S strange Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2009 26 0 86 Antalya 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi subat_01 #21 bence kumral üzerine açık balyajlar yaptırmalısın!
subat_01 Oğluşunu bekleyen sabırsız anne Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 1.374 476 648 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi subat_01 #22 ya ben aralarda 3 5 tel sarı olsun istmyrm açıkcası =/
tuqcee_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2009 139 0 96 İstanbul 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi subat_01 #23 subat_01 .!.: bu resimdeki sarımı yoksa aklında işte bu sarı olur diyebileceğin başka sarı renkler warmı? :kedi: Genişletmek için tıkla... bu resmdeki sarı bnce çok hoş olur cnm ama ynede bakm dha uygun bulursam sölerm:))
subat_01 .!.: bu resimdeki sarımı yoksa aklında işte bu sarı olur diyebileceğin başka sarı renkler warmı? :kedi: Genişletmek için tıkla... bu resmdeki sarı bnce çok hoş olur cnm ama ynede bakm dha uygun bulursam sölerm:))
xltoxs Nirvana Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2007 3.846 8 683 Manisa 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi subat_01 #24 eğer yüzün makyajsız soluk durmuyosa,yaptır,çünkü sarı saçı taşımak zordur bakım ister sürekli
subat_01 Oğluşunu bekleyen sabırsız anne Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 1.374 476 648 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi subat_01 #25 tuqcee_ .!.: bu resmdeki sarı bnce çok hoş olur cnm ama ynede bakm dha uygun bulursam sölerm:)) Genişletmek için tıkla... tmm cnm bu hafta sonuna kadar bekliyorum önerilerini vereliniortak similla .!.: eğer yüzün makyajsız soluk durmuyosa,yaptır,çünkü sarı saçı taşımak zordur bakım ister sürekli Genişletmek için tıkla... walla soluk duruyor ama artk makyajada başlamak lazım yawaştan belki bu saç wesilesiyle alışmaya başlarım yazın çekilmez ama kışta geldi ya belki yapmaya başlarım
tuqcee_ .!.: bu resmdeki sarı bnce çok hoş olur cnm ama ynede bakm dha uygun bulursam sölerm:)) Genişletmek için tıkla... tmm cnm bu hafta sonuna kadar bekliyorum önerilerini vereliniortak similla .!.: eğer yüzün makyajsız soluk durmuyosa,yaptır,çünkü sarı saçı taşımak zordur bakım ister sürekli Genişletmek için tıkla... walla soluk duruyor ama artk makyajada başlamak lazım yawaştan belki bu saç wesilesiyle alışmaya başlarım yazın çekilmez ama kışta geldi ya belki yapmaya başlarım