Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

Canım takas düşünürsen beğendiğim ürünler var bir bak benim konuya bit pazarında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm mesajlarımı toptan silmişim bu yüzden seni kaybetmiştim :17::17: şimdi bulunca çok sevindim:52::52: eğer tişörtüm duruyorsa hemen havaleni çıkarcam akşam pttnin bankamatiğinden :26::26:

Duruyo senden ses cikmayinca bende vazgectin sandm cnm

Duruyo senden ses cikmayinca bende vazgectin sandm cnm

yok cnm yok vazgecermiyim hiç sadece msjları toptan silmişim biliyorsun rahatsızdımda o dalgınlıkla bulamadım seni şimdi buluncada yapıştım yakana:4::4: sen özelden şu hesap numaranı bir at bakayım :34::34: bende kşam pttnin bankamatiğinden deneyeyim göndermeyi eger ordan olmzsa yarın subeden denerim :34::34:

cnm 5 dk engelim var oyuzden burdan yazıyorum ben hala kapıda ödemeli gönderebiliyormuyum o şekilde 1 Tl kesinti oluyor bnce sende gönderebilirsin dene istersen kapıda ödemeli gönder o zmn 1 Tl kesilsin

Son düzenleme:
yok cnm yok vazgecermiyim hiç sadece msjları toptan silmişim biliyorsun rahatsızdımda o dalgınlıkla bulamadım seni şimdi buluncada yapıştım yakana:4::4: sen özelden şu hesap numaranı bir at bakayım :34::34: bende kşam pttnin bankamatiğinden deneyeyim göndermeyi eger ordan olmzsa yarın subeden denerim :34::34:

Tamm cnm attım msj

canım beyaz şifon alt eteği siyah olan üstün bedeni kaç boyu nasıl

Canım takas düşünürsen beğendiğim ürünler var bir bak benim konuya bit pazarında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isterdm ama şuanda hamileym cnm kilo almalarm devam ediyo :(
Ama begendklern olrsa yarmdci olrm

$20140321_210227.jpg
canım beyaz şifon alt eteği siyah olan üstün bedeni kaç boyu nasıl

Bumu canimmm

Back