- Konu Sahibi _meycimek_
-
Bu ürünler yine birbuçuk yaştan başlayıp ikibuçuk yasa kadar uygun olabilecek ürünler bunlarıda hepsinin toplam fiyatı 50 tl
Bu tulumda yine 50 tl olan kız gurubuna dahil
Bunlarda yine 6_ay 18 aya kadar kullanılabilecek erkek kıyafetletimiz toplam bu gurubun hepsi 40 tl
50 değil 40 tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu grupta beğendiklerim var ama bir kısmını çkarıp öbür guruptan eklemek mümkün mü?kıyafetler temiz ve yıpranmamışsa almak isterim.
Kızlar yer kalabalığı cok yapıyor elimden cıkarmak istiyorum bu gurup 6aydan başlayıp 12 hatta zayıfsa 15 aya kadar kullanabilinecek ürünler toplam hepsi 15 tl kızlar için
Bu ürünler yine birbuçuk yaştan başlayıp ikibuçuk yasa kadar uygun olabilecek ürünler bunlarıda hepsinin toplam fiyatı 50 tl
bu gurubun yaşı küçükmüş sonradan farkettim.
burdan beğendiğim birkaç parça var ancak kışlık olanları seneye göre düşündüğüm için onlarda uymaz sanırım.o yüzden kusura akmazsanız çekiliyorum ben.size khayırlı satışlar.slopet,kot şort ve gömlek kalıyor geriye.o da kargoya değmez sanırım.
takas varmı?:13:2-3 yas uygun tanesi 6tl olanlar
2-3 yas uygun tanesi 6tl olanlar
12-24 ay yazan ama yine 2 bucuk yasa kadar olan 7 tl olanlar
cnm bunları istiyorum birde 2 3 yaş gömlek
cnm bunları istiyorum birde 2 3 yaş gömlek
chicconun aktivite masası düşünürmüsün takasta birde nick den ilanlarıma bakabilirsinTakaslı da olur 2yasında oğlum 4yaşında kızım var
birde slopet ve gömlek 2.5 3 yaşa olurmu?
chicconun aktivite masası düşünürmüsün takasta birde nick den ilanlarıma bakabilirsin
2-3 yas uygun tanesi 6tl olanlar
1395690780223.jpg12-24 ay yazan ama yine 2 bucuk yasa kadar olan 7 tl olanlar
Salopet olurmu söyle söyliyim benim kız 20 kg suan boy 1.15 suan güydiğinde sadece yan cıtcıtları bitarafı kapasan Biyeri kapanıo ama cok sıkıo atıo oyüzden sen katsılasyır kuzucuk kac kg
1395690780223.jpg
bunlar cnm 15.5 kg boyumuzu tam bilemiyorum son kontrolden sonra uzatık biraz sanırım :)
Canım ozaman kesin olur ama busene giyer 2015 de olmaz bu yaz ve suan giyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?