Herşey 8.SAYFADA bedava Yaptım nerdeyse koşş Hanımm

arkadasıma ulasmam lazım ama ulsamıyorum tatlım su an. :25:

belli degıl yani istersen bunları al onun ıcınde daha sonra ındırımımızı yaparız sen bilirsin :31::32:

anladım canım trabzanlı olan siyah diğeri lacivert değil mi bir de lacivert elbise yani( kırmızısı)giydiğinde tam nerene geliyor siyahtan kısa mı

$IMG_0088.jpg
netten alınmıstı s/m beden hiç giyilmedi diz üstü çok şık :31:

Evettt önce elbiselerden başlayalım buyrun elbise ve tunikler :34::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1000798 Eki Görüntüle 1000796 Eki Görüntüle 1000797 yakası trabzanlı arka taraf fermuarlı sıfır elbise diz üstü s beden 20 TL
Eki Görüntüle 1000804 Eki Görüntüle 1000805 lacivert sırt dekolte elbise s beden 10 TL
tunik elbise olarakta kullanılabilir s-m beden 15 TL :ssz::ssz:

BU ELBİSEER SATISTAN KALKMSITIR KIZLAR .DİĞER ÜRÜNLERİM İNDİRİMDEDİR . YOKMU düşüneen:52::nazar:

BIRAZ ILGILENIP bakmam lazım sekercımmm :) Var aslında ama resım cek duzenle derken azııck vakte ıhtıyacım var. Kırmızı bir çanta var topmodelden almıstık annem kullanamıyor onu satısa cıkarcam birde yesıl pantolonu :32::31:
bende bi çanta eklicem nakite ihtiyaç var malum..kıymetli bi çanta dubaiden kayınvalidem getirmişti hiç kullanmadım tarzım değil..

ay canım ya olmadı mı yeşil pantolon :25::25:
bu arada zaman ayır bakalım yeni ürünler bekliyorum aklıma yatarsa konuşuruz yine:54:

bende bi çanta eklicem nakite ihtiyaç var malum..kıymetli bi çanta dubaiden kayınvalidem getirmişti hiç kullanmadım tarzım değil..

ay canım ya olmadı mı yeşil pantolon :25::25:
bu arada zaman ayır bakalım yeni ürünler bekliyorum aklıma yatarsa konuşuruz yine:54:

olmadı valla cnm :ssz: neysekı senınkıler sana tam oldu :34: mutlu oldum :21:

Mlkyycim bu sabah kargolAari vermedim migrenim tuttu igneye gittim. Yarin sabahtan vericem.

Back