- 12 Ocak 2018
- 106
- 161
- 33
- 33
- Konu Sahibi Mrspainter
Merhaba arkadaşlar. Rica ediyorum bilgisi olanlar cevap yazsın. ne yapacağımı bilemiyorum. 5 ay önce genital bölgemde herpes çıktı, jinekoloğa gitdim. Eğer 7-10 günden fazla sürerse iğne yapmamız lazım dedi. Çok şükürki uzun sürmedi, fakat ilk atak olduğu için çok acılı süreç oldu benim için. Ekimde tekrar genital bölgemde küçük lezyon oluştu. Asiklover sürdüm,hemen geçti,su toplamadı. O zamanlar bebek planlamıyorduk. Şimdi bebek planladığım için tekrar kontrole gitdim. Tekrardan popomda lezyon oluşmuş. Jinekolog bana vitaherpavak iğnesi yaptirmam lazim oldugunu söyledi. Adetim yeni bitdi.ovulasyon dönemimdeyim. Bebek istiyorduk. Bu iğneyi yaptirmak için 3 aylık süreç gerekiyor. Yani 3 ay hamile kalmamalıyım. Çok üzün süreç benim için 
Bildiyim kadariyla eğer hamilelikte ilk atak gerçekleşirse bebek için sakıncaliymiş. Sonraki ataklar tehlikeli diğil. Bu konuyla ilgili çok şey okudum,fakat direk yaşayanlardan duymak isterim. Eğer şimdi iğne yaptirmadan hamile kalirsam ne kadar sakıncalı bebek için ? Hamileyken herpes çıkaran oldumu aranizda, ne yaptiniz bunun için ? Her hangi tehlike yaşadinizmi ?

Bildiyim kadariyla eğer hamilelikte ilk atak gerçekleşirse bebek için sakıncaliymiş. Sonraki ataklar tehlikeli diğil. Bu konuyla ilgili çok şey okudum,fakat direk yaşayanlardan duymak isterim. Eğer şimdi iğne yaptirmadan hamile kalirsam ne kadar sakıncalı bebek için ? Hamileyken herpes çıkaran oldumu aranizda, ne yaptiniz bunun için ? Her hangi tehlike yaşadinizmi ?