Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

ikinizede tesekkur ederimmm bayanlarrr gece gece sevindimm valla:)) ciko cnm ptt hesabin varsa iyi olur yada atmden en az hangi banka kesiyosa onu yolla:) bu gece cimrimiyim neee:) coookk cookk tesekkur ederim tekrar iyi geceler ikinizedee

ikinizede tesekkur ederimmm bayanlarrr gece gece sevindimm valla:)) ciko cnm ptt hesabin varsa iyi olur yada atmden en az hangi banka kesiyosa onu yolla:) bu gece cimrimiyim neee:) coookk cookk tesekkur ederim tekrar iyi geceler ikinizedee

Ne demek canım iyi günlerde kullan :)
Ekledim lovelye ürünü ptt hesabim var özelden yazdim sanada iyi geceler

Bu ürünum brctlp arkadaşıma satilmistir.
Iyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

Ev esyasi kozmatik kiyafet çanta ayakkabi sal patik ne ararsan var...
Çoklu alimda hediyelerim indirimlerim var kaçırmayın

Kirmizi renkli ceketi sormuştum

Markasi MODAILGI
38-40 BEDEN 40 TL CNM
kumas pantolon ve ceketi 450 ye almistim ekol magazsndan
Pantln 150ydi sanrm ceket 300 e gelmsdi bkere bile giymedim ceketi sifir

Mrblar kizlar bnm laptop yada tablete ihtiyacm var maddi durumumdan dolayi ucreti uygun olursa sevinirim 2 el eskitipte olabilir yardimci olursaniz saticilar

Mrblar kizlar bnm laptop yada tablete ihtiyacm var maddi durumumdan dolayi ucreti uygun olursa sevinirim 2 el eskitipte olabilir yardimci olursaniz satici olarak tsklr

Mrblar kizlar bnm laptop yada tablete ihtiyacm var maddi durumumdan dolayi ucreti uygun olursa sevinirim 2 el eskitipte olabilir yardimci olursaniz saticilar

Cnm benm sayfamda yok konu acsaydin hani daha iyi olmzmiydi :) 4justice arkadasimda var sanırım onn sayfasına bak istersen 100 tlydi tablet

Kizlar ne ararsaniz burda indirimli fiyatlarla kaçırma

Fiyatlara takılma yin
Elimden çıksın indiirm pazarlik yapriz

Çılgın bir indirim var buyrun pazarlik sünnetdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…