- 8 Aralık 2013
- 7.847
- 17.297
- 448
Eki Görüntüle 1030985
Ayrdim tshrtu bu elbise bak cnm antalya yazıyor bende antalyadayim alick olrsan elden teslim alablrsn buralara gelme imkann olrsa
Tmm cnm sabah bakcam geri kaln urunlere iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1030985
Ayrdim tshrtu bu elbise bak cnm antalya yazıyor bende antalyadayim alick olrsan elden teslim alablrsn buralara gelme imkann olrsa
Tmm cnm sabah bakcam geri kaln urunlere iyi geceler
Bakin kizlar yardimxi olurum her konudaEki Görüntüle 1030350 Eki Görüntüle 1030351
ayakkabı kaç numara ve ne kadar canım
bu elbisenin boyu ne kadar canım bir de kolları dantelli pembe bluzu alacam olursa diğerleri
merhaba canım; baykuş modelli bluzu çok beğendim. o tarz arıyorum ama kesinlikle L beden olmalı. başka var mı L beden şık bluzların. tek ürün için kargo vermeyeyim.
canım burdaki bot ve hırka ne kadar ? bedenleri nedir? ve takas düşünüyomusun ?
Cnm kiyafetlerdn kurtllmk istyrm bi nevi dolap bosaltyrm takas pek dsnmyrm ama fiyat uygun
Ceket standart beden 10 TL
Bot 38 numara 10 TL
Bunun boyu 140 cnm
ben böyle ölçüsünü anlamıyorum tatlım senin nerene geliyor boyun kaç mesela![]()
çok begendim fiyatlarda uygunmuş ama şuan alamam maalsef malum öğrenci hali ayın 7sini beklemek lazım o zamana kalırsa tabi![]()
Benim boyum 168 flan cnm dizimden bi 2 3 parmak ustte duruyor
Yazmyi unttmsm cnm o ayakkabi satldi malesf 37 numaraydi
iyi bari numarası tutmuyormuş ben 38 giyiyorum üzülmedim o yüzden![]()
tamam canım bir de kolu dantel buluzu istiyorum takas düşünür müsün
Takas dsnmuyorum malsf cnm elbiselerdn kurtlmak amacim :)