herkse selam

BEN OCAK AYINDA LAPAROSKOPİ VE HİSTEREKOPİ OLDUM.DOKTOR RAHİMDE YAMIKLIK OLDUĞUNU AMA LAPAROSKOPİDE DÜZELTTİĞİNİ SÖYLEDİ.ŞİMDİ Bİ SORUN GÖZÜKMÜYO 2 AY BEKLEYELİM DEDİ BU 2.AYIM.EĞER OLMAZSA AŞILAMA YAPILACAK.İNŞAALLAH GEREKE KALMAZ.DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞAALLAH :

peki sen aşılamamı olacaksın senin sorunun ne?

Canım kan pıhtılaşması şu an görünen problem ancak yeni gittiğim doktorum bana kan ile ilgili tahlillerde yaptırdı sadece bebek aspirini içmemi söyledi (ayrıca b vitamini ve folik asit)Önceki doktorum iki hamile kalışımda da düşük moleküllü heparin iğnesi yaptırmıştı o iğneler de çok fazla geldi ve kanım aşırı sulanınca bebekler düştü sanırım inşallah bi daha ki sefere sapasağlam Allahın izniyle bebişlerimizi kucaklarımıza alırız öptüm:içelim:

kızlar siz iyice kendinizi bırakmışsınız. lütfen söyle bir düşünün size imkansızmı dendi hayır o zaman bu ümitsizliğin nedeni ne ilk olarak moralinizi yüksek tutun sonra isteyin. bende yedi yıllık evliyim ve 3 sene tedavi oldum dönem dönem daha sonra aşılama yaptırdım ve şimdi allah bağışlarsa iki yaşında bir oğlum var. lütfen güçlü olun sizi aynı evrelerden geçtiğim için anlıyorum..hayat sürprizlerle dolu
sevgiler

allahtan hamile kalabildiğini biliyorsun bizden daha kötüler var bunada şükür.ya ben ümidimi kaybetmedimde galiba kafaya takınca günler geçtikçe olmayacakmış gibi geliyo.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN öptüm cnım.

yazdıkların insana moral veriyor.tabbiki kendimizi bırakmadık ama olumsuzlukları görünce olamayacakmış gibi geliyo,zaten ümitsiz hiçbirşey olmaz dileklerin için sağol BEN İNANIYORUM Kİ ER GEÇ BİZİMDE BEBEĞİMİZ OLACAK
ÖPTÜM....

Ah be Didoayazcım haklısın ama insan 32 yi doldurup 33 den gün alınca ,yumurtalık rezervlerinin az olduğunu öğrenince ,7 yıllık evli olupta 6 yıldır her ay uğraşınca(ve sayısız operasyonlar,anesteziler tüp bebek denemeleri ,aşılamalar,yaşanan hayalkırıklıkları....)ister istemez telaşa kapılıyo her kadının yaşamak istediği duygular bunlar çok mu şey istiyoruz acaba tabi ki herşeyin hayırlısını Allah bilir bu halimize de şükredelim :1yes2:

şüko ve emoş tamam aynı sorunları bende yaşadım ama inanın ruh hali hamile kalmayı çok etkiliyor.bende ne testler, rahim filmleri i,ğneler neler kullandım inanın hatırlamıyorum bile.o her ay regl dönemimi sessiz hıçkırıklarımı hatırlamak bile istemiyorum.hele bir tanıdığımdan hamile haberi almayı........
ama önce inanın olcağına her şey inanç , emin olun ben yaşadım ve biliyorum.
dualarım sizinle, allah sizi ve isteyen herkesin bebeğini kucağına almayı nasipp etsin ..sevgiyle kalın

böyle sizleri gördükçe moral oluyo valla çok sağol.Biliyoru birgün bizimde bebeğimiz olacak,ben ümidimi hiçbir zamn kaybetmedim ve kaybetmeyeceğim!
sanırım biraz daha zamanı var dua etmekten başka yapacak birşey yok.ALLAH TÜM İSTEYENLERE HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞAALLAH!öptüm canım...

amin emoşcum amin tabiki de dua etmekten başka çaremiz yokkkkkkkkk ....... allahım inşallah merhamet eder bizede acır da bizlerede bu duyguyu tattrır..........

senin yazılarını okuyorum çok ümitsizsin canım ben inanıyorumki en kısa zamanda allah sana bebiş verecek...ama çok takıyorsun ondanda olmuyo olabilir canım biraz başka şeylerle oyalan.ilk zamanlar bende sen gibiydim ama artık takmıyorum başka şeylerle uğraşıyorum İNŞAALLAH ALLAH HAYIRLISIYLA BİZEDE BEBEK VERECEK şekerlik sakın üzülme canım ümidini sakın kaybetme canım öptümmmmm....

saol cnmın içi artık yavaş yavaş takmamam gerektiğini ögreniyorummmmmmmmmmmmm cnm bnm haklısın..... saol verdiğin umut için.....................ben aslınd abu şekild eçok bencilce düşünüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

selam arkadaşlar bende 1 yıldr evliyim 6 aydr korumuyoruz hala bişey olmadı bu ay klomenenbaşladım... pazartesi dr gidicem çok istiyorum nezman hamleyim dyem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allah hepimise sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

bende 3 yillik evliyim ve 2 senedir deniyoruz olmuyor dr gittik esimde canli sperm cikmadi bende hersey iyi sorun yok

kizlar bu topici acan arkadasimiz emos artik hamis haberiniz olsun hayirsiz hamile olunca buralara ugramaz oldu onu gebelik bölümünde bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…