buğdayım ewet ama koyu değil açık buğday yani ne tam beyazım ne tam buğday oda aslnda yandğm için öyle duruyor resimlerde malum yaz hawuz deniz=))birde adana güneşi zaten yürüsen yakıyor insanı açık sarı demişsinde bu koyduğum renk yaşlı göstermez sanırım ya =s dediğin topiğin linkini yazarsan sewinirim..:kedi:buğdaysan eğer çok açık sarı yaşlı gösterebilir,bal köpüğü falanda çok hoş durur bak öle bi topik var ordan bak o renge bence daha hoş olur.saçın ne renk?
bence de çok yakışır. ablam da buğday tenli senin istediğin renkte saçı. ama şu da var her kuaför bu rengi tutturamıyor ya koyu oluyor ya açık. garip bişey çıkabilir ortaya. ben de yaptırmıştım ama iğrenç bişey oldu ve 2 ay bile olmamıştı galiba ana rengine boyatmıştım saçımı.
ii bir kuaföre git ve resmi de götürmeyi unutma.
canm sna her renk yakışırr.. sarı yap bence sarı her zmn birr numaradır.. yakışacaındanda eminm tatlmm
inan yok canım fotosu bilgisayarımda. güvendiğin bir kuaföre git ve resmi de götür. hatta varsa bu kızın başka fotolarını da bul. çünkü ışıktan falan renk farklı da gözükebiliyor.zaten korkum o aslnda gidipte rezil olmakta war ama zaten güwendiğim bir kuaförde yaptırcam oda ankda oraya gidip yaptrcam karar werirsem eğer :bbo: ablanın fotosu warmı hiç arkdan saç rengi filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?