- Konu Sahibi beyazprensesinim
-
peki madem bu onların arasında bişey bize yansıtmasınlar o zaman.İnanın özel hayatımda çok zor günler geçiriyor ve annemle bunları paylaşmıştım evde huzuru bırakmadı annem bişey değil kardeşim etkilenecek diye korkıyorum
yanlış anlaşılmasın biz fakir falan değiliz hatta 2 evimiz var annem paralarını biriktiriyormuş babanızdan para isteyin o kadına yedirmesin diyor.Babam da napsın veriyor...
Ah küçük kız ahhhh
Sen hayatı kolay sanıyorsun!!!!
Annen,baban,babaannen arasındaki ilişkiyi bilemem ama bir tek konuda anneni haksız buldum.Nasıl olurda henüz 14 yaşındaki kızı sevgili ediniyor 3 yıl sürüyor bu ilişki ,bitince de küçükhanım annesine onu teselli etmedi diye kızıypr..Annen cidden ilgisizmiş..
Lens konusunda ise madem annen ilgilenmedi sen neden babandan para yollamasını istemedin?Koca kızsın bunu becerebilirsin..
Aslında yorum yapılacak başka konularda var konu için de yalnız benim takıldığım şu oldu:
17 yaşında genç kız ve 3 yıllık biten ilişki ve annesinden ilişki namına istenilen yorum
pes yani kızım sen kaç yaşındasın ki 3 yıllık ilişki hakkında yorum istiyorsun bu şeyler için çok erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?