Herşey Burada: Elbiseler,Tunikler,Gömlekler,Çanta-Cüzdan,Mini Saç Kurutma Makinası :)

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Öncelikle dolapta bekleyen-giyilmeyen kıyafetlerimizi değerlendirebileceğimiz bir ortam oluşturulduğu ve bu tarz konular açmamıza izin verildiği için K.K.ya teşekkür ederim.

Fotoğraflardaki ürünlerin pek çoğu az giyilmiş ya bedeni küçük gelmeye başlamış ya da bir heves alınıp heves geçince kenara koyulmuş ürünler. Ürünlerin fiyatı fotoğraflar üzerinde yazıyor. İstanbul içi için kargo ücreti vermek istemeyen olursa elden teslim olabilir.

Eklentiler

• $CIMG7213.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $CIMG7217.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $CIMG7204.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
size özel mesaj gönderdim ancak posta girişiniz dolu.
Kadıda ödemede artı bir ücret ödemeiyorsunuz 15 tl ürünün fiyatı + 5 tl kargo ücreti

birde özel mesajla telefon numaranızı yazarmısınız kargo için gerekli

mesaj kutusunu boşalttım, numaramı da yazdım. Bu arada ben de benim satış bloguma beklerim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok güzel elbiselerin var ben birkaçını almak istiyorum tesettür elbiselerin çok şıklar devamını bekliyorum

1, 3 ve 4 numaralı elbiseler satılmıştır. Diğerleriyle ilgilenenler mesaj atabilir yada yorum bırakabilir...

Cengiz Aktürk marka abiyeyi 280TLye almıştım. Sonra önüne beyoğlu taşları işlenip arkasına fiyonk yapıldı. Bana maliyeti yaklaşık 350TL civarı oldu. Yalnız şuan bolerosu yok. Bolerosunu kendim alıp diktirmiştim ancak onda deformasyonlar olduğundan o dahil değil. Fiyat 150TL

En fazla 10 kez kahvesi içilmiş:) filtre kahve makinası. Ev hediyesi olarak gelmişti. Filtre kahve ağır geldiği ve içemediğimiz için çok kullanamadık. Mağaza satış fiyatı 80 TL olan Delonghi marka filtre kahve makinasını neredeyse hiç kullanılmadığı için 50 TLye satıyorum. Yanında küçük paketlerde filtre kahvelerde gönderilecektir. İstanbul içi elden teslimat yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…