Saç Rengi ve Saç Boyama herkess baksın cwplasınn lütefenn=((

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
ya çok konu açtım sanırım bu ay ama bir yardım ya bayram geliyor malum saçlarımı boyatmak istiyorum bütün forum el atında şu saçlarımı boyatim artıkk 2 aydır boyatmıyorum iğrençç oldu saçlarım artık dip boyası filann mafoldumben renge karar werdim aslnda renk bu

ten rengim ise bu

sizce istediğim renk yakışırmı??nolur cwp werinde karar werim..fikirde werebilirsiniz sarı istiyorum şu renkde olur diye öneride yapın hadii mübarek günde sewaptır kızlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bencede canım beyazsın hepsi yakışır sarı yap bence de :)

cnm beyaz değilim buğdayım ben yani ççok koyu değilim tabide beyazda sayılmam aslnda=) ışığında etkisi war biraz fotoda bu renk gider mi ya yaptırcam aslnda ama röfle sonuçta saç yıpranck yakışmazsa saçtanda olmayalım =(

buğdaysan eğer çok açık sarı yaşlı gösterebilir,bal köpüğü falanda çok hoş durur bak öle bi topik var ordan bak o renge bence daha hoş olur.saçın ne renk?

cnm ten rengin benimki gibi açık buğday..kaşların koyu olmadığı için bu renk yakışır sana tabii sürekli makyaj yaparsan..

canm sna her renk yakışırr.. sarı yap bence sarı her zmn birr numaradır.. yakışacaındanda eminm tatlmm

bence de çok yakışır. ablam da buğday tenli senin istediğin renkte saçı. ama şu da var her kuaför bu rengi tutturamıyor ya koyu oluyor ya açık. garip bişey çıkabilir ortaya. ben de yaptırmıştım ama iğrenç bişey oldu ve 2 ay bile olmamıştı galiba ana rengine boyatmıştım saçımı.
ii bir kuaföre git ve resmi de götürmeyi unutma.

buğdaysan eğer çok açık sarı yaşlı gösterebilir,bal köpüğü falanda çok hoş durur bak öle bi topik var ordan bak o renge bence daha hoş olur.saçın ne renk?
buğdayım ewet ama koyu değil açık buğday yani ne tam beyazım ne tam buğday oda aslnda yandğm için öyle duruyor resimlerde malum yaz hawuz deniz=))birde adana güneşi zaten yürüsen yakıyor insanı açık sarı demişsinde bu koyduğum renk yaşlı göstermez sanırım ya =s dediğin topiğin linkini yazarsan sewinirim..:kedi:

zaten korkum o aslnda gidipte rezil olmakta war ama zaten güwendiğim bir kuaförde yaptırcam oda ankda oraya gidip yaptrcam karar werirsem eğer :bbo: ablanın fotosu warmı hiç arkdan saç rengi filan?

canm sna her renk yakışırr.. sarı yap bence sarı her zmn birr numaradır.. yakışacaındanda eminm tatlmm

bu resimdeki sarımı yoksa aklında işte bu sarı olur diyebileceğin başka sarı renkler warmı? :kedi:

zaten korkum o aslnda gidipte rezil olmakta war ama zaten güwendiğim bir kuaförde yaptırcam oda ankda oraya gidip yaptrcam karar werirsem eğer :bbo: ablanın fotosu warmı hiç arkdan saç rengi filan?
inan yok canım fotosu bilgisayarımda. güvendiğin bir kuaföre git ve resmi de götür. hatta varsa bu kızın başka fotolarını da bul. çünkü ışıktan falan renk farklı da gözükebiliyor.

saç rengi çok güzelmiş we bence sana da yakışır canım.
ilk seferde aynı renk tutmayabilir hayal kırıklığına uğrama iyimi
bi de boya zamanla oturuyor,buna da dikkat et .

Tenin itibariyle sarının tüm tonları yakışır...
Benden onay geldi şekerim yaptırabilirsin...kaydirigubbakcemile2

aslında burdaki sarısıda güzel ama bu düz olduğu için bana gitmez :1no2:

yakışır diyorsanız yakışır ya :hooray: diğer fotolarınıda koydum kızın hepsi aynı renk sanırım okadar çok renk değiştrmişki hangisi o renkle aynı çözemedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…