arkadasıma ulasmam lazım ama ulsamıyorum tatlım su an.
belli degıl yani istersen bunları al onun ıcınde daha sonra ındırımımızı yaparız sen bilirsin
anladım canım trabzanlı olan siyah diğeri lacivert değil mi bir de lacivert elbise yani( kırmızısı)giydiğinde tam nerene geliyor siyahtan kısa mı
Evettt önce elbiselerden başlayalım buyrun elbise ve tunikler
Eki Görüntüle 1000798 Eki Görüntüle 1000796 Eki Görüntüle 1000797 yakası trabzanlı arka taraf fermuarlı sıfır elbise diz üstü s beden 20 TL
Eki Görüntüle 1000804 Eki Görüntüle 1000805 lacivert sırt dekolte elbise s beden 10 TL
tunik elbise olarakta kullanılabilir s-m beden 15 TL
yeni ürünler yok mu şekercim
bende bi çanta eklicem nakite ihtiyaç var malum..kıymetli bi çanta dubaiden kayınvalidem getirmişti hiç kullanmadım tarzım değil..BIRAZ ILGILENIP bakmam lazım sekercımmm :) Var aslında ama resım cek duzenle derken azııck vakte ıhtıyacım var. Kırmızı bir çanta var topmodelden almıstık annem kullanamıyor onu satısa cıkarcam birde yesıl pantolonu
bende bi çanta eklicem nakite ihtiyaç var malum..kıymetli bi çanta dubaiden kayınvalidem getirmişti hiç kullanmadım tarzım değil..
ay canım ya olmadı mı yeşil pantolon
bu arada zaman ayır bakalım yeni ürünler bekliyorum aklıma yatarsa konuşuruz yine
evet tam oldular çokta sevdim...ama sana olmaması beni üzdüolmadı valla cnmneysekı senınkıler sana tam oldu mutlu oldum
evet tam oldular çokta sevdim...ama sana olmaması beni üzdü
hakkını helal et emi
benim sayfama bakmak istersen 18. sayfa da güncellenmiş hali var incele istersen ..helal olsun tatlım nedemek
şekerim daha başka ürünler yok mu eklede yine takas yapalımKalan elbiseler indirim yaptım kızlar Eki Görüntüle 1019301 Eki Görüntüle 1019302 Eki Görüntüle 1019303
Sarı 10 TL
krem olan 5 TL
şekerim daha başka ürünler yok mu eklede yine takas yapalımsende istersen
ben beklerim kitatlım eklemeycalısıyorum oldukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?