• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkez sıfır ürün satıyor neden sadece buyrunbenim kapatılıyor

Konusumu kapatılmış üzüldüm B'nde geldim yeni bişeyler eklemişmi bakayım diye :(:(:(

Ben hiç ürün almadım ama bu kadar ilgi ve alaka gösteren sayılı insan var, temiz kullanmışsa suç mu yani?arada sıfır ürünler oluyor ama kimin yok ki? Haksızlık yapmayın, bu insanı üzmeyin!!!!

Ben hiç ürün almadım ama bu kadar ilgi ve alaka gösteren sayılı insan var, temiz kullanmışsa suç mu yani?arada sıfır ürünler oluyor ama kimin yok ki? Haksızlık yapmayın, bu insanı üzmeyin!!!!
Bende haksızlık yapıldıgını düşünüyorum umarım sorun halolur ,gün geliyor alıp koyuyoruz köşeye etiketiyle

Son düzenleme:
Bölüm kuralları neyse o uygulanır.

Haksızlık?

BuyrunBenim nikli üyenin ihtarlara ve bölüm kurallarına rağmen sıfır ürün satması ve konusunun açık kalması, sıfır ürün satıyor diye ceza alıp konuları kapatılan üyelere haksızlık değil mi?
Yoksa konuları kapatılıp ceza alanlara ne olursa olsun ama bu üyenin konusu açık kalsın diye mi düşünüyorsunuz?
Kurallar herkese uygulanmalı, hani en ufak birşeyde adil olun diyen üyeleri göremiyorum.

Konunuzu kapatıyorum zira üyeler için konu açmak yasaktır, site kurallarının uygulanışıyla alakalı bir sorununuz varsa Bize Ulaşın'dan yazınız.

Back