Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesihero baby mama kullananlar acilllll yardımmmm
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim eşim de bu markayı sordu bana.ama biz bebelac ile başladık onunla devam ediyoruz. sanırım hero baby daha ucuz? ama ben ülker'e pek güvenmiyorum :/
benim eşim de bu markayı sordu bana.ama biz bebelac ile başladık onunla devam ediyoruz. sanırım hero baby daha ucuz? ama ben ülker'e pek güvenmiyorum :/
bebek mamalarının hepsi sağlık bakanlığının ciddi denetimlerinde hazırlanıyor.ucuz olması fark etmez zararlı en ufak bişey olsa satamazlar cunku.sadece aptamil kendisi bir formul bulmuş bağışıklık destekleyici diye ondan daha pahalı.içeriği arttıkça pahalanıyor mama.keçi sutu katkılı,vs... olması parasını arttırıyor.ama bebişler tat ayrımı yapıyor o başka.kuzucugunuz hangisini severse:)
İlk kızım şuan 7 yaşında, sadece 15 gün anne sütü verebildim. Mecburen mama kullanmak zorunda kaldım ve Hero baby ile büyüdü. Nerdeyse 2 yaşına kadar hiç değiştirmedim. Hiç bir olumsuz tarafını da görmedim. Allaha şükür kızım şuan gayet sağlıklı.
Benim kızım 2360 gram doğmuştu hastanede başlatmışlardı bizi sarılık olmasın diye zaten hep mama takviyesiyle gittik bir ara aptamil aldık en iyisi olsun maksadıyla ama kakasını yapmakta ok zorlandı sonra doktorumuz hero baby nutradefense önerdi biz onu kullanıyoruz çok da memnunuz bebeğim gayet normal kilo alıyor çok da sağılıklı maşallah 3,5 aya kadar anne sütü ve mamayı birlikte kullandık sonrasında sedece mamayla devam ettik
Merhaba benim de kizim 2 aylık anne sütü yetersiz geldiği için mama kullanıyoruz doktor sma mamayı kullanabileceğimizi söylemişti ilk zamanlar kullandık fakat kabizlık sıkıntısı çok oldu. Aptamil conformil 1 numaraya geçtik ve çok rahatladik çok şükür. Bence hangisinde fayda görüyorsanız onunla devam edin hiç değiştirmeyin bebeğiniz için sıkıntı olabilir. Allah sağlık sıhhat versin bebislerimize.. amin