Herşey 8.SAYFADA bedava Yaptım nerdeyse koşş Hanımm

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Evettt önce elbiselerden başlayalım buyrun elbise ve tunikler :34::nazar::nazar:
$LEOPAR ABÝYE.jpg $LEOPAR ABÝYE 3.jpg $LEOPAR ABÝYE 2.jpg leoparlı pembiş abiye 25 Tl 36 beden
$SÝYAH ELBÝSE 2.jpg $SÝYAH ELBÝSE.jpg $SÝYAH ELBÝSE 3.jpg yakası trabzanlı arka taraf fermuarlı sıfır elbise diz üstü s beden 20 TL
$LCV ELBÝSE 2.jpg $LCV ELBÝSE.jpg lacivert sırt dekolte elbise s beden 10 TL
$SARI TUNIK.jpg $SARITUNÝKK.jpg sarı tunik elbise olarakta kullanılabilir s-m beden 15 TL :ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi arka kısmı fermuar detaylı rodi bluz 1o TL
$MAVÝ BLZ.jpg $MAVÝ BLZZ.jpg

nar çiçeği omzu acık bluz 7.50 TL
$CCG BLZ.jpg $YAKA DETAY.jpg
siyah salaş bluz 7.50 TL

$SALAÞ BLUZ.jpg

size bir sey soracaktım internet uzerinden satıs yaparken vergi alınıyor mu kusura bakmayın sızın konunuza yazdım ama yazacak yer bulamadım :44:

Triko hırka gri S/M beden 10 TL
$GRÝ TRÝKO.jpg

Adil ışıktan almıstım bolero degısık bır model 10 TL Siyah
$BOLERO.jpg $BOLEROO.jpg

çok cepli 36 beden kapri füme rengi çok hoş 10 TL
$KAPRÝ.jpg $KAPRÝÝ.jpg

şalvar değişik tarz 36-38 beden 10 TL

$ÞALVAR.jpg

Evettt önce elbiselerden başlayalım buyrun elbise ve tunikler :34::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1000790 Eki Görüntüle 1000791 Eki Görüntüle 1000792 leoparlı pembiş abiye 25 Tl 36 beden
Eki Görüntüle 1000798 Eki Görüntüle 1000796 Eki Görüntüle 1000797 yakası trabzanlı arka taraf fermuarlı sıfır elbise diz üstü s beden 20 TL
Eki Görüntüle 1000804 Eki Görüntüle 1000805 lacivert sırt dekolte elbise s beden 10 TL
Eki Görüntüle 1000809 Eki Görüntüle 1000810 sarı tunik elbise olarakta kullanılabilir s-m beden 15 TL :ssz::ssz:

canım siyah trabzanlı elbiseyle takas düşünür müsün?sayfama bakabilirsin 19.sayfa itibariyle düşünürsen.

nilaycım baktım ama gozume carpan bısey olmadı :44:

paraya da ihtiyacım var şimdilerde Takas harıcı yardımcı olabilirim :ssz::nazar:

canım benimde nakit sıkıntım var valla çok fazla veremem .senin boyun kaç canım ona göre bende nereme geleceğini tahmin edeyim

Son düzenleme:
trabzanlı elbisenin bedeni nedir?

edit: pardon gördüm şimdi..
etek boyu nereme gelir ki 173 boyundayım

Son düzenleme:
bu elbısenın kırmızısı var isteyen olursa kızlar:ssz:

canım bide bu elbiseyi beğendim ikisi kaç olur 10 tl ye bi elbise daha var kırmızısı var yazmışsınya özelde 5 dk engeli var kırmızısını çekip koyabilir misin

İç göstermez canım kalın esnek bir kumaşı var dur resmıjnı bulursam atayım sana

biri siyah diğeri lacivert değil mi sen takas düşünmüyssn sanırım elimde 4-5 tane ruj var düşünürsen ama bi arkla takas yapıcaz.belki hepsini yapmayabilirm istersen bakabilir morcadiyesilyarasa nın konusuna ekledim .

Back