• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey Burada: Elbiseler,Tunikler,Gömlekler,Çanta-Cüzdan,Mini Saç Kurutma Makinası :)

Eki Görüntüle 1072664

En fazla 10 kez kahvesi içilmiş:) filtre kahve makinası. Ev hediyesi olarak gelmişti. Filtre kahve ağır geldiği ve içemediğimiz için çok kullanamadık. Mağaza satış fiyatı 80 TL olan Delonghi marka filtre kahve makinasını neredeyse hiç kullanılmadığı için 50 TLye satıyorum. Yanında küçük paketlerde filtre kahvelerde gönderilecektir. İstanbul içi elden teslimat yapılabilir.

Bu guzelmis fiyatta indirim yapiyo musunuz ?

Eki Görüntüle 1072664

En fazla 10 kez kahvesi içilmiş:) filtre kahve makinası. Ev hediyesi olarak gelmişti. Filtre kahve ağır geldiği ve içemediğimiz için çok kullanamadık. Mağaza satış fiyatı 80 TL olan Delonghi marka filtre kahve makinasını neredeyse hiç kullanılmadığı için 50 TLye satıyorum. Yanında küçük paketlerde filtre kahvelerde gönderilecektir. İstanbul içi elden teslimat yapılabilir.

Alırsanız göreceksiniz, mağazadakinden tek farkı beyaz olan filtresinde kahve süzülmesinden dolayı kahverengi iz olmasıdır. İnanın ben piyasa fiyatını da 80 TL sanıyordum. Siz indirim yaparmısınız dedikten sonra piyasa fiyatına bir bakayım dedim ki, bimeks, gold, teknosa, hepsiburada gibi yerlerde 90-95tl arası satıldığını gördüm. 50TL makul bir fiyat diye düşünüyorum. Ama indirim yerine eğer İstanbuldaysanız bir noktada buluşup elden teslimat yapabiliriz kargo ücreti vermeyin diye.

Son düzenleme:
Back