- 6 Aralık 2020
- 18
- 24
- Konu Sahibi oylesinebiriiste
Önceki yazdığım mesajdan bilenler bilir. Eşimle ailesi yüzünden ayrılma aşamasındaydık ailesiyle yaşıyordum ve ailesinin bir takım yaptığı şeylerden ötürü onlarla görüşmek istemedim. Annemin evine geldim onların yaptıkları yüzünden. Ayrı eve çıkıcaktık ama eşm ailem diye tutturdu. Konuşmuyorsun ailemle olmaz dedi. Bende sen konuş ama ben istemiyorum bana karışma dedim. Haklı sebeplerim vardı. Benim yuvam önemli yuvama bakmak zorundayım kimse kimseyle konuşmıyorsa konışmasın ben konuşurum ziyarete gider gelirim diyen adam herşeyi bana yıktı ve konuşmak istemiyorum diye boşanmaya razı geldi. Bana sahip çıkmadı hep ezdirdi. Şuanda da sahip çıkmadı. Bütün eşyalarım o evdeydi eşyalarımı gönder demiştim. Eli bile titremeden kolilemişler ve kamyonla bugun gidip aldık. Karısına sahip çıkamayan bi kocayla evlenmişim. Ne olursa olsun beni böyle ortada bırakmamalıydı. Sizce ilerde pişman olur mu değmediğini anlarmı. Ona beddua da ettim sözler de söyledim yüzükte attım. Çünkü beni hiç korumadı sahip çıkmadı hep ezdirdi. Şimdi beni suçluyor. İnsan sebepiz yapar mı. Olan bana oldu. Köpek gibi fırlatıldım o evden. Kamyona eşyalarmı yükleyip annemin evine getirmek çok koydu bana. Çok üzüntülüyüm. Bu süreci nasıl atlatıcam bilmiyorum.. ah be bi sahip çıkmadı bana. Seven insanın gözü bişey görür mü. Nerde sevgi burda? Evlenmek için evlenmiş resmen. Anasının eteği altından çıkamayanlar evlenmesin ya.