15 tl hiç kullanilmadi sıfır
başka bu tarz babetin var mı resimdeki diğer babetleri de beğendim aslında
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 tl hiç kullanilmadi sıfır
başka bu tarz babetin var mı resimdeki diğer babetleri de beğendim aslındakargo parası da ödeyeceğim için başka şeyler de alayım diyorum
![]()
Merhabyelek Bunlar 36-38 beden e uygun mudur yeleğin kalibi büyük mu birde 37 numara kalan babetine bakabilir miyim
Meraba cnm sari zara tshrt 36 bedene daha uygun leopar yelek 38 bedenle uygn değerleri de 38 beden terlik sfir gylmedi 36 numara babetde resmlerde vardi suan telefnda yk 37 numara oda sifir
Meraba cnm sari zara tshrt 36 bedene daha uygun leopar yelek 38 bedene uygn dgerleride 38 beden terlik sfir gylmedi 36 numara babetde resmlerde vardi suan telefnda yk 37 numara oda sifir
Karisik olmuş biraz ama oğlum tlfu elimden almaya calisirken bu kadar yazabildim :)
Yk onemli dgl cnm sitede karisik zaten yerim ben onu :) bu arada hamilsin sanirim :) allah kucagina almayi nasip etsin
Sari tshrt cok bol degl cnm uzun degl oyle duruyo resmde ama tunk gbi degl normal boyutta buda babetn resmiEki Görüntüle 1224158
Minikpost: 36597801 .!.:Babaetlerle birlikte ne kadar yapiyor canim