- Konu Sahibi merveberatt
canım üzerinde Lbeden yazıyo ben 40 bedn ken almıstım fıyatı 20 tl canım tanesı sıyah olanı bır ıkı sefer gıymıstım ama beyz olanı hıc gıymedım tertemızler yanı esnek bı kuması oldugu ıcın 38 ve 42 bedene olur galıba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım v yaka elbısenın yaka kısmı beyaz koyu turkuaz renk tunık degıl canm elbıse 100 cm canım
arkadaslar önceki actıgım konu kapatıldı burdan devam
1.elbıse sıyah L beden 20 tl 2. elbise koyu gri fermuar detaylı elbise etiketi yok ama 38 40 bedene olur 20tl 3.elbıse kahverengı etek kısmının altı bıraz daha kabarık dız boyu elbıse 40 beden 20 tl 4.resımde kı sıyah olan 1.resım ıle aynı oburude beyaz rengı 20 tl 5.krem rengı yaka kısmı ve kol kısmı pul detayları olan Mbeden tunik 8 tl 6.numaradakı elbise kırmızı sıyah gögüs altından kemer yeri var ve modelli elbise 15 tl resimlerde güzel cıkmamıs arkadaslar tek tek sorarsanız detaylarını soylerım
arkadasım herseyi 10 tl diye konu acmıssın ama açıklamada fiyatlar artıyo
canım 2.side aynı model yalnız beyaz olan gögüs altından baslıyor 40 beden ama 38 ede rahat olur esnek rahat bı kuması var canımm