Hersey 10 tl/satılmıştır.

canım üzerinde Lbeden yazıyo ben 40 bedn ken almıstım fıyatı 20 tl canım tanesı sıyah olanı bır ıkı sefer gıymıstım ama beyz olanı hıc gıymedım tertemızler yanı esnek bı kuması oldugu ıcın 38 ve 42 bedene olur galıba

canım özeldende yazdım burayada tekrarlayım dedim.
eşime elbiseleri gösterdim bugün. koyu turuncu olan ve diger mavi beyazlı cicekli olan elbısenin kısa olduğunu söyledi. o nedenle o ikisini listemden çıkarırmısın. kusura bakma olurmu. sabrın için teşekkür ederim. diğer şerit detaylı elbise, gri elbise ve kahverengi fırfırlı elbisede karar kıldım.
iletişim bilgilerimi özelden gönderdim. konuştuğumuz gibi salı günü kargolarsan sevinirim
sevgiler

arkadasım herseyi 10 tl diye konu acmıssın ama açıklamada fiyatlar artıyo

canım bu elbisen kaç beden ve kumaşı nasıl...butik ürünü mü?
çok farklı çok şık göründü bana

peki tatlım bu beyazın yanında ki aynı modelin siyahı mı kaç beden

canım 2.side aynı model yalnız beyaz olan gögüs altından baslıyor 40 beden ama 38 ede rahat olur esnek rahat bı kuması var canımm

canım 2.side aynı model yalnız beyaz olan gögüs altından baslıyor 40 beden ama 38 ede rahat olur esnek rahat bı kuması var canımm

yazın evim aşırı sıcak oluyor elbiseden başka bişi giyemiyorum...bi düşüneyim tatlım para ayarlıya bilirsem almayı planlıyorum...ama isteyen olursa da ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…