre degisiyor bana tam oluyo kargo dahil degil cnm resimde grdgn gbi fiyati yazio ve sifir altini grmussundr gylmedi tertemiz

Cnm.benmde ayak numaram 36 37 konversim 36 bucuk mesela dger konversm 36 bazisi 37 kaliba göre degisiyor bana tam oluyo kargo dahil degil cnm resimde grdgn gbi fiyati yazio ve sifir altini grmussundr gylmedi tertemiz

Bana ayirir misin? Odemeni yapinca haber veririm

cnm bn çok rahatsızım bugün serum falan yedim şimdide yattığım yerden telefondan yazıyorum tişörtümü sakın satma başkasına kendimi iyi hisseder hissetmez en geç 2 gün içinde yatrcam parayı

TUNIK elbise buyrun kizlarrr

canım kargom jet hızıyla geldi. çok sevindim. baykuşlu ve kelebekliyi çok çok beğendim. çok şık özellikle ikisininde sırt modelne bayıldımi. hediyeler de cabası. çok naziksin. güzel bir alışveriş oldu teşekkür ederim.

Ay canim benim beğenmene çok sevindim güzel günlerde kullan .ne demek. Cnm begendiysen ne mutlu bana çok sevindim begenmene evet güzel alışverişti ben teşekkür ederim :)

Cok kararsiz bi insan olduğum icin aldigim cogu seyi giymiyorum ve artik dolabimi boşaltmaya karar verdim.
Gonderimleri ptt kargo ile yapiyorum.
Ucreti havale ile alıyorum kapida odeme artik fatura istiyor.
50 tl üzeri kargo bedava

canım siyah tişört hoşuma gitti fiyat nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…